nobody 3 504 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 W FC3 niby też, ale jednak wiesz. Najbardziej w TR zauroczyły mnie totalnie opcjonalne grobowce do splądrowania, oraz rzadsze używanie broni palnej. Pierwszy ukryty i już łamigłówka na "5 min" nie traktująca cię jak umysłowego retarda z gotą odp. Niby szczegół, a w dzisiejszych czasach cieszy. Swoją drogą utrudnione opcjonalne zagadki, znajdźki i elementy platformowe, to idealny złoty środek dla pogodzenia casuali i normalnych graczy. Dla pierwszych prościzna głównej ścieżki. Dla chcących zdobyć calaka normalne podejście. Polecam wak rejestr na oficjalnym forum ND. Devi niejednokrotnie sami zakładali tam tematy np. n.t. singla U3 i TLOU z pytaniami o oczekiwania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja jestem zawiedziony, bo trailer słaby, zero rozgrywki, oczywiście graficznie niszczy, ale oczekiwałem jakiegoś gameplyu, może na gamescom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Jesli zagadki w TR zmuszały Cie do myslenia to tylko pokazuje w jakiej (pipi)e jest obecnie branzaPorownaj to sobie z zagadkami z pierwszych 3 tomb raiderów a zobaczysz przepaść w myśleniu i kombinowaniu miedzy nimi a stanem dzisiejszym, Uncharted nie było genialna strzelanka, nie miało genialnych zagadek , nie miało za(pipi)istego gameplayu.Ale miało wszystko na bardzo dobrym poziomie i jako całosc dopełnione Filmowoscia, klimatem, przygoda i grafika jest Moim zdaniem Najlepsza nowa Seria jaka powstała na PS3 (Seria nie pojedynczym tytułem) i tytułem w który absolutnie kazdy powinien zagrac Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) O (pipi)a xD Co innego kilka min. rozglądania się po otoczeniu bez budki suflera na wyciągnięcie ręki, a co innego gotowiec w postaci myśli na głos Drakea w U2 xD Ja rozumiem że może obniżyły mi się standardy itd. ale nikt przecież nie będzie robił gier za +50 mln. $ na poziomie starych Tombów z lat 90' robionych pod Graczy i za nieporównywalnie mniejsze ryzyko finansowe. Poza tym, jak mówiłem jestem dopiero po pierwszym opcjonalnym grobowcu w TR, więc go nie przesądzam. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 obstawiam gameplay na VGA, tak jak to było z U3 Tak? U3 zapowiedzili na VGA, na E3 pokazali pierwszy gameplay (etap ze statkiem) a na Gamescomie drugi gameplay (etap z samolotem). Nigdy Uncharted nie mialo pokazu gameplayu na VGA. Ale nie atakuje, mysle, ze pomylilo Ci sie VGA z Gamescomem Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Co bym wziął z TR do U to przeszukiwanie grobowców... to akurat jest spoko sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Nawet PS3 nie jest w staniu odtworzyć nowego trailera z normalną płynnością. Dat 60 fps Pokazałem filmik lubej. Jej komentarz był krótki: "To mnie przeraża. To wygląda jak prawdziwy człowiek!" xD Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 obstawiam gameplay na VGA, tak jak to było z U3 Tak? U3 zapowiedzili na VGA, na E3 pokazali pierwszy gameplay (etap ze statkiem) a na Gamescomie drugi gameplay (etap z samolotem). Nigdy Uncharted nie mialo pokazu gameplayu na VGA. Ale nie atakuje, mysle, ze pomylilo Ci sie VGA z Gamescomem Nie pomyliło mi się To było na VGA: Nie napisali skąd to, ale wystarczy spojrzeć na datę dodania filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 To bylo z ekskluzywnego pokazu gry u Jimmiego Fallona. I bylo to po VGA Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Oj co za różnica. Ważne, że na fali VGA. I w tym roku może być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Obys mial racje, bo nie chce czekac roku do pierwszego dema Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wątpię abyśmy czekali rok, też sądzę, że na VGA zobaczymy grę w akcji, a na E3 jakiś dłuższy etap. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ściągnąłem ten filmik od figaro... (pipi)a to tak wygląda że aż mi się laptop ścina haha Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ściągnąłem ten filmik od figaro... (pipi)a to tak wygląda że aż mi się laptop ścina haha mi na ps3 się ścina... wtf Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 tylko PS4 może ogarnąć tę grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja odpaliłem na ajfonie5 przez sieć 3G i mi nie tnie. Ogarniacie się klapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja odpaliłem na ajfonie5 przez sieć 3G i mi nie tnie. Ogarniacie się klapy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pierwszy gameplay podobno na Gamescome - Sony musi umocnić grunt w EU przed premierą One w większej liczbie krajów europejskich. Zresztą jakiś dev w rozmowie powiedział (w którymś z wywiadów... a może to był shu?), że pierwszego gameplayu należy spodziewać się w okolicach gamescomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja odpaliłem na ajfonie5 przez sieć 3G i mi nie tnie. Ogarniacie się klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Obys mial racje, bo nie chce czekac roku do pierwszego dema Mówię Wam, za rok już sami będziemy ogrywać U4 na swoich konsolach. Jeszcze wspomnicie moje słowa. P.S. To jest obrączka na lewej dłoni u Drake'a? U3, jeśli dobrze pamiętam, się skończyło tak, że on wrócił do Elleny, co nie? Edytowane 10 Czerwca 2014 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Obys mial racje, bo nie chce czekac roku do pierwszego dema Mówię Wam, za rok już sami będziemy ogrywać U4 na swoich konsolach. Jeszcze wspomnicie moje słowa. P.S. To jest obrączka na lewej dłoni u Drake'a? U3, jeśli dobrze pamiętam, się skończyło tak, że on wrócił do Elleny, co nie? Przewiduję, że Drake się ożenił z Elleną (widać z trailera, że jest po 40...w U3 miał 30 lat), a teraz aktualnie ktoś ją porwał lub porwał kogoś mu bliskiego - piraci. Dodatkowo jest to ostatnia część z Drakiem - biedak pewnie zemrze na końcu Widać, że ta część będzie dużo mroczniejsza, a historia może być osnuta w poważnych tonach Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Całość wygląda genialnie. Nie wiemy jak wygląda gameplay ale gra od ND a zwłaszcza Uncharted nie może być kiepska lub byle jaka osobiście czuje się spełniony po zapowiedziach na E3 U, AC:U, TR2, LBP3 jak tu teraz żyć do premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Uncharted to zawsze był konsolowy Benchmark. Możesz spać spokojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wiem wiem dlatego tak się jaram tą zapowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 drejk nie wygląda jak drejk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi