Kazub 4 583 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 dziś mają mi te sony przyjechać. już gardzę mono sznurówkarzami .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 rapen - ale to są awaryjne słuchawki, pękają klipsy na nich, już kilka osób w tym temacie miało z tym problem no nie wygladaja za solidnie, za kazdym razem jak je zakladam to sie zastanawiam czy te zawiasy wreszcie (pipi)na Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja bym polecał (chociaż specjalistą nie jestem) Turtle Beach, na allegro można je dostać w podobnej cenie jak Sony lub taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja mam te słuchawki od premiery już prawie dwa lata, i nie mam im nic do zarzucenia, obchodzę się z nimi normalnie nic mi nie trzeszczy i nie boję się że pękną czy coś, bateria trzyma cały czas tak samo od zakupu czyli 7-8h. Wygodne i przy długich sesjach nie męczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja mam te słuchawki od premiery już prawie dwa lata, i nie mam im nic do zarzucenia, obchodzę się z nimi normalnie nic mi nie trzeszczy i nie boję się że pękną czy coś, bateria trzyma cały czas tak samo od zakupu czyli 7-8h. Wygodne i przy długich sesjach nie męczą. Ja to samo. Już trochę je wymęczyłem i nic nie pęka itp. Moim zdaniem te pękanie to mix pecha (zła partia) oraz złego użytkowania (ściąganie na chybcika czy upychanie je do ehui lub wciskanie gdzieś na półkę. Kazub-czołgu będziesz na bank zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A może ktoś mi polecić jakiś headset albo słuchawki tylko i wyłącznie do komunikacji głosowej w grach do ps4. Chodzi mi o dość tanie i jakościowo dobre ok 150zł. Dobrze by było aby miały regulacje osobno mikrofonu i słuchawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 rapen - ale to są awaryjne słuchawki, pękają klipsy na nich, już kilka osób w tym temacie miało z tym problem Ja mam te słuchawki od premiery już prawie dwa lata, i nie mam im nic do zarzucenia, obchodzę się z nimi normalnie nic mi nie trzeszczy i nie boję się że pękną czy coś, bateria trzyma cały czas tak samo od zakupu czyli 7-8h. Wygodne i przy długich sesjach nie męczą. Ja to samo. Już trochę je wymęczyłem i nic nie pęka itp. Moim zdaniem te pękanie to mix pecha (zła partia) oraz złego użytkowania (ściąganie na chybcika czy upychanie je do ehui lub wciskanie gdzieś na półkę. Kazub-czołgu będziesz na bank zadowolony! znajomy tez ma jakos od roku i normalnie wszytko, ja uzytkuje je od 2 miesiecy i tez normalnie, nie mam pojecia co tam sie moze zlamac. dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie no ten zawias czuć, że jest ciut delikatny ale przy normalnym użytkowaniu i bez wodogłowia powinno być oka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) A może ktoś mi polecić jakiś headset albo słuchawki tylko i wyłącznie do komunikacji głosowej w grach do ps4. Chodzi mi o dość tanie i jakościowo dobre ok 150zł. Dobrze by było aby miały regulacje osobno mikrofonu i słuchawki. http://allegro.pl/turtle-beach-sluchawki-ear-force-p4c-for-ps4-pc-i5792339792.html mam i bardzo sobie chwalę, wygodne, wyraźny dźwięk, mikrofon nie zniekształca Edytowane 18 Listopada 2015 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dzięki proszę o jeszcze jakieś modele. A co lepiej słuchawki czy headset? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jak sama komunikacja, to bierz ten headset nie szukaj słuchawek Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mój headset Sony Wireless 2.0 też nic nie pęka, a używam go bardzo często. Wcześniejsze Sony Pulse'y Elite pękły mi po niecałych 6 miesiącach, więc może ktoś pomylił modele... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 http://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-4/sony-playstation-wireless-stereo-headset-2-0.bhtml ja na pewno moge polecic te juz chyba kazdemu znane. Dzwiek jest bardzo fajny, sluchawki sa lekkie, nie męczą glowy na plus rowniez to ze po pobraniu aplikacji pod te sluchawki sa rozne ustawienia dzwieku specjalnie stworzone do niektorych gier (np. do inFamous SS). Jedynie czego mi w nich brakuje to to ze bass moglby byc ciutke mocniejszy zakupu nie zaluje Mialem 2 pary obie pekly. Szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mój headset Sony Wireless 2.0 też nic nie pęka, a używam go bardzo często. Wcześniejsze Sony Pulse'y Elite pękły mi po niecałych 6 miesiącach, więc może ktoś pomylił modele... Zdecydowałem się na omawiane słuchawki i nie żałuje, świetne wykonanie, no i dźwięk miód malina, co prawda cena 349zł wysoka co jest ich jedynym minusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fiorek 1 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 http://www.aliexpress.com/item/Bluedio-HT-shooting-Brake-Wireless-Bluetooth-4-1-Stereo-Headphones-built-in-Mic-handsfree-for-calls/2023433415.html?spm=2114.031010208.3.2.3L8Y92&ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 Co myslicie o tych sluchawkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Żadne słuchawki BT nie współpracują z PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nikt nic nie pisze to moze ja coś polece : Gioteck HC 5 Przejde do rzeczy : Słuchawki są bardzo głośne. Goldy od ps4 mogą czysić im buty w jakości dzwięku i głośności. W sprawie mikrofonu - trzeba przyciszyć słuchawki zeby nie bylo "echa" podczas rozmów niestety, bo mikrofon jest bardzo czuły. Sprawa baterii - słuchawki trzymaja ok. 5h. Może ktoś powiedzeć - no troche mało. Prawda, ale jeśli masz taką jakość dzwięku to ten mankament raczej nie będzie Ci przeszkadzał bo słuchawki ładują się w niecałą godzine, zwykłym kablem micro usb (ten sam co do pada). Jak ktoś nie wie co wybrać - to polecam. cena ok. 280zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Fiorek 1 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Żadne słuchawki BT nie współpracują z PS4 Co znaczy BT ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 bluetooth 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Troche parodia z sony, zeby do takiej maszynki podlaczac fizyczny BT! Naprawde nie ma jeszcze zadnych pożądnych dedykowanych na wyłączność i dzialajacych, bez zbednych urządzeń? Serio? Edytowane 23 Listopada 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 mam problem z headsetem Gold Wireless. PS4 nie widzi go. Stick od zestawu siedzi w pierwszym porcie USB, mruga, ale w Urzadzeniach konsola nie widzi nic poza dual shockiem, sluchawki sa wlaczone. Dzwiek w sluchawkach jest bo gdy je wlaczam, to jest "blip", jak i swiecaca sie dioda. Przepraszam jesli takie pytanie laduje tutaj bardzo czesto, nie mam sily przeczesywac tematu po tym jak w paru filmach "how to pair" jakas amerykanska ciota przez 5 minut tlumaczy znaczenie guzikow volume i mute. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 WitamMam zamiar kupić porządne słuchawki (headset) do PS4. Na tą chwilę w orbicie moich zainteresowań są następujące modele: Turtle Beach Elite 800 SteelSeries H Wireless ASTRO A50 Moje główne oczekiwania co do słuchawek to: bezprzewodowe dźwięk 7.1 (z w miarę precyzyjnym kierunkowaniem) zamknięta budowa duże muszle, okalające całe ucho solidny bas kompatybilność z PS4 mile widziana dobra jakość materiałów i wykonania Słuchawek będę używał głównie do gier na PS4 (również z czatem) oraz filmów.Który z ww. modeli jest najbardziej godny polecenia? A może zaproponujecie coś zupełnie innego w cenie do ok. 1200 zł?Zależy mi aby Wasze opinie podparte były konkretnymi argumentami, które pomogą mi w dokonaniu wyboru. Chciałbym poznać wszelkie za i przeciw zanim wydam dość znaczną, jakby nie było, kwotę.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Bierz Astro, nie ma chyba lepszej jakości bezprzewodowej w tej chwili na playstationa. Poczytaj opinie na amerykańskich stronach o tym modelu Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Na X kom jest promocja na steelseries h 899pln Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 pamietaj zebys kupil z mixamp do astro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi