Opublikowano 7 grudnia 20213 l 29 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: A mi się to podoba,mam na płycie uncharted 4 i dodatek. Zapłacę 40 zł i dostanę odświeżoną wersję. Już dawno to ograłem na PS4 ale za takie pieniądze nie będę płakał. Też uważam że za odświeżenie można zapłacić te 40-50zł, ale nie widziałem żadnych informacji przy grach w kolekcji dodawanych do ps5 że nie są to pełnoprawne wersje i w przyszłości o tym się przekonam.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Obydwie części mam oczywiście w pudełkach - jak wtedy wygląda sytuacja z upgrade'm?
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Dziwne pytanie - masz najoczywistszy zestaw pozwalający na upgrade za 10 dolarów. Pytanie co gdy mam pudełko z LL a u4 w wersji z plusa, opłata 10$ spowoduje że tylko w LL pogram? Czyli upgrade za dwie, wykorzystuję połowę.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 4 minutes ago, Wredny said: Obydwie części mam oczywiście w pudełkach - jak wtedy wygląda sytuacja z upgrade'm? Wkładasz płytę z PS4 płacisz 10$ grasz w wersję na ps5.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 22 minuty temu, Figuś napisał: Nie nie ubili, w wersjach na PS4 dalej będzie. Dlatego napisałem "w pewnym sensie", bo skoro wyrzucili wersję PS4 ze sklepu, to i potencjalnych graczy będzie mniej.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 4 minuty temu, krzysiek923 napisał: Dlatego napisałem "w pewnym sensie", bo skoro wyrzucili wersję PS4 ze sklepu, to i potencjalnych graczy będzie mniej. Usunęli jedynie możliwość kupna osobno, teraz musisz kupić pakiecik U4 i LL które możesz już teraz kupić za jedyne 169zł, tam żadnych upogradów nie ma o tu https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA00917_00-U4UTLLBUNDLE0000 Wykupując plusa, dalej masz dostępne też w PS + Collection U4
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 11 minut temu, Rtooj napisał: Dziwne pytanie - masz najoczywistszy zestaw pozwalający na upgrade za 10 dolarów. W czasach, gdy Sony odpierdala takie akcje, nie ma dziwnych pytań
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Czyli kurwa co musze mieć dwie wersje gry jak chce grać w singla z usprawnieniami pod ps5 i w multi bo jest tylko na ps4?
Opublikowano 7 grudnia 20213 l No o tym pisałem wcześniej, zjebane to jest i tyle. I jeszcze samego multi nie można chyba zainstalować, tylko trzeba mieć całość.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Piękna polityka sony, nic, tylko powinszować, co za pajacerka siedzi w tym zarządzie korpo. Dobrze, że chociaż te gierki mam na płytkach, ale i co z tego jak i tak jesteś jebany dodatkowo za upgrade (o ile chcesz pograć w taką wersję).
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Kupując Ps5 pozbyłem się wszystkich gier w pudełkach z Ps5 collection za parę złotych chyba jednak błąd
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Autor Myślicie, że jak mam pudełkową wersję U4 "nie do sprzedaży osobno" to $ony pozwoli mi łaskawie zrobić upgrade czy będą się brzydzić moimi pieniędzmi?
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Jak każda korporacja żadnych pieniędzy się nie brzydzą Ale fakt dziwne są czasem te ruchy Sony, co prawda 40pln to nie majątek, ale jednak z tyłu głowy mam dej, dej, dej
Opublikowano 26 grudnia 20213 l jak ktoś miał cyfrowo U4 albo U:LL to może sobie dodać za free bundle U4 i U:LL który jest chyba nawet wymagany jak będzie chciał zrobić upgrade do wersji PS5 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA00917_00-U4UTLLBUNDLE0000
Opublikowano 26 grudnia 20213 l Zrobiłem to kilka tygodni temu, osobnych wersji już nie ma w sklepie.
Opublikowano 27 grudnia 20213 l 9 godzin temu, Figuś napisał: jak ktoś miał cyfrowo U4 albo U:LL to może sobie dodać za free bundle U4 i U:LL który jest chyba nawet wymagany jak będzie chciał zrobić upgrade do wersji PS5 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA00917_00-U4UTLLBUNDLE0000 Mam i u4 i ull cyfrowo, a mimo to pakiet wyskakuje mi za 169 cebulionow. Edytowane 27 grudnia 20213 l przez Kafaresko
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Płaciłeś za nie czy wersje PS+ czy tam PS+ Collection? Jak zapłacone to dzwoń do supportu i wyjaśniaj, jak to drugie to musisz zapłacić żeby mieć na "własność"
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Rozumiem że upgrade z free jest tylko dla tych co mają którąś z tych gier w cyfrze? Pudła i wersje ps+ odpadają. Czy coś źle rozumiem.
Opublikowano 27 grudnia 20213 l 6 minut temu, LiŚciu napisał: Rozumiem że upgrade z free jest tylko dla tych co mają którąś z tych gier w cyfrze? Pudła i wersje ps+ odpadają. Czy coś źle rozumiem. Nie ma darmowego upgrade'u, po włożeniu płyty będziesz mógł kupić ulepszenie, tak samo dla wersji cyfrowej. W obu przypadkach trzeba i tak czekać do premiery. To co wyżej to jest po prostu pakiet obu gier, bo nie ma ich już osobno w sklepie. Aby dodać go sobie musisz posiadać obie gry cyfrowo, ja mam U4 z Plusa i LL na własność.
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Ok. Pomijajac fakt że tą gre już chyba wszyscy ograli to i tak troche lipton że trzeba będzie bulić extra.