Opublikowano 11 grudnia 201410 l Mam problem z Goldami. Nie słyszę nikogo z Imprezy, gdy mam ustawiona opcje Całość Dźwięku w menu Urządzenia --> Urządzenia Audio. Inni mnie słyszą ale ja już ich nie, mimo iż mam też ustawioną opcje "nadaj priorytet imprezie." Nie wiem o co kaman.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Może masz przełączone na dźwięk z gry na maxa? Wtedy chyba nie słychać innych. Można to zbalansować przyciskiem sound/chat na lewej słuchawce z przodu.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Chciałbym nabyć parę słuchawek do 300zł, przeznaczonych do słuchania muzyki i grania na Vicie. Zależy mi na dobrej jakości muzyki i odpowiednio krótkim kablu. Mój faworyt: JBL e30/e40 Synchros Teraz uwaga, najważniejszą cechą musi być jack pod kątem prostym. Dobre słuchawki, nie ważne jak dobre, jeśli mają prostą wtyczkę to odpadają. Jakieś propozycje.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Nie spotkałem się z dobrymi słuchawkami nausznymi z wtykiem kątowym, zamiast jakichś obsranych jbl lepiej wziąć Audio-Technika ATH-SJ55, Shure SRH240 albo używane 440, Takstar HD6000, Panasonic HTF600 albo AKG K619 i wysłać je na tzw recabling z tym, że w tym wypadku zamiast całego kabla zostanie wymieniona sama wtyczka na kątową. Sporo osób zajmuje się takimi sprawami na forum.mp3store i jestem pewien, że będą to groszowe sprawy(20zł?)
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Dzięki za radę. Nie chcę się bawić w przekablowanie tylko mieć wszystko "out-of-the-box". Poczytam o opiniach, bo zależy mi na dobrym brzmieniu w muzyce ciężkiej. Wszystko musi być wyraźnie słyszalne, jakość utworu nie będzie problemem, bo ripuję je z oryginalnych cdków.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l To napisz na mp3store temat i zaznacz, że musi być z takim wtykiem, a nuż się coś znajdzie. A ripowanie z oryginalnych płyt nie ma nic do rzeczy jeśli materiał źródłowy został słabo zremasterowany czyli pewnie jakieś 80% muzyki metalowej.
Opublikowano 23 grudnia 201410 l ma ktos moze Turtle Beach Stealth 500p ? ponoc ulepszona wersja px4 ktora jest tansza, jedyny problem jaki widze to ten optyczny kabel ktory musi isc z usb na tyl konsoli ;/ czy po prostu atakowac golda ? w sumie pulse elite w tej samej cenie mozna dorwac, forumku jak zyc ?
Opublikowano 23 grudnia 201410 l ja mam xo seven, ktore owszem dzialaja tylko ze jest on stereo, a troche kusi mnie virtual 7.1
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Kto mial stycznosc z turtle beach elite 800 ?? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Opublikowano 25 grudnia 201410 l W dniu 25.12.2014 o 11:31, bery53 napisał(a): Kto mial stycznosc z turtle beach elite 800 ?? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Wypowiedziałem się stronę wcześniej wystarczy poszukać.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Wypowiedziales sie wczesniej na temat px4 i astro co mnie w ogolnie nie interesuje ! Wiec mi nie mow zebym sobie czytal wczesniej , mam steelseries h i chcialem porownianie do elite 800 ktore pewnie widziales tylko na zdjeciu w google wiec oszczedz sobie zbednych komentarzy ... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Opublikowano 26 grudnia 201410 l W dniu 25.12.2014 o 18:42, bery53 napisał(a): Wypowiedziales sie wczesniej na temat px4 i astro co mnie w ogolnie nie interesuje ! Wiec mi nie mow zebym sobie czytal wczesniej , mam steelseries h i chcialem porownianie do elite 800 ktore pewnie widziales tylko na zdjeciu w google wiec oszczedz sobie zbednych komentarzy ... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Widzę, że jednak nie umiesz czytać, a tym bardziej dokładnie sprawdzić postów na które Ci sam odpowiadałem w tym temacie, pozwolę Ci dokładniej poszukać niż znów zaczniesz odzywać się tym tonem a twoje Ego będzie wręcz promieniować. Edytowane 26 grudnia 201410 l przez Xymek
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Chce kupic sluchawki 7.1 polecacie jakies? Sony ma 2 wersje czarne powerbass i te z niebieskim polaczeniem? Co lepiej? Chcialbym tych sluchawek uzywac tez do sluchania muzyki a z tym bedzie pewnie problem bo do telefonu nie podlacze tego adaptera?
Opublikowano 19 stycznia 201510 l 7.1 raczej wydmuszka nie sprawdza się ,ale tak czy siak polecam ci też te goldy od Sony.Dobry sprzęt i także w muzyce się sprawdzają.Bardzo dobrze wyskalowane brzmnienia.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Turtle Beach 500p , troche droższe ale pod każdym względem lepsze od Sony.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Cześć, posiada ktoś może headset gioteck HC3? kupiłem do ps4 jako zamiennik tej popierdółki z zestawu z konsolą i po podłączeniu (jeden kabel do usb a drugi do amplitunera) w słuchawkach słychać buczenie i dziwne piski które słyszą również ludzie z którymi gram, podobno słychac mnie "jakbym mówił spod wody" , nie wiem czy to taki bubel czy coś padło.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Najlepsze sluchawki/headet do PS4/PC w granicy cenowej 400 zł? Ktos ma jakies sugestie?