czarek250885 316 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 A Gdyby ruszyć wyobraźnie, Nathan znajduje Francisco Draka uwięzionego w lodzie:P I razem ruszają na nową przygodę Może jeszcze DiCaprio po drodze tez znajdzie. Właśnie mój tekst tyczył się tego Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 To ze nowe Uncharted pojawi sie na ps4 to było wręcz oczywiste, ale mimo tego to po info ze powstaje, aż oczy mi sie zaswiecily;) jaram sie, mam nadzieje ze dostaniemy cos na wzór U2 tylko ze ciut rozbudowane wlasnie jak ktoś wspomniał patenty z TR, ciekawe czy bedzie to historia z całkiem nowymi postaciami czy ze 'starymi' w sumie to mam cicha nadzieje ze bedzie akcja toczyła sie współcześnie jako Nathan,a w przeszłości jako Drake czy ktoś z tamtych klimatów, bo szczerze to nie wyobrażam sobie uncharted bez scully'ego, ellen czy chloe Wiem ze dużo osób narzeka ze to kicz jak Indiana Jones i strzelanie z kapiszonow, ale bez kitu mam nadzieje ze bedzie klimat jak z Indiany i zeby przypadkiem nie zrobili pseudo otwartego terenu jak np assassin creed bo imo moze przez to klimat i cała otoczka filmowa wlasnie gdzies sie ulotnić Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 ja widzę dwie opcje a) pokierujemy losami Francisa Drakea b) gra będzie takim "przeplatańcem", w którym będziemy podążać śladami Francisa i akcja gry prowadzona będzie na zasadzie takich skoków w czasie a tak serio, to wolałbym nowe IP zamiast nowego Uncharted Cytuj
cijo 1 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 A kogo znalazł Drake w drugiej części wysoko w górach? Kto trzymał paszport do "Szangrila"? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Po gorach lazil z Tenzinem a kogo tam znalazl? Schafera? Ja tam mam morko na sama mysl o nowym Uncharted. Moja ulubiona seria wraca na PS4, slabo? Ciekawe czy bedzie Drake, bez niego nie wyobrazam sobie troche tego no ale nawet bez Nathana lykam w ciemno Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Taa na pewno Schäfera znaleźli, który został w wiosce jak wyruszyli. Ulubiona seria, a wypisujesz takie coś Cijo pisze o Borneo. To, że nowy Uncharted powstaje to było pewne. Ja z niecierpliwością czekam na więcej informacji. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Jeśli gra będzie w dawnych czasach to mogli ją nazwać pre-Uncharted. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Lead programmer w ND: zdaje mi się, że to tak jakby potwierdza, że gra wyjdzie w 2014 roku Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Zapewne data premiery to pewnie będzie jesień, październik-listopad jak poprzednie części. To teraz zostaje kwestia kiedy wyjdzie Order 1886, bo wątpię aby wydali dwa exy jeden koło drugiego. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Strzelam, że Infamous marzec, DriveClub w wakacje, Order jakoś we wrześniu, Uncharted w listopadzie-grudniu Między tymi wielkimi produkcjami będą Rime, Return to... czy takie tam Yakuzy. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Strzelam, że Infamous marzec, DriveClub w wakacje, Order jakoś we wrześniu, Uncharted w listopadzie-grudniu Między tymi wielkimi produkcjami będą Rime, Return to... czy takie tam Yakuzy.Z tym DriveClubem to pojechales, max marzec DriveClub bedzie w PS+ Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 a) pokierujemy losami Francisa Drakea a były wtedy kapiszony ? nd musiałoby się nieźle postarać, żeby zrobić sensowną wymianę ognia za pomocą jednostrzałowców. musieliby oprzeć walkę na melee. dla mnie bomba Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Strzelam, że Infamous marzec, DriveClub w wakacje, Order jakoś we wrześniu, Uncharted w listopadzie-grudniu Między tymi wielkimi produkcjami będą Rime, Return to... czy takie tam Yakuzy.Z tym DriveClubem to pojechales, max marzec DriveClub bedzie w PS+ DriveClub z tego co pamiętam jest przeniesiony na wiosnę 2014 więc nie zapędzałbym się z tym max marzec. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 DriveClub przenieśli na "early 2014" cytując słowa Yoshidy z PS Blog. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 http://www.ppe.pl/news-26126-wloski_oddzial_sony_droczy_sie_z_graczami__naughty_dog_ma_cos_w_planach.html Jest spora szansa, że w poniedziałek psiaki sypną czymś konkretnym na temat nowego Uncharted. Zwiastun na silniku gry i data premiery na jesień br. - tak nam dopomóż Bóg. Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 bardziej prawdopodobne jest info o DLC do TLoU niżeli nowe Uncharted . bylo zapowiedziane, ze podadzą informacje z nowym rokiem. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 edit: a nieważne, usunąć no patrzcie jak się wymądrzał :-) Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 A info o Uncharted nowym mają nie dawać przez cały rok skoro już je zapowiedzieli ? Szanse na to, że będzie to info o DLC do TLoU są takie same jak to, że to info o nowym Ucharted. Na pewno jeszcze o jednym i drugim sporo usłyszym w tym roku Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 (edytowane) Styczen a caly rok to jednak duza roznica, no ale zeby zametu nie robic to dodam, iz nie ma znaczenia co oglosza. Liczy sie sam fakt, ze psiaki ciezko pracuja :-) Edytowane 6 stycznia 2014 przez MEVEK Cytuj
lennox 67 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Bardzo mnie ciekawi co ogłoszą Jednak najważniejsze jest to, że U4 powstaje Dla mnie osobiście to wielka sprawa Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Tylko, że tu nie zapodawali numerka, o ile nie przeoczyłem nic, więc pewnie lecą z kilkusetletnim prequelem w formie Uncharted bez cyferki, a w 2017 zapodadzą Uncharted 4 z wielkim powrotem Drake'a i wszyscy będą cieszyć michy. Wróćcie do tego postu za 3 lata i przyznacie mi rację. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 "Uncharted" równie dobrze może być tytułem roboczym, podobnie jak Halo od MS, które ma być ponoć numeryczną piątką. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 A równie dobrze, biorąc pod uwagę, że może to być gra z Francisem, może być bez numerka. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 W sumie to w ogóle nie ma znaczenia. Ważniejsza jest data premiery, a w zimę 2014 mimo wszystko mocno wątpię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi