wet_willy 2 163 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Bansai ja kupilem Playstation Headset 2.0 za £64.99 i jestem z nich mega zadowolony. Dzialaja z PS3 PS4 Vita PC i Telefonem przez kabel ( Banalna instalacja na PC ). Jedyna ich wada jest troche slabszy Bas niz w moich Bose ale Bezprzewodowe Sluchawki z Mikrofonem 7.1 vs Sluchawki dla Audiofili wiadomo co bedzie oferowac lepsza jakosc dzwieku w muzyce. Bateria w nim trzyma 2x dluzej niz w DS4 :F Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Audiofilem nie jestem wiec to dla mnie zaden problem jak basik jest slabszy. Istnieje moze opcja zeby byly jednoczesnie podpiete do PC i PS4? Moje obecne sa tak wlasnie podpiete za pomoa przejsciowki ale mam mala lipe bo nie moge ich uzywac do komunikacji na pleju. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Nie wiem. Wyglada to tak ze masz sticka USB ktorego na dzien dzisejszy przekladam z PS4 do PC jak potrzebuje wiec na prawde nie mam pojecia i nie wiem jak to sprawdzic ( bo nawet jak by sie dalo to nie mam zadnych kabli ) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 (edytowane) A, skoro tym usbkiem mozna zonglowac to nie bedzie problemu, ok, chyba je sobie jutro kupie. Dzieki! Edytowane 11 lutego 2015 przez Bansai Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 (edytowane) I co kupiles? http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-178 Edytowane 12 lutego 2015 przez Guernica Cytuj
grykom 283 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 I co kupiles? http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-178 Zrobiłeś mi na nie smaka. Czy słuchałeś na nich muzykę z PC? Sprawdzą się do tego, czy tylko gry i PS4? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 Ja mam 4x drozsze sluchawki Bose do muzyki wiec powiem tak jest ok ale dupy imho nie urywa Bas jest dla mnie za slaby nawet w trybie Stereo. Tyle ze muzyka muzyce nie rowna jak masz tak jak ja ze wszystko musi byc bez straty jakosci a najgorsza jakosc muzyki to 320kbps MP3 to pewnie mozna kupic lepsze sluchawki do muzyki ( tyle ze nie za taka cene jak Headset 2.0 ). Za te pieniadze nie mialem doczynienia z niczym lepszym na rynku. Jak mozesz wydac 4x wiecej na sluchawki to z tego wysokiego progu cenowego wszystko poza Dre bedzie lepsze Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 Kupcie sobie jakieś porządne AKG lub Denony to będzie można i przyjemnie pograć w gry i posłuchać muzyki w normalnej jakości a nie wymyślacie jakieś gamingowe cudactwa. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 (edytowane) Nic tylko wypada się zgodzić z wet_willy. Goldy bardzo dobrze wypadają jako gamingowy HS w swojej cenie(sam jej mam), ale jeśli ktoś jest audiofilem, to do muzyki musi mieć lepsze słuchawki. To oczywiście zazwyczaj swoje kosztuje. Dlatego osobiście nigdy nie wydam ponad 1000 zł na słuchawki stricte do grania, co innego do odsłuchu przy nagrywaniu muzyki i do jej słuchania. Edytowane 13 lutego 2015 przez Hendrix Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 narobiliście mi smaka w dwóch tematach to i ja dziś do mm po słuchawki Sony 2.0 się udam cena nie odstrasza bo 349 zł za nówki to w sumie norma Cytuj
S_L_A_T_E_R_007 0 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 Witam ,Przeczytałem wszystkie komentarze na temat słuchawek . Dużo napisaliście lecz muszę was poprosić o jedną prośbę - do użytkowników dwóch modeli słuchawek do PS4 ; TURTLE BEACH PX4 , MAD CATZ TRITTON 720+ 7.1 .W cenie są podobne lecz które będą lepiej pasowały do takich gier jak BF4 . BF hardline , Cod -aDzięki wielkie za odpowiedzi Cytuj
Kieras 0 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 (edytowane) Witam , Przeczytałem wszystkie komentarze na temat słuchawek . Dużo napisaliście lecz muszę was poprosić o jedną prośbę - do użytkowników dwóch modeli słuchawek do PS4 ; TURTLE BEACH PX4 , MAD CATZ TRITTON 720+ 7.1 . W cenie są podobne lecz które będą lepiej pasowały do takich gier jak BF4 . BF hardline , Cod -a Dzięki wielkie za odpowiedzi Ja korzystam z TB PX5. Dla mnie są znakomite. Super dźwięk, można przełączać tryby dźwięku i wgrywać swoje. Gram na nich w BF4, bardzo dobrze słychać, z której strony nadbiega wróg. Są również wygodne. Co jakiś czas są na nie promocje w różnych sklepach i można je wyrwać za 399 zł. Edytowane 18 lutego 2015 przez Kieras Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 399 zł ? To nie dużo,pewnie jakieś powystawowe modele. Cytuj
S_L_A_T_E_R_007 0 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Patrzylem na px5 lecz 690zl kosztuja. mam400zl wiec chyba Tritton 720+ 7.1 kupie. Cytuj
Kieras 0 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 399 zł ? To nie dużo,pewnie jakieś powystawowe modele. Wydaje mi się, że nie. Widziałem raz chyba w Redcoon i jakiś czas temu parę sztuk na allegro były za tyle - niby nówki. Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Mam pytanie do tych słuchawek 2.0 od Sony. Jak to jest z dźwiękiem przestrzennym nie mogę tego rozgryźć. Czy po ustawieniu suwaka na 1 i wyłączeniu opcji VSS dźwięk jest w stereo? Bo powinno to działać jak na amplitunerach, włączam grę-amplituner przestawia się na dźwięk przestrzenny i jest super. Czu tutaj jest tak samo? Czy raczej trzeba przesunąć suwak na 1 i włączyć opcję VSS? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 W instrukcji od tych słuchawek napisali, że po podłączeniu słuchawek do PS3 lub PS4 opcja przestrzennego dźwięku jest w standardzie włączona. W celu jej wyłączenia trzeba wcisnąć przycisk VSS. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Kiedy włączacie/wyłączacie pojawia się ikonka w lewym górnym rogu, łatwo można zauważyć czy mamy włączony dźwięk przestrzenny czy nie (kolejność ów ikon wygląda tak: dźwięk przestrzenny, poziom głośności, mikrofon, stan naładowania) Cytuj
madith 7 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Witajcie, Mam do Was pytanie. Szukam słuchawek, bezprzewodowych, z mikrofonem działającym bezprzewodowo, ktore moge podłączyć do PS4 oraz do PC jednoczesnie! z tym, ze oczywiscie dzwiek jak i czat dziala albo ps4 albo pc.Chodzi mi głównie o to, zebym nie byl ograniczony kablami i zebym nie musial co chwila przełączać kabli z ps4<->pc. Na razie jestem na etapie Turtle Beach 500p. Tylko, że żeby to działało tak jak chce to musiałbym przełączać dongle między ps4 a pc (2 kable optyczne, jeden w pc drugi w ps4 i przenosic sam dongle. Czat na ps4 musi byc bez kabla, nie wchodzi opcja z podlaczaniem czegokolwiek do DS4). Czy macie jakieś inne propozycje/sposoby na rozwiązanie tego problemu ? Pozdrawiam madith Cytuj
Maciejjy 92 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Sony Gold 2.0, ale i tak bedziesz musial sticka w USB zmieniac miedzy PS4/PC. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Pytanie,reklamowal ktos sluchawki u sony? wlasnie w gold 2.0 pekl zawias. I nie wiem czy jest szansa na wymiane czy bedzie trzeba kombinowac z klejem/kupic nowe sluchawki. Swoja drogo hs sony to najgorsze pipi na rynku,rok temu w elite mi pekly zawiasy(bardzo czesty problem w elite) a teraz gold. Pozyczelem zdjecia z neogaf pekly w identyczny sposob(mi tylko prawa strona pekla): Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Ja ze swej strony, słuchawek od sony nie polecam. Swoje Elite musiałem pokleić klejem z pistoletu na gorąco bo plastik popękał z obu stron Edytowane 8 marca 2015 przez grabipl Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Ja bym to reklamował jako wadę fabryczną. Swoją drogą to jest już drugi przypadek tutaj na forum takiej awarii, ja swoje goldy mam od premiery zakupione z vgp.ca, używam ich często i naprawdę z czystym sumieniem mogę je polecić, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi