Opublikowano 5 kwietnia 201410 l No ja to polecam i ten pierwszy ale Gold też jest bardzo dobry Na pewno lepiej wykonany i można pre-definiować ustawienia dźwięku (są palikacje pod PS3/PS4 w PSS). Jakoś bardzo podobna no i Gold'a podłączy się pod wszystko (również Vitę - jest imo bardziej praktycznym wyborem) Mikrofonu nie miałem okazji przetestować jeszcze na Goldzie - może w weekend ze Square w Borderlands 2
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Nie działa, tylko pulse elite i gold. Edytowane 5 kwietnia 201410 l przez Moldar
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Easye bierz gold albo elite pulse, bo ten mikrofon w tym hedsecie co dałeś links i tak jest bez rewelacji
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Na twoim miejscu kupił bym Pulse Elite, trochę droższe, ale użyjesz przynajmniej z każdym sprzętem bezprzewodowo, czego powiedzieć nie można o starszych Pulse i gold. O mikrofon bym się nie martwił, do komunikacji w zupełności wystarcza.
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l ale w goldach jakosc mikrofonu jest chyba jeszcze gorsza... Tu się z tobą nie zgodzę. Posiadam goldy i znajomi mówią ze jestem słyszalny głośno i wyraźnie, kumpel ma 2.0 i też jest bardzo dobra jakość jeżeli chodzi o micro (chociaż oprócz nazwy między 2.0 a goldami żadnych różnic nie ma). Jak chcesz dodaj mnie do znajomych i możemy pogadać to zobaczysz czy ci pasuje jakość dźwięku.
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l @easye Zawsze mozesz kupić oficjalny stereo headset xbox one, który ponoć ma lepszy dźwięk, mikrofon no i działa z ps4
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l dzisiaj rozmawiałem z jednym kumplem który ma goldy i rzeczywiście - te testy na Youtubie trochę odbiegają od tego jak w rzeczywistości slychac znajomych. Goldy sa do przelkniecia - najlepszy mikrofon jednak jest w SONY Puls - ale za nie trzeba dac 160 zl więcej... Edytowane 5 kwietnia 201410 l przez easye
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Najlepszy mikrofon to jest w Turtle Beach PX4:) które można kupić za cene PULSE ELITE jak dobrze poszukać a są zdecydowanie lepsze od słuchawek SONY.
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Jeśli mikrofon w goldach jest lepszy od tego gówienka w zestawie z konsolą to ja nie wiem jak wybrednym trzeba być jeśli chodzi o coś takiego.
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l Ja będę pewnie szukał pulse elite w dobrej cenie zeby z każdym możliwym urządzeniem chodziło bezprzewodowo
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądry
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l Nie rozumiem, rozmawiam z ludźmi i pytam jak mnie słychać zawsze dostaje odpowiedz "świetnie" więc już nie wiem czego oczekujecie od mikrofonów.
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l bo w porównaniu z Elite glos wydawany z Golda jest jednak zniekształcony. Duzo osob chwali jednak Kubson Pulse Elite, twierdza, ze jakos dzwieku mimo wsyztsko jest lepsza od Goldow - no i mikrofon rewelacja, nawet jak ktoś mowi szeptem. Tez się chyba do nich jednak będę przymierzal. Edytowane 6 kwietnia 201410 l przez easye
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądryJako użytkownik mogę powiedzieć, że PX4 są na 100% warte swojej ceny, zresztą zapraszam do mojej recenzji w tym temacie parę stron wcześniej. PS. Jako ciekawostkę powiem, że kumpel który ma Astro A40, wpadł do mnie ostatnio żeby porównać swoje słuchawki, z moimi PX4. Tak bardzo podobał mu się dźwięk z Turtle Beachów oraz jakość mikrofony, że zaproponował mi wymianę, wiedząc jak bardzo byłem swojego czasu napalony na słuchawki Astro . Edytowane 6 kwietnia 201410 l przez Xymek
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądryJako użytkownik mogę powiedzieć, że PX4 są na 100% warte swojej ceny, zresztą zapraszam do mojej recenzji w tym temacie parę stron wcześniej. A można je podłączyć pod pc vite itd, Kupujac z amazona mam rok gwary tylko ? Edytowane 6 kwietnia 201410 l przez Nicon
Opublikowano 8 kwietnia 201410 l szukam czytam oglądam, i dochodze do wniosku ze najlepszym wyborem są PX4 ale ich cena.. 580zł.. sporawo biorąc pod uwage ze za ok 700 kupiłem w miare porzadny (oczywiście używany) zestaw kina 5.1 sony... no i w sumie za taką kase to raczej oczekuje jakosci dzwieku na naprawde wysokim poziomie a niestety opninie są różne, a goldy ? 350zł za headset z srednim virtual 7.1 i masakrycznie słabym mikrofonie hmm....no i bądź tu mądryJako użytkownik mogę powiedzieć, że PX4 są na 100% warte swojej ceny, zresztą zapraszam do mojej recenzji w tym temacie parę stron wcześniej. A można je podłączyć pod pc vite itd, Kupujac z amazona mam rok gwary tylko ? Jak wygląda sytuacja z Vita nie mam pojecia, bo nie mam Vity, ale podejrzewam, ze jak podepniesz kablem tym ktorym podpinasz do pada to uzyskasz dzwiek stereo+mic bo samego ampa nie podepniesz pod Vite. Z PC jeżeli masz z kompa wyjscie optyczne to bedzie działać bez problemu.
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Przez ten rozdzielacz na jacki by podpiac mikrofon i słuchawki do pada straszna jakosc rozmow. Testowal ktos moze Tritton Kama?
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Ja nie narzekam. Co prawda słuchawki mam bardzo dobre (po podłączeniu starych jakość spada na łeb). Może wina słabych słuchawek? Wysłane telepatycznie z G2.
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l Superluxy HD681, pod ampli grają 3 razy lepiej, stwierdziłem że potrzebują znacznie lepszego źródła, a mikrofon zalman mic1 to tragedia jak po tym rozgalezniku podlacze. Na laptopie nagrywalem sobie glos osobno jak i razem i jakosc nieporownywalna po odsluchu. Zakupilem za to te tritton kamy dedykowane ps4 i jestem zadowolony, nic sie nie placze, krotki kabel na nim regulacja glosnosci, wyłącznik mikrofonu, wygodne, zadowalajaca jakosc mikrofonu.
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l Mam to wydania 400zl.Jakie słuchawki w tej cenie polecacie do ps4? Przewodowe, bezprzewodowe , wszystko jedno.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Do 400 pln możesz kupić Sony Wireless Headset 2.0. Za te pieniądze oferuja dobrą jakość dźwięku, porządny mikrofon (rozmawiałem z użytkownikami innych słuchawek Sony w Party i jest dobrze) oraz wirtualny dzięki przestrzenny. Ale trzeba też zaznaczyć, że w niektórych grach działa on zdecydowanie lepiej np. w Killzone > BF4. Słuchawki są wygodne i całkiem dobrze wykonane. Korzystam od ponad trzech tygodni i jestem bardzo zadowolony. Tym bardziej, że zapłaciłem 349 pln plus przesyłka Edytowane 18 kwietnia 201410 l przez kant1983pl
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l A gdzie mogę dostać owe słuchawki, nie licząc allegro.Obdzwonilem większość sklepów i wszędzie towar niedostępny. Edit. A słyszeliście o słuchawkach Plantronics RIG? Dzialaja z ps4 i ponoć daja naprawde rade a mozna je wyrwac za mniej nizeli hs Sony. Przed chwila przeczytałem ze ludzie chwalą Tritton 720+, juz zglupialem. Ps . budżet powiększył sie do 500zl. Edytowane 24 kwietnia 201410 l przez Logan