Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Czyli trzeba będzie zaliczyć 3 przejścia gry do platyny Ekscytacja(crushing),Treasures + Sharpshooter, Speedrun(expsrolr) ? Edytowane 27 kwietnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Patch day1 5gb, bez spoilerów Największa kampania reklamowa w historii Sony Embargo na recki do środy 4 maja http://opencritic.com/game/1538/uncharted-4-a-thiefs-end
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Dostałem info, że w UK już sklepiki dziś gry nie sprzedają bo nałożyli im kary od wczoraj XD
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Ja się wciąż zastanawiam czy brać tego steelboxa. Wg mnie lepiej pasowałby motyw z pudełka (ten z monetą). Bo oprócz właśnie steelboxa i książeczki reszta jest nieważna. Nalepki i skiny do postaci i broni, o których się zapomni po pierwszym dniu.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Bierz steelboxa i nie marudź. Na fotkach robi wrażenie, a co dopiero na żywo. Reszty rzeczy, które wymieniłeś to tylko dodatek.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l czytam sobie opinie, mesjasz nadchodzi, do tego dlugi mesjasz, wielu pisze ze gra np 15h i jeszcze konca nie widac
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Właśnie chciałem zamówić grę, ale nigdzie nie mogę znaleźć czy edycja specjalna zawiera pakiet przyszłych dlc. Czy zawiera? Edit W ultimie są koszulki z Uncharted za 65. Zastanawiam się nad tą z kompasem, nawet nieźle się prezentuje. http://gear.playstation.com/pl-pl/clothing/t-shirt-uncharted-z-kompasem/ Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez gamerTHC
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Może wczoraj nie jasno napisałem bo chodziło mi o dlc do fabularnego. No nic.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Jest wielce prawdopodobne, że w poniedziałek dorwę swoją kopię, więc zmajstruje może jakiś un-spoilerowy kawałek i wrzucę na swój serwer. Odpuszczę stream jak to czasami zdarzało mi się przed premierą robić, bo stwierdziłem, że musiałbym pokazać za dużo, a tak zrobię jakieś skoki, trochę akcji, przemontuje i jakoś to będzie PS: na pytania skąd, jak i gdzie nie odpowiadam :-P Na pewno nie z legendarnej ciężarówki
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Dwa całkiem ładne szoty. Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Kyokushinman
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Na gafie jest już wysyp screenów, czas gry i inne, nie przeglądam już nicjeden screen mi tylko wpadł, ładny widoczek bez spoilerów
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Naughty Dog usuwa screeny z sieci na bieżąco, nawet z mniej znanych stron. Nie zdziwię się, jak nawet tutaj zaraz wbiją hehe. Ale screeny miazga. Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Lukas_AT
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l abstrakcja, ta gra zniszczy system technicznie ocenowo i sprzedazowo jak dotychczas robily to chyba tylko kolejne czesci gta
Opublikowano 1 maja 20168 l Uwaga spoiler. Ostrzegam. Gameplay z jakiegoś etapu gry. https://www.youtube.com/watch?v=kdR5Cy7DqbY
Opublikowano 1 maja 20168 l Jaka to jest perdolona kuhwa masakra. Co oni zrobią w tlou2 czy nowym IP to ja nawet nie wiem Edytowane 1 maja 20168 l przez hav7n
Opublikowano 1 maja 20168 l Włączyłem tylko na 5sekund, o kuwaa jak to w ruchu wyglada i przy takiej jeszcze kompresji youtube Ta animacja postacie, jak życie to wyglada
Opublikowano 1 maja 20168 l Na gafie jest już wysyp screenów, czas gry i inne, nie przeglądam już nic Wiesz może jak to wygląda z długością gry?