Opublikowano 31 lipca 20168 l czy headset 2.0 współpracuje z sony tv jeśli podłączę usb dongle to tvka albo soundbara sony ? Edytowane 31 lipca 20168 l przez Kaczi
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l dobre pytanie mam Sony Bravia jak będę w poniedziałek w Krakowie to ci odpowiem bo to ciekawe czy Sony przewidziało że ktoś będzie chciał użyć head setu do TV.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Po 1,5 roku użytkowania Goldów wczoraj zauważyłem piękne pęknięcie na górze pałąka. Znana wada o której czytałem jeszcze przed zakupem no i trafiło także mnie. Słuchawki były używane często, także przez jakiś czas na piecu i jak na ten moment obkleiłem je srebrną taśmą, bo póki działają to ciśnienia na zmianę nie mam. Bardzo wygodne i przy dłuższych posiedzeniach uszy mnie nie bolą, a jest to dla mnie główny argument przy wyborze kupna. Za te około 350 zł dobre słuchawki 7.1 także polecam.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Panowie do 300 zł pozostaje nadal opcja sony Gold lub Turtle beach 400? Zależy mi aby były bezprzewodowe i była regulacja czat/gra z pozycji słuchawek.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Panowie do 300 zł pozostaje nadal opcja sony Gold lub Turtle beach 400? Zależy mi aby były bezprzewodowe i była regulacja czat/gra z pozycji słuchawek. Do 300 zł chyba mówisz o tych powystawowych z pewnego sklepu, powodzenia z ich trwałością. Nowe po paru miesiącach pękają a co dopiero takie
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Sorki miało być ponad 300. Gdzieś czytałem że wyszła poprawiona partia tych Turtli (wcześniejsze miały jakieś problemy z mikrofonem itp). Raz kupiłem na szybko w pewnym dużym sklepie i okazało się że były używane (widać było ślady użytkowania), i co najlepsze miały skopany potencjometr,więc oddałem i do tej pory wiszą w sklepie po normalnej cenie tzn 299. Edytowane 28 sierpnia 20168 l przez czeskimaster
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Ja już się naczytałem o tych słuchawkach i rzeczywiście są lepsze niż te od Sony pod względem baterii i jakości dźwięku, ale dziadostwo pęka jeszcze gorzej od Sony. Więc na razie się wstrzymałem i czekam do prezentacji Sony może coś ogłoszą 7 września.
Opublikowano 2 września 20168 l Ktoś miał do czynienia ze słuchawkami tritton kunai? Widziałem w dobrej cenie, więc pytam :-)
Opublikowano 8 września 20168 l Nowym sprzętem, który pojawi się w sprzedaży będzie PlayStation Platinum Headset. Kolejny, bezprzewodowy zestaw słuchawkowy stworzony przez Sony. Czego możemy od niego oczekiwać? Wireless Platinum Headset łączyć będzie się z konsolą bezprzewodowo za pomocą BlueTooth dzięki adapterowi wpinanemu w konsolę. Słuchawki będą miały także gniazdko minijack, dzięki czemu wepniemy je w DualShocka 4 i PlayStation 4. Sony chwali się obsługą dźwięku przestrzennego 7.1, wygodną pianką na słuchawkach i poprawionym designem pałąka z łatwiejszym ustawianiem jego rozmiarów. Poniżej znajdziecie pełną galerię zdjęć słuchawek Sony.
Opublikowano 9 września 20168 l dobre pytanie mam Sony Bravia jak będę w poniedziałek w Krakowie to ci odpowiem bo to ciekawe czy Sony przewidziało że ktoś będzie chciał użyć head setu do TV. I jak kolego działa to z tvkiem czy nie ?
Opublikowano 10 września 20168 l >Panowie jakieś słuchawki do 300 zł, mogą być przewodowe pod USB konsoli, ze sterowaniem z pozycji słuchawek czat/gra. Pod Jacka odpadają, bo pad pewnie szybko padnie pod takim obciążeniem :-)
Opublikowano 10 września 20168 l Nie wiem skąd Figuś brał info ale ten Platinum Headset nie łączy się przez bluetooth
Opublikowano 10 września 20168 l Info z pssite, zapomniałem dać źródła dasz swojego szura do tego info?
Opublikowano 10 września 20168 l Musiol musiał widocznie coś od siebie dodać http://www.playstationlifestyle.net/2016/09/07/new-official-ps4-peripherals-announced-includes-new-dualshock-4-ps-camera-and-headset/#/slide/2 Wybaczcie że nie wkleje treści, nadaję z telefonu. Wieczorem poprawie. Na moje oko to ten headset niczym się nie będzie różnił od 2.0 w kwestiach technicznych. Powinien mieć za to lepsze wykonanie.
Opublikowano 10 września 20168 l No jak dla mnie będzie działał bezprzewodowo, może nie przez bluetooth ale jednak Dobra ku.rwa już zaczaiłem o co chodzi :facepalmz: Edytowane 10 września 20168 l przez Figuś
Opublikowano 17 września 20168 l Ktoś posiada ten wynalazek? Cena nadal dosyć duża, i ciekaw jestem czy warta tych $.
Opublikowano 18 września 20168 l będą w fpytkę? znaczy walić sygnę CoD, interere mnie jak grają, ktoś coś?
Opublikowano 18 września 20168 l One czymś się specjalnie różnia od takich np p12? Podejrzewam, że te od call of duty, więcej kosztuje. Szkoda że nie potrafią zrobić w tym pilocie mixera czat/gra. Dobra, (pipi), cena podobna. Edytowane 18 września 20168 l przez czeskimaster
Opublikowano 18 września 20168 l Właśnie nie mam, ale interesuje się nimi, bo coś muszę kupić. Słyszałem dużo dobrych opini na ich temat.
Opublikowano 18 września 20168 l No głównie chodzi o jakość grania, bo te sonówki to każdemu pękają z niewiadomych przyczyn, a z drugiej strony nie jestem super audiozyebem żeby bulić tysiaka za plastik z napisem ultra premium.