Gość Kyo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No ja to polecam i ten pierwszy ale Gold też jest bardzo dobry Na pewno lepiej wykonany i można pre-definiować ustawienia dźwięku (są palikacje pod PS3/PS4 w PSS). Jakoś bardzo podobna no i Gold'a podłączy się pod wszystko (również Vitę - jest imo bardziej praktycznym wyborem) Mikrofonu nie miałem okazji przetestować jeszcze na Goldzie - może w weekend ze Square w Borderlands 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 aplikacje nie dzialaja ze starym headsetem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie działa, tylko pulse elite i gold. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Easye bierz gold albo elite pulse, bo ten mikrofon w tym hedsecie co dałeś links i tak jest bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ale w goldach jakosc mikrofonu jest chyba jeszcze gorsza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na twoim miejscu kupił bym Pulse Elite, trochę droższe, ale użyjesz przynajmniej z każdym sprzętem bezprzewodowo, czego powiedzieć nie można o starszych Pulse i gold. O mikrofon bym się nie martwił, do komunikacji w zupełności wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ale w goldach jakosc mikrofonu jest chyba jeszcze gorsza... Tu się z tobą nie zgodzę. Posiadam goldy i znajomi mówią ze jestem słyszalny głośno i wyraźnie, kumpel ma 2.0 i też jest bardzo dobra jakość jeżeli chodzi o micro (chociaż oprócz nazwy między 2.0 a goldami żadnych różnic nie ma). Jak chcesz dodaj mnie do znajomych i możemy pogadać to zobaczysz czy ci pasuje jakość dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 @easye Zawsze mozesz kupić oficjalny stereo headset xbox one, który ponoć ma lepszy dźwięk, mikrofon no i działa z ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) dzisiaj rozmawiałem z jednym kumplem który ma goldy i rzeczywiście - te testy na Youtubie trochę odbiegają od tego jak w rzeczywistości slychac znajomych. Goldy sa do przelkniecia - najlepszy mikrofon jednak jest w SONY Puls - ale za nie trzeba dac 160 zl więcej... Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Najlepszy mikrofon to jest w Turtle Beach PX4:) które można kupić za cene PULSE ELITE jak dobrze poszukać a są zdecydowanie lepsze od słuchawek SONY. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jeśli mikrofon w goldach jest lepszy od tego gówienka w zestawie z konsolą to ja nie wiem jak wybrednym trzeba być jeśli chodzi o coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ja będę pewnie szukał pulse elite w dobrej cenie zeby z każdym możliwym urządzeniem chodziło bezprzewodowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicon 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie rozumiem, rozmawiam z ludźmi i pytam jak mnie słychać zawsze dostaje odpowiedz "świetnie" więc już nie wiem czego oczekujecie od mikrofonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Pewnie oczekują przestrzennego dźwięku przez mikrofon. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) bo w porównaniu z Elite glos wydawany z Golda jest jednak zniekształcony. Duzo osob chwali jednak Kubson Pulse Elite, twierdza, ze jakos dzwieku mimo wsyztsko jest lepsza od Goldow - no i mikrofon rewelacja, nawet jak ktoś mowi szeptem. Tez się chyba do nich jednak będę przymierzal. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądryJako użytkownik mogę powiedzieć, że PX4 są na 100% warte swojej ceny, zresztą zapraszam do mojej recenzji w tym temacie parę stron wcześniej. PS. Jako ciekawostkę powiem, że kumpel który ma Astro A40, wpadł do mnie ostatnio żeby porównać swoje słuchawki, z moimi PX4. Tak bardzo podobał mu się dźwięk z Turtle Beachów oraz jakość mikrofony, że zaproponował mi wymianę, wiedząc jak bardzo byłem swojego czasu napalony na słuchawki Astro . Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Xymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicon 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądryJako użytkownik mogę powiedzieć, że PX4 są na 100% warte swojej ceny, zresztą zapraszam do mojej recenzji w tym temacie parę stron wcześniej. A można je podłączyć pod pc vite itd, Kupujac z amazona mam rok gwary tylko ? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Nicon Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądryJako użytkownik mogę powiedzieć, że PX4 są na 100% warte swojej ceny, zresztą zapraszam do mojej recenzji w tym temacie parę stron wcześniej. A można je podłączyć pod pc vite itd, Kupujac z amazona mam rok gwary tylko ? Jak wygląda sytuacja z Vita nie mam pojecia, bo nie mam Vity, ale podejrzewam, ze jak podepniesz kablem tym ktorym podpinasz do pada to uzyskasz dzwiek stereo+mic bo samego ampa nie podepniesz pod Vite. Z PC jeżeli masz z kompa wyjscie optyczne to bedzie działać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Przez ten rozdzielacz na jacki by podpiac mikrofon i słuchawki do pada straszna jakosc rozmow. Testowal ktos moze Tritton Kama? Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja nie narzekam. Co prawda słuchawki mam bardzo dobre (po podłączeniu starych jakość spada na łeb). Może wina słabych słuchawek? Wysłane telepatycznie z G2. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Superluxy HD681, pod ampli grają 3 razy lepiej, stwierdziłem że potrzebują znacznie lepszego źródła, a mikrofon zalman mic1 to tragedia jak po tym rozgalezniku podlacze. Na laptopie nagrywalem sobie glos osobno jak i razem i jakosc nieporownywalna po odsluchu. Zakupilem za to te tritton kamy dedykowane ps4 i jestem zadowolony, nic sie nie placze, krotki kabel na nim regulacja glosnosci, wyłącznik mikrofonu, wygodne, zadowalajaca jakosc mikrofonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mam to wydania 400zl.Jakie słuchawki w tej cenie polecacie do ps4? Przewodowe, bezprzewodowe , wszystko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Do 400 pln możesz kupić Sony Wireless Headset 2.0. Za te pieniądze oferuja dobrą jakość dźwięku, porządny mikrofon (rozmawiałem z użytkownikami innych słuchawek Sony w Party i jest dobrze) oraz wirtualny dzięki przestrzenny. Ale trzeba też zaznaczyć, że w niektórych grach działa on zdecydowanie lepiej np. w Killzone > BF4. Słuchawki są wygodne i całkiem dobrze wykonane. Korzystam od ponad trzech tygodni i jestem bardzo zadowolony. Tym bardziej, że zapłaciłem 349 pln plus przesyłka Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez kant1983pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) A gdzie mogę dostać owe słuchawki, nie licząc allegro.Obdzwonilem większość sklepów i wszędzie towar niedostępny. Edit. A słyszeliście o słuchawkach Plantronics RIG? Dzialaja z ps4 i ponoć daja naprawde rade a mozna je wyrwac za mniej nizeli hs Sony. Przed chwila przeczytałem ze ludzie chwalą Tritton 720+, juz zglupialem. Ps . budżet powiększył sie do 500zl. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Logan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi