SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 Sony - Gold Wireless Stereo Headset for PlayStation 4 http://www.bestbuy.com/site/gold-wireless-stereo-headset-for-playstation-4-and-playstation-3/3353002.p?id=1219091055230&skuId=3353002&st=categoryid$abcat0715007&cp=2&lp=14#tab=overview Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 Całkiem fajne, mam nadzieję, że ogarną obsługę starych wersji na PS4. Jak nie, czeka mnie wymiana. Cena 100$ w Europie na pewno się nie utrzyma, będą pewnie kosztować około 400 PLNów. BTW gdzie to ma mikrofon? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 (edytowane) Tak jak Pulse elite mikrofon jest wbudowany. Mam nadzieje,ze sa lepszej jakosc niz Pulse elite i nie beda pekaly. Preorder na play-asia http://www.play-asia.com/gold-wireless-stereo-headset-paOS-13-49-en-70-6w97.html Kosztuja okolo 96 euro(+koszt wysylki),czyli taniej niz pulse elite. Widze,ze wywalili Bass impact. Edytowane 23 stycznia 2014 przez Zaqair Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 Ja używam Brainwavz hm5 z dołączanym mikrofonem na kablu co przypina się do np. koszulki lub kabla od słuchawek. Wszystko podłączone przejściówką z 2 minijacków w jeden i do DS4. Jakości dźwięku jak z PC nie ma i nie będzie, ale daje rade. Słuchawki kupiłem do PC i dodatkowej karty dźwiękowej i na niej spisują się genialnie, na integrze laptopa kiepsko, a jak są podpięte do pada działają nie najgorzej. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) Ja polecam zainteresowanie się Astro A40, słuchawki są mega drogie, ale dostarczają też mega jakości. Dźwięk przestrzenny mega daje radę, a amp daje pełną kontrolę nad tym co w nich słyszymy i z jakim natężeniem. Konstrukcja jest lekka, wygodna i wytrzymała. Jeżeli ktoś bawi się w competitive to już wogóle wydają się niezbędne. Polecam. PS. Co bardzo ważne słuchawki działają z każdą możliwą platformą, nie tylko z PS4. Edytowane 24 stycznia 2014 przez Xymek Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Za taką cenę dźwięk na pewno jest najwyższej jakości, dla mnie dyskwalifikuje go to, że jest na kablu. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Są też wersje bezprzewodowe, poszukaj, są jeszcze droższe Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 (edytowane) A50 są bezprzewodowe, a powiedzcie gdzie to można kupić żeby mi to wysłali? Bo w Polsce raczej niemożliwe. :confused: edit. Znalazłem na allegro, za jedyne 1280zł. Chociaż teraz widzę, że w tym samym sklepie, też nowe, są za niecały tysiak. Edytowane 25 stycznia 2014 przez Wooyek Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Nie no jak head set z ps4 nie będzie pasował do PS3 a będe musiał go kupić bo z ps3 nie będzie pasował do ps4 to będzie lekki wkur.w Cytuj
BodZioPL 1 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Tak jak w nazwie tematu, poszukuję headsetu MONO do rozmów głosowych w grze. Istnieje jakiś zamiennik tego dołączanego do konsoli? Chodzi mi o słuchawkę mono z mikrofonem douszny najlepiej. Dodam że posiadam headset mono na micro jack, podłączyłem go poprzez adapter micro jack - mini jack i NIE DZIAŁA. Po przełączeniu w opcjach dźwięku na pada, wszystko słychać (menu, dźwięki z gry itp itd) łącznie z rozmową z imprezy, ale po przełączniu tylko na rozmowę głosową nie słyszę innych co mówią, plus nie działa mikrofon. Chodzi mi o najprostszy headset MONO z mikrofonem, ma służyć tylko i wyłącznie do rozmów w imprezie/grze... Nie chcę się również wykosztować. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 A50 są bezprzewodowe, a powiedzcie gdzie to można kupić żeby mi to wysłali? Bo w Polsce raczej niemożliwe. :confused: edit. Znalazłem na allegro, za jedyne 1280zł. Chociaż teraz widzę, że w tym samym sklepie, też nowe, są za niecały tysiak. Astro ma swoją europejską witrynę, choć jak ostatnio sprawdzałem to mieli spore problemy ze sprzętem w magazynach. Co do ceny - jasne jest ona wysoka, ale w zamian za nią zyskujesz sprzęt który jest kompatybilny z każdą możliwą platformą. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 ^ Zapędziłeś się bo na pewno nie jest kompatybilne z X1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 ^ Zapędziłeś się bo na pewno nie jest kompatybilne z X1 Ze strony Astro PS4 Compatibility ASTRO headsets are fully compatible with PS4 once the Firmware 1.50 update has been applied to the console. Our headsets will deliver Dolby® Digital 5.1 and 7.1 game audio and full voice chat functionality over the PlayStation Network. Xbox One Compatibility Our headsets will all deliver Dolby® Digital GAME AUDIO on the Xbox One, just like they do for the Xbox 360. However, the chat connector on the controller is now a proprietary connector, meaning that our current products will require an adapter to connect to the controller for Xbox Live voice chat. Fortunately, until this chat adapter is available, the built-in Kinect microphone will provide full voice communication access to Xbox Live while using ASTRO headsets on the Xbox One. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Dla ludzi którzy szukają fajnego i dosyć taniego (obecnie na allegro za 62zł) zestawu słuchawkowego mogę polecić to: http://www.sony.com.au/product/9241713 co prawda jest z przeznaczeniem na Vitę, ale doskonale działa z PS4. Cytuj
ramirez43 0 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 I co z tym headsetem do ps4? Miały być dostępne jeszcze w styczniu i cisza? Gdzie update 1.6 ??? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 I co z tym headsetem do ps4? Miały być dostępne jeszcze w styczniu i cisza? Gdzie update 1.6 ??? Podobno 22 lutego. Ale ta sama plotka mowi,ze 1.6 nie bedzie zawierac obslugi hs. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Tak jak w nazwie tematu, poszukuję headsetu MONO do rozmów głosowych w grze. Istnieje jakiś zamiennik tego dołączanego do konsoli? Chodzi mi o słuchawkę mono z mikrofonem douszny najlepiej. Dodam że posiadam headset mono na micro jack, podłączyłem go poprzez adapter micro jack - mini jack i NIE DZIAŁA. Po przełączeniu w opcjach dźwięku na pada, wszystko słychać (menu, dźwięki z gry itp itd) łącznie z rozmową z imprezy, ale po przełączniu tylko na rozmowę głosową nie słyszę innych co mówią, plus nie działa mikrofon. Chodzi mi o najprostszy headset MONO z mikrofonem, ma służyć tylko i wyłącznie do rozmów w imprezie/grze... Nie chcę się również wykosztować. Weź słuchawki od telefonu i załóż tylko jedną, będziesz miał mono, mikrofon i się nie wykosztujesz. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Filmik pokazujacy nowy hs od Sony Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Ja chyba wole mieć jeden headset do wszystkiego, dlatego wlasnie mysle o Astro A50 albo Turtle Beach PX4. Ktos tu pisal ze ma Trittony 720+ jak sie spisuja? Chodzi mi o calokształt, od wygody, przez wykonanie, kończąc na przestrzennym dźwięku? Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Zastanawiam się jak on się ma do X-Tatic Digital, który obecnie posiadam. Z jednej strony tylko stereo i wirtualne 7.1, z drugiej jednak brak kabli, a co za tym idzie większa wygoda. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Ja mam Trittony Ax Pro. Jedynie co mi w nich przeszkadza to właśnie kabel. Prawdopodobnie je zamienię na te nowe sony Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Ja mam Trittony Ax Pro. Jedynie co mi w nich przeszkadza to właśnie kabel. Prawdopodobnie je zamienię na te nowe sony Pulse dają porównywalny/lepszą jakość dźwięku niż AX PRO, wczesniej mialem AX PRO i zamieniłem je na Sony Pulse Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Dobra zamowiłem Turtle Beach PX4, jak tylko dostanę i przetestuję, skrobnę krótką reckę, może pomoże komuś w wyborze. Cytuj
nemix 36 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Czy Bluetooth Wireless Headset Sony da się podłączyć pod ps4 ? Aktualizacja pobrana i przy próbie sparowania wyskakuje komunikat :"Nie można znaleźć profilu obsługiwanego przez PS4" Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Czy Bluetooth Wireless Headset Sony da się podłączyć pod ps4 ? Aktualizacja pobrana i przy próbie sparowania wyskakuje komunikat :"Nie można znaleźć profilu obsługiwanego przez PS4" Z tego co jest napisane na ps blog eu to tylko Gold,Pulse i Wireless Stereo Headset. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi