Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 515,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

To dobrze wiedzieć, że dziś od 18 PSN zdechnie i człowiek nie pogra w Helldivers.

Opublikowano
  W dniu 4.03.2016 o 08:11, michu86- napisał(a):

Nieeee... od 18

Serwery sony nie wytrzymio stres testu i ch.ja pogracie :yao:

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Wytrzymio wytrzymio i powiem więcej:

Ch.uja tam wcale nie będzie lagów tak jak nie było w U3 :Coolface:

Edytowane przez michu86-

Opublikowano
  W dniu 4.03.2016 o 08:40, Figuś napisał(a):

W dniu 4.03.2016 o 08:11, michu86- napisał(a):

Nieeee... od 18

Serwery sony nie wytrzymio stres testu i ch.ja pogracie :yao:

Pokaż ukrytą zawartość

Napisałem to dokładnie 15 minut temu ale post widzę, że zbanowano. Adminie - to nie był sarkastyczny post - każdy posiadacz PS4 chce zagrać w betę, ale każdy posiadacz ma również świadomość stabilności PSN :)

Edytowane przez Sobies

Opublikowano
  W dniu 4.03.2016 o 08:43, michu86- napisał(a):

Wytrzymio wytrzymio i powiem więcej:

Ch.uja tam wcale nie będzie lagów tak jak nie było w U3 :Coolface:

Mleczak a jak tam ta wasza liga działa jeszcze czy zdechło śmiercią naturalną? :trap:

Opublikowano

Działa...ła.

Teraz już zdechła, wszyscy czekają na U4.

Myślę, że będzie reaktywacja ligi - są takie plany.

Jeśli chodzi o ligę to już jakiś czas temu temat umarł, ale i tak było nieźle bo kilka sezonów udało się dokończyć, weszło młode pokolenie - skopali nam staruchom dupę i jakoś się odechciało potem ;D.

Teraz myślę, że goście od ligi polecą na szerszą skalę no i będzie więcej chętnych niż w przypadku U3.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Jak multi będzie na poziomie U2 wracam do gry .

Pamiętam że dobrze grali Paliwoda i Pokryty sniegiem w U2.

Opublikowano

Lagi na pewno będą mniejsze niż w u2/3 bo nie da się żeby były większe, no kur.wa nie da się :D

Mnie śmieszy zawsze jak ludzie np.: w Destiny narzekają na lagi, bo po prostu nie grali w np.: U3 - doceniliby :kaz:

Opublikowano

Grałem w pierwszą bete U4 i tam wszystko śmigało pięknie, ale na serwerach wtedy nawet 1mln graczy nie było

Opublikowano

Beta u2 pięknie śmigała a i baza graczy chyba była większa niż teraz , będzie dobrze to NG.[emoji5] mam pytanie bo zdarzało sie ze niekiedy niektórzy mieli nad nickami logo ND i krążyła legenda w pokojach ze to pracownicy ND[emoji5] to prawda ?

Opublikowano

Tak czasami grywali, ale spotkanie ich było bardzo trudne ;) bo szło info, że akurat grają to się wiara ładowała.

Opublikowano
  W dniu 4.03.2016 o 11:33, michu86- napisał(a):

Tak czasami grywali, ale spotkanie ich było bardzo trudne ;) bo szło info, że akurat grają to się wiara ładowała.

Te logo było tylko podczas meczu widoczne i ja ich spotykałem ja już słuszny poziom prezentowałem , nie wiem czy to miało jakiś wpływ na to czy nie .
Opublikowano
  W dniu 4.03.2016 o 13:28, Andżej napisał(a):

błąd inicjalizacji menadżera sesji?

Może tak być bo beta startuje o 18 :sorcerer:

Opublikowano

(pipi)a ja dopiero jutro ok 13 zasiądę po wieloletniej przerwie , dodawać Wojtasa do friendsow !

Opublikowano
  W dniu 4.03.2016 o 14:52, Wojtas1986 napisał(a):

(pipi) ja dopiero jutro ok 13 zasiądę po wieloletniej przerwie , dodawać Wojtasa do friendsow !

Nikt z noobem nie będzie chciał grać jak taka przerwa była (no ofence oczywiscie) :D tylko obawiam że dziś się nie pogra :-D

Trochę dużo tych Wojtasow na Psnie :-P

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Udało mi się przejść samouczek (po kilku próbach połączenia) ale na razie nie może znaleźć graczy do pojedynku

Opublikowano

ja na 5 rozegranych meczy tylko jeden ukonczylem w innych przypadkach zrywalo polaczenie, 

za malo pogralem zeby cos konkretnego napisac ale pomocnicy i totemy do zaorania

Opublikowano

No nam sie w 3 wlasnie udalo polaczyc i skonczyc pierwszy mecz, 15:6 fuck yeah, zaczyna mi sie podobac :Coolface:

Ale co racja to racja, te supernaturalne mumbo jumbo do zaorania.

Opublikowano

może to kłopotliwe pytanie ale jak wypada gunplay?

Opublikowano

Odglosy broni tragiczne, ale sam feeling na plus, szczegolnie w porownaniu z poprzednimi czesciami.