bartiz 1 615 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Ja wyłączyłem po jednym meczu. Tego typu multi na rynku mnóstwo. Bieganina i strzelanina pif-paf zero myślenia czy taktyki. Chyba już wyrosłem z tego typu strzelanek online. Do takiego multi z TLOU czy r6 to się nie umywa Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Pograłem kilka meczy i tego właśnie potrzebowałem. Żadnych latających śmieci na niebie jak w cod. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) ciężko się przestawić na takie ADHD z czary mary po TLOU na razie mnie nie porwało, sporo się dzieje ale gunplay średni, jakbym strzelał z kapiszonów...może się wkręce w to jeszcze ale z Uncharted multi to tylko ten z U2 był mocny, potem już szło w stronę easy mode...tu też jest sporo bzdur pod niedzielnego gracza...unlock z bazooką, jakieś moce supersprintu teleporty...sidekick jeszcze zrozumiem bo zmienia dynamikę na mapie (trzeba się pozbyć gnojka szybko) tak samo czary mary zmieniają układ sił - wyciąłem tym totemem cały team więc spory to ma wpływ na wynik meczu...aha miny to taniocha straszna, jeszcze tylko turretów jak w Killzone brakuje za duzo syfu napchane widać jaki Naughty miało target - żeby każdy niedzielniak miał szansę wbić fraga, dziwne że nie ma unlocków za killstreaki jeszcze fajnie ze jest betaweekend to się oceni czy to komuś pasuje czy nie Edytowane 5 marca 2016 przez nero2082 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 pomocnicy powinni byc ograniczeni czasowo sam nie wiem jakies np 10 sekund i tyle, caly czas jednak licze ze bedzie tryb klasyczny bez tego badziewia Generalnie to jest tak, że mało kto wie co z nimi zrobić, a tak naprawdę wystarczy kilka strzałów w głowę i już ich nie ma. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Nie wiem jak Wy ale ja tam z pomocników i bazook nie korzystam...wolę te punkty przeznaczyć na atuty :-P Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Drobne wrażenia z bety bo pograłem parę meczy. Ogólnie bardzo miodnie, ciekawie się strzela. Podoba mi się kontrukcja poziomów i ich wertykalność. Graficznie też jest bardzo dobrze, ale wiadomo od dawna było, że nie ma za bardzo różnicy między 900p a 1080p. Najważniejsze, że jest bardzo płynnie. Absolutnie zaszokowała mnie liczba mapek w becie, bo jest ich chyba 3 albo 4, co jest całkiem niezłą liczbą jak na beta. Na pewno poprawiłbym kod wyszukiwania bo niejednokrotnie łatwiej było mi restartować szukanie niż znaleźć kilka jednego brakującego. Jedyne do czego się mogę naprawdę doczepić to te perki które kupujemy. Moim zdaniem nie tylko zbędne ale i tak bardzo nie pasują do settingu gry, że kłuje to w oczy. Fajne multi dla relaksu się zapowiada Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Dlatego wszyscy liczą na tryb klasyczny Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) Nie rozumiem po co to w ogóle porównywać do multi z TLOU, przecież jedyna wspólna płaszczyzna między Uncharted a TLOU to studio i tyle. Multi U4 jak już lepiej porównywać do multi U3, U2 wtedy to ma jakiś sens. Dużo biegania, chaos? TAK kurde... guess what? - To nie TLOU2. Edytowane 5 marca 2016 przez michu86- 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 6 marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca 2016 Tutaj moja akcja dnia, ownage przy uzyciu turbo-łokcia: Jako ze pogralem juz dluzej moge strzelic wstepna opinie. I... Jestem bardzo zaskoczony tym jak ta beta zmienila moje odczucia co do tego multi, po filmikach na YT bylem nastawiony bardzo sceptycznie na chaotyczna s(pipi)ine, wczoraj odpalajac gre po raz pierwszy w sumie nawet jej doswiadczylem, wszyscy biegali dookola i wszystko to bylo jakies takie bez ladu i skladu, jednak gralem z randomami, dzisiaj za to Janusz Party sie konkretnie zebralo i coz moge napisac? W ekipie gra sie za(pipi)iscie, nie ma sprintowania na lewo i prawo, co jest ogromnym plusem [szczegolnie po MGO], kladzie sie ludzi relatywnie szybko, ale nie na tyle aby nie zdazyc sie odwrocic i zaorac niedoszlego oprawce, dodac do tego trzymanie sie w kupie oraz solidne info na biezaco grajac z pieknymi kawalerami pokroju Farmera, Square'a czy Zettanola [chwile nawet Fanek gral] i zabawa byla bardzo szampanska - nie przegralismy nawet JEDNEGO meczu, za kazdym razem totalna dominacja na randomach. Sama beta dziala tez o dziwo dobrze, zadnych lagow nie dostrzeglem, fajnie sie wszystko sypie dookola no i 60 klateczek dodaje wszystkiemu plynnosci ktora tylko poprawia odczucia obcujac z giereczka Mialem nie kupowac Uncharted na premiere, ale zmienilem zdanie, jednak lykne jak pelikan, przejdzie sie singielek a potem troszke zabawy na multi z forumowa ekipa A tutaj jeszcze moj meczyk dnia, oczywiscie z GOTY ekipa - naklepalem wynik 18:0 11 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) Bansai ty morderco biednych randomow. Jojcylem wczesniej na U4 ale jak sie ma taka zgrana ekipe to sie spoczko gra. Zapomniales dodac do listy Masorza ktory przy okazji dj'owal zapuszczajac kawalki takie jak Voo Doo people od Prodigy by bylo lepsze wczucie przy fragowaniu. Edytowane 6 marca 2016 przez Zetta Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 No gralem chwile w piatek, w sobote i srednio mi to podchodzilo. Chaos byl straszny (moze przez to ze gralem z randomami) i do tego nie moglem dobrac dla siebie broni. Teraz juz mam giwere z ktora mi sie spoko lata, wiecej ubijam niz gine i jest pieknie. Nie gralem w multi ani w u2 ani u3 ale u4 bedzie grane mocno. Z ekipa podejrzewam ze wrazenie 2x lepsze. Az zal konsole wylaczac, tym bardziej ze jutro koniec. Niedziele przeznaczam na ciagle napjerdalanie xd Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Bardzo przyjemna beta. I spedze troche czasu online. Chodzilo plynniutko. Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) Dziwne, że żeby rozbroić minę trzeba strzelać w czerwone światełko, a nie centralnie w minę. Czyli minimalnie wyżej niż ona jest położona. Większość graczy, których oglądam zawsze na początku ładuje za nisko w tym ja Nie podoba mi się bardzo 1 rzecz, w tabeli wyników ostatecznie liczy się kto ile kasy zdobył. Fajnie, że jest kasa za leczenie, podnoszenie, asysty to jak najbardziej ok - ale za podnoszenie lootu z ziemi albo perk, że dostajesz kasę wraz z respawnem - dla mnie bez sensu. Bardzo dobrze, że obniżyli moc i celność blindfire - ufff. W U3 to była przeginka. Tutaj jest tak jak powinno być. Czy ja mam wrażenie, czy jest za mało ammo ogólnie? Przede wszystkim do kałacha. 75 na starcie, a max 90 naboi to zdecydowanie za mało. W dodatku, że tylko przy KO dropi z wroga ammo. A wiadomo, że wiara podbiera powalonych graczy i ich dobija. Wg mnie powinno dostawiać się ammo przede wszystkim za powalenie = więcej roboty. No i zwiększyłbym liczbne naboi do 120 - minimum . Edytowane 6 marca 2016 przez michu86- Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Lubilem multi U za TPS, spontan, mobilnosc i kondygnacyjne mapy. No i lubie dalej. Dobrze, ze dodali obalenia i dobicia wzorem TLOU, bedzie bardziej timowo 1 1 Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Tak będzie bardziej " timowo " przez co granie samemu nie będzie miało praktycznie sensu. Jak dla mnie jedynym ratunkiem dla tego multi będzie duża różnorodność trybów gry w tym takich jak najbardziej przypominających rozgrywką U2 / U3 ( choć wątpię by takie były). Zrozumiał bym gdyby kilka trybów gry było bardzo opartych na grze zespołowej ( obalanie przeciwników / cucenie towarzyszy ) ale nie cały trzon rozgrywki, jak na razie jestem dość sceptyczny co do tego multi , przez wpychanie wszędzie na siłę mechanik z TLOU nie jest to już to samo multi które tak bardzo podobało mi się w poprzednich częściach, zwłaszcza w U2. P.S. Nie wiem kto wymyślił konieczność oczekiwania na odrodzenie ale powinien dostać za to po głowie, już w TLOU się to kiepsko sprawdzało a co dopiero tutaj. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Do ktorej trwa ta beta? I jest ktos chetny zeby dzisiaj po 20 pograc? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Na mnie możesz liczyć...walczę cały czas ;-) Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Do ktorej trwa ta beta? I jest ktos chetny zeby dzisiaj po 20 pograc? Do jutra do 8:59 polskiego czasu. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Hłe hłe, czasami wychodzą śmieszne akcje Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Podczas przeprowadzonego przez Naughty Dog streamu na Twitchu, programista Edward Pereira i projektant Uncharted 4 - Vinit Agarwal - podzielili się kilkoma ciekawymi informacjami dotyczącymi pełnej wersji Kresu Złodzieja. Przede wszystkim ogrywana przez graczy w ten weekend beta reprezentuje zaledwie 20% zawartości całego planowanego trybu sieciowego. Ponadto ogrywany aktualnie w studiu build gry jest już mocno zmieniony w stosunku do udostępnionej na potrzeby testów wersji. Twórcy zdradzili również, że nie zapadła jeszcze decyzja czy i jakie elementy trybu sieciowego odblokowywane będą podczas kampanii dla pojedynczego gracza.Z pomniejszych ciekawostek zdradzono również, że z początku klasa postaci miała być dopasowana do konkretnego bohatera, jednak z czasem deweloperzy postanowili oddać w ręce graczy większą wolność zabawy. http://www.ppe.pl/news/42256/beta-uncharted-4-to-zaledwie-20-trybu-multiplayer-tworcy-zdradzaja-szczegoly-na-temat-gry.html 20% 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Czyli w pełnej wersji będzie pięć trybów i 15 mapek. Postaci powinno być 50, a broni i perków dużo więcej Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Brzmi calkiem przyzwoicie jak na dzisiejsze czasy. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Jak cos to mi jeszcze dziala ta beta, przed chwila skonczylem mecz Cytuj
Pix 914 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Ciekawe tylko, ile z tych 80% trafi do DLC. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi