Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie przyszlo ci do glowy ze to jest tylko PRowa gadka zeby wlasnie takie Fanki fapowaly do gry xD? Kazdy wie ze ND to bogowie grafiki, a to wygalda jakby dziennikarze sie przescigali kto wymysli lepszy fapping nad oprawa czwartych przygod Drejka.

Opublikowano (edytowane)

No dlatego zapewne pokazali to w zamkniętym gronie, ale skoro pojawiają sie komentarze, że jest jeszcze lepiej to czemu im nie wierzyć po tym co już zobaczyliśmy?

Ludwes- no to ty, ale nie licz wszystkich swoją miarą, skoro do premiery jeszcze ponad pół roku

ostatni materiał pokazali na PSE, 7mscy temu, wiec nie wiem skąd ten tekst z pokazaniem całej gry

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

@Fanek

No, ale nie powinno być takiej sytuacji jak z U3, gdzie większość set-pieceów znaliśmy przed włożeniem płyty do napędu. Zresztą nie puścili tego długiego pokazu, bo na koniec ponoć jest duży spoiler.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe, czy zamierzają pokazać jeszcze jakiś grubszy gameplay. Na Tokyo Game Show raczej nie ma co liczyć, a żadnych innych większych imprez na razie chyba nie będzie.

Edytowane przez Pix
Opublikowano

Na PGW albo PSXE pewnie pokażą multi :)  Zresztą to dwie duże imprezy, więc Sony będzie promować swój największy tytuł. TGS jest przeznaczony na gierki z KKW oraz japońskie wersje trailerów z E3.

Opublikowano (edytowane)

Piekny rok. Bloodborn, Wiesiek, Batek z przytupem bo za(pipi)isty, MGS5, PES16 w ktorego bede cisnal bo Fifa w tym roku nie ma racji bytu no i oczekiwany U4, co prawda dopiero 2016 ale jestem spocony na sama mysl o tym, ze dobrze znowu bylo powrocic do PS4. Gameplay mnie zniszczyl a jeszcze maly torcik w postaci trylogii Uncharted ktorego lykne w day1. Bieda dla M$ ze nie uczynili tego samego z flagowym dla ich systemu Gears of War.

Edytowane przez KoBik
Opublikowano

Żadna tajemnica, że mała grupa osób już pracuje nad nowym tytułem, którym będzie TLoU2. Pierwszy trailer TLoU2, reakcja ludzi jak na rimejk FFVII ;)

Mhm. Skoro U4 przenieśli na początek 2016 roku to spodziewam się zapowiedzi TLoU2 na przyszłorocznym E3. Maksymalnie PSE 2016.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam nadzieję, że to definitywnie ostatnia część przygód Nathana i już kuponów odcinać nie będą :P

Oczywiście poza "remasterem"na ps5  :reggie:

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Uważam, że TLoU2 jest w planach, ale prace nad grą są na razie zawieszone i premiera przed drugą połową 2018 roku będzie co najmniej zaskakująca. Jakiś czas temu Neil i Bruce mówili, że nie wyobrażają sobie, żeby prace nad "dwójką" odbywały się bez nich, a na razie ich uwaga jest raczej w 100% skupiona na U4.