Gość suteq Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) A kogo mam nabierac ? Zapowiada sie na sredniaka,juz widze te wszystkie mikrotransakcje z jakimis ubrankami za 1,99 euro etc. proszę Cię. nowy TR wygląda jak gra z VII gen. por. sobie choćby rozmiary leveli, wykonanie detali, mimiki, czy w końcu fizykę. Nowy TR to otwarty świat więc logiczne, że korytarzyk będzie wyglądał lepiej. @Ficek Od czego masz opcję raport? Edytowane 6 lipca 2015 przez suteq Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 ale ja to wiem. po prostu lubię patrzeć jak takie typy wiją się jak piskorze w obliczu faktów Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Taki otwarty jak ostatni TR. Tez mi otwartosc, wielce umowna. 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Nowy TR to otwarty świat więc logiczne, że korytarzyk będzie wyglądał lepiej. nikogo raportowac nie bede, nigdy nie raportowalem, tym bardziej jak mnie to co wygaduje mroku bawi xD juz predzej ciebie zaraportuje za pisanie takich herezji xD 3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Pewno tez trolling Wbijam we wszystkie bzdetne bzdury. Ja bede grau w gre i na pewno nie w tomb raidera ktory skonczyl sie na 4 czesci. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) Nowy TR to otwarty świat więc logiczne, że korytarzyk będzie wyglądał lepiej. nikogo raportowac nie bede, nigdy nie raportowalem, tym bardziej jak mnie to co wygaduje mroku bawi xD juz predzej ciebie zaraportuje za pisanie takich herezji xD To potem nie płacz w tematach skoro sam masz wszystko w dupie. A teraz powiedz czemu TR nie ma otwartego świata geniuszu czy dalej wolisz się zasłaniać "xD"? Zaraz pewnie napiszesz, że U4 ma większą swobodę niż TR. Obstawiam, że Ty nawet nie znasz różnicy między sandboxem, a grą z otwartym światem. iks de Edytowane 6 lipca 2015 przez suteq Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Ale kogo to obchodzi czy ta scenka jest generowana time? Ja jako klient poczulem sie oszukany, kupilem Uncharted dla tej cutscenki i zamiast ogladac piekna Chloe w autobusie dostalem jakas kobiete z downem 1 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 akurat nie mamy jeszcze pojęcia, który korytarz będzie bardziej otwarty (W TR znów dojdzie np. możliwość wracania do odwiedzanych lokacji). Demko z dżungli, oraz dwa nagarnia z jazdy jeepem (krótsza i rozszerzona) pozwalały na dość sporą swobodę i wybieranie innej niż tylko jedna ścieżka. przy TR nic takiego dotąd nie odnotowałem. a nie przepraszam było więcej qte i chodzenia ;> Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Ja nawet nie bede porownywal U4 do TR bo to inna liga. A pozatym na dzis wystarczy juz interneta. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 suteq ja pier.dole chcesz sie wypowiadac o grach jakie jeszcze nie wyszly jaka ma wieksza swobode xD jedyne co moge stwierdzic, ze miejscowka z pokazu z grudnia miala podobna wielkosc co wiekszosc lokazji z tomb raidera pierwszy tomb raider czy tego nowego (z tego co pokazali to zapowiada sie na to samo tylko w lepszej grafie) nazywac gra open world to serio trzeba miec tupet xD to przeciez dalej korytarzokowy shooter, a mozliwosc wracania do wczesniejszych lokacji przez ogniska czy jakis tam rozwoj postaci nie czyni z tego gry OPEN WORLD xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) pierwszy tomb raider czy tego nowego (z tego co pokazali to zapowiada sie na to samo tylko w lepszej grafie) nazywac gra open world to serio trzeba miec tupet xD to przeciez dalej korytarzokowy shooter, a mozliwosc wracania do wczesniejszych lokacji przez ogniska czy jakis tam rozwoj postaci nie czyni z tego gry OPEN WORLD xD No, czyli tak jak pisałem. Ty nawet nie znasz różnicy między sandboxem, a gra z otwartym światem, a jeszcze masz czelność mnie pouczać. Jakoś w sumie się nie dziwię, że masz problem z rózróżnianiem rzeczy po ostatnich twoich dokonaniach. xD Porównując poprzednie części Uncharted do nowego TR to TR jest grą z otwartym światem, a nie Uncharted. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Uncharted będzie miał większe poziomy, to tyle. Dalej pewnie będzie można wracać do gry przez Chapter Select, a nie przejść na żywo z ostatniej lokacji do początkowej jak w TR. @niekochany Po prostu Ficek znowu się rzuca tuszując nerwówkę nadużywaniem "xD" i zaraz jeszcze będzie chciał zwalić na mnie. W dodatku gada głupoty. Edytowane 6 lipca 2015 przez suteq Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 CW way of life All Day All Night Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 suteq blaznisz sie jak zwykle nie bede robic offtopa w temacie o uncharted4, to ze tomb raider ma swoiste huby nie czyni z niej gry open world (oczywiscie nie twierdze, ze stare Uncharted czy nowy Uncharted4 beda gra open - world, absultnie takimi nie byly, nie sa i nawet w to nie caluja), a tym bardziej jjeszcze gadanie ze przez te huby tomb raider nie bedzie miec takiej grafy jak uncharted4 bo jest open world xD z mojej strony tyle, widze, ze boli od ostatniego(kolejnego ) ponizenia w konsolowej teczy i teraz zaczyna sie juz spina, jak ci pisalem - czajczek z ciebie moderacja niech czysci bo znowu sie robi CW poza CW Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) suteq blaznisz sie jak zwykle nie bede robic offtopa w temacie o uncharted4, to ze tomb raider ma swoiste huby nie czyni z niej gry open world (oczywiscie nie twierdze, ze stare Uncharted czy nowy Uncharted4 beda gra open - world, absultnie takimi nie byly, nie sa i nawet w to nie caluja), a tym bardziej jjeszcze gadanie ze przez te huby tomb raider nie bedzie miec takiej grafy jak uncharted4 bo jest open world xD z mojej strony tyle, widze, ze boli od ostatniego(kolejnego ) ponizenia w konsolowej teczy i teraz zaczyna sie juz spina, jak ci pisalem - czajczek z ciebie moderacja niech czysci bo znowu sie robi CW poza CW Dalej nie wiesz jaka jest różnica między grą z otwartym światem, a sandboxem i robisz z siebie pośmiewisko. Brak argumentów i się znowu miotasz. Typowa reakcja na brak wiedzy. Zastosuję się do tego Nie rozmawiaj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem I skończę z Tobą rozmowę, bo nie warto czasu tracić. Oczywiście pewnie byłaby normalna rozmowa m.in. z nobodym, ale wolałeś się wje.bać z jakimiś idiotycznymi obrazkami i zgrywać ważniaka. Edytowane 6 lipca 2015 przez suteq Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Już bardziej do open world pasuje nawet Arkham Asylum, choć jeśli porównać jego sandbox do GTA , czy RDR, to plażopliz.jpg. Fajnie że obie serie nie są takimi rynnami jak np. TO 1886, ale żadna nie powinna nawet stać przy słowie open world. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Tomb Raider to metroidvania. 2 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Open_world i po polsku https://pl.wikipedia.org/wiki/Otwarty_%C5%9Bwiat jak pisze ludwes - tomb raider ma konstrukcje metroidvanii, podobnie jak np batman arkham asalum czy castlevania lords of shadow Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 trochę biedna metroidvania, w por. z BAA należałoby dodać. w TR z 2013 raptem tylko raz max dwa musiałem wrócić do starej lokacji z nowym gadżetem by pchnąć fabułę do przodu, bo resztę stanowiły opcjonalne grobowce Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Zważywszy, że w multi plansze będą znacznie mniejsze, to powinni osiągnąć to 60fps w tym trybie, oby 1 Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 Mała analiza Digital Foundry: http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-22-uncharted-4-i-ewolucja-ps4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi