Gość Kyo Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Mam to samo,tyle że podłączyłem konsolke kabelkiem zamiast zmieniać kanał Ja też mam konsolę kablem spiętą - to zgrzytało jak np. żona używała laptopa w tym samym czasie jak ja miałem je podłączone do konsoli Albo mnie rozłączało lub było słychać nieprzyjemny "zgrzyt" albo jej internet w lapku siadał Odpukać od prawie 2 lat jest spokój. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Nie wiem jak u ciebie ale mam neta z vectry próbowałem zmienić kanał ale z tego co wyczytałem to tylko ktoś od nich może to zrobić,tak jak przy starym routerze od linksysa mogłem robić co chce tak przy tym już nie bardzo. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ale to masz ich urządzenie u siebie w domu? Nie wiem jak tam w Vectrze jest ale teoretycznie powinieneś mieć dostęp chociaż do podstawowych ustawień. Ja mam Multimedia - mam ich modem kablowy podpięty do routera który sam sobie kupiłem (oni proponowali jakieś słabe gówienko) którym udostępniam net na cały dom więc mam do niego pełny dostęp i mogę dowolnie konfigurować. Te słuchawki 7.1 chodzą na paśmie 2,4GHz więc tutaj świetnym rozwiązaniem jest zainwestowanie w Router dwuzakresowy - niestety w PS4 nie ma karty która działa na 5GHz a szkoda bo to pasmo jest dużo mniej zaśmiecone i na 100% by nie kolidowało ze słuchawkami. Edit - Dół: Racja - jak coś dobrze działa to nie ruszać Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 tak urządzonko mam w domu,jakoś mi to nie przeszkadza gdy wszystko jest tip top, gdybym w ostateczności do nich zadzwonił pewnie bym dał rade zmienić ten kanał,no ale jak mówie problem rozwiązałem za pomocą kabelka Cytuj
grykom 283 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Planuję zakupić coś takiego: i podłączyć do tego słuchawki z mikrofonem (na dwóch jackach). Z tego co widzę to wtyczka 4PIN (ta czarna) jest identyczna jak w oryginalnym dołączanym do PS4 headsecie. Więc powinno działać. Co o tym sądzicie? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Jak cos dziala headset dawany do telefonow na jacka. Podlaczylem swojego od samsunga i zupelnie inna bajka Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Przecież kablowe działają wszystkie (przynajmniej powinny). Jedynie z tymi na BT trzeba czekać na jakieś łatki. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Jaki polecacie headset do popykania online? Dobry ale nie za drogi. Zupelnie nie wiem co pasuje do tego PS4 a co nie:/ Cytuj
shy4 53 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 obojetnie jaki headset ktory dzialal z ps3 kupic mozesz smialo, spokojnie cos niedrogo wyrwiesz od Turtle beach albo Tritton(madcatz:) Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 No wlasnie na PS3 nie mialem headseta, uzywalem glownie na PC ale ciagnac kabel przez caly pokoj mi sie nie widzi. Popatrze na te co podales. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 ...a bezprzewodowe słuchawki z donglem USB zadziałają? Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Podsumuje ktoś temat słuchawek? Wcześniej nigdy nie korzystałem z headsetów w konsolach. Czy jest możliwość, aby jednocześnie dźwięk z gry jak i rozmowy głosowe były słyszalne przez słuchawki? Jak włączyć opcję, aby słuchawki stereo działały podczas połączenia z padem? U mnie nadal nadaje dźwięk z TV a nie słuchawek. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 W opcjach konsoli ustawisz sobie. Po wciśnięciu PS Button pojawi się zakładka Dostosuj urządzenia. Tam ustaw sobie by przez słuchawki poszła całość dźwięku i już Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Ktoś podłączał duże nauszne słuchawki do pada? jak szybko wyładowuje się bateria w nim ? Jest drastycznie czy w miarę w porządku i 5 godzin można pograć? Cytuj
Gość Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Jest drastycznie czy w miarę w porządku i 5 godzin można pograć? Mnie też powyższa kwestia interesuje - ktoś się może orientuje jak to wygląda w przypadku dużych nausznych słuchawek? Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Kupiłem jednak Pulse Elite, myślałem też o turtle beach PX5 ale dostać chat cable to jakiś dramat teraz. Słuchawki Sony jak na razie spisują się dobrze czekam na update aby działały w pełni :] Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ma ktoś Tritton Kunai ? Czytam że działają ok z PS4 i jak na swoją cenę (40funtów) dają radę. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 widziałem je ostatnio w sklepie za £28, słuchawki tritton zawsze dawały radę, wiec pewnie to samo tyczy sie tego modelu Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Czy ktoś posiada jakieś informacje na temat słuchawek Razer Black Shark? Czy działają z PS4 a jeśli tak to ogólnie jak się spisują? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Jak podlącze do pada jakieś dobre słuchawki, to będę miałe DTS i wszystkie inne džwiękowe bajery przestrzenne? Sygnał bt jakoś tego nie osłabia? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Kupiłem jednak Pulse Elite, myślałem też o turtle beach PX5 ale dostać chat cable to jakiś dramat teraz. Słuchawki Sony jak na razie spisują się dobrze czekam na update aby działały w pełni :] Ja mam Pulse base i na razie nie działają liczę że nowy firmware w końcu umożliwi mi granie w nocy w słuchawkach Cytuj
ramirez43 0 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Wiadomo cos kiedy można spodziewać się patcha który dodaje wsparcie wiress stereo headset 7.1? Cos było mówione ze początek 2014roku chyba. Czy cos więcej wiadomo? Cytuj
Siczynski 0 Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 Witam kupiłem ostatnio headset Sony DRBTN200B czy będą one działać z ps4 ? Czekałem od premiery na kupno słuchawek w końcu kupiłem ten model i teraz nie działa, ma ktos jakieś info? Pozdro Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 Właśnie wyczytałem że pulse headset działa po podłączeniu do kablem do dualshocka 4, ściąga to oczywiście baterie ale działa PlayStation Pulse Elite headset works great, as long as you use the included headphone wire. By pluging into the DualShock 4's Head phone jack, with or without the Headsets (PlayStation Pulse Elite) power on. You get great sound but it eats away at the DualShock 4's battery life. It was previously rumoured that this headset wouldn't work at launch due to Sony's unclear FAQ but rest assured, it works and it works great. Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 No raczej, przecież w tedy działa jak każde inne słuchawki. Ja osobiście robie inaczej, adapter podłączam do tv, jak ktoś nie ma wyjścia USB to do czegokolwiek, mini jack z adaptera podpinam do tv i tyle. O tyle spoko, bo kable nie przeszkadzają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi