Opublikowano 18 września 20168 l Właśnie ja byłem mega zadowolony, z turtle Beach 400, bardzo długo 3mala bateria, bass mega dobry itp. Podobno ludziom pękały i mało co kto je polecał. Ale były bezprzewodowe pod optyka plus USB, pełne sterowanie czat /gra. Cena około 299zl
Opublikowano 18 września 20168 l W dniu 18.09.2016 o 11:15, czeskimaster napisał(a): Właśnie ja byłem mega zadowolony, z turtle Beach 400, bardzo długo 3mala bateria, bass mega dobry itp. Podobno ludziom pękały i mało co kto je polecał. Ale były bezprzewodowe pod optyka plus USB, pełne sterowanie czat /gra. Cena około 299zl Przewertowalem ostatnie strony i kilku z was chwali te "Turtle". Cena wzgledem jakosci bardzo dobra (tak wnioskuje po waszych postach). Planuje przeznaczyc 400 PLN na sluchawki do PS4 i bardzo zalezy mi na jakosci dzwieku bo jestem chyba audiofilem, mikrofon mam w nosie, nie mam kolegow do grania. Zalezy mi na super jakosci, dzwiek 7.1 i oczywiscie bass. Jezeli nie ma zadnej sztuki spelniajacej moje wymagania mozecie cos polecic do 600zl, a co mi tam
Opublikowano 18 września 20168 l W dniu 18.09.2016 o 17:53, Heavy Deszcz napisał(a): W dniu 18.09.2016 o 11:15, czeskimaster napisał(a): Właśnie ja byłem mega zadowolony, z turtle Beach 400, bardzo długo 3mala bateria, bass mega dobry itp. Podobno ludziom pękały i mało co kto je polecał. Ale były bezprzewodowe pod optyka plus USB, pełne sterowanie czat /gra. Cena około 299zl Przewertowalem ostatnie strony i kilku z was chwali te "Turtle". Cena wzgledem jakosci bardzo dobra (tak wnioskuje po waszych postach). Planuje przeznaczyc 400 PLN na sluchawki do PS4 i bardzo zalezy mi na jakosci dzwieku bo jestem chyba audiofilem, mikrofon mam w nosie, nie mam kolegow do grania. Zalezy mi na super jakosci, dzwiek 7.1 i oczywiscie bass. Jezeli nie ma zadnej sztuki spelniajacej moje wymagania mozecie cos polecic do 600zl, a co mi tam To nie lepiej kupic jakies sluchawki,skoro twierdzisz ze jestes audiofilem. Do 400zl: AKG K240 Studio Pioneer SE-A1000 Philips SHP9500 Do 600zl AKG M220 PRO AKG K550
Opublikowano 21 września 20168 l Po paru testach, werdykt nie mógł być inny. Kingstony HyperX Cloud. Polecam sprawdzić i stestować. Dla mnie ideał, już dawno nie byłem tak zadowolony z dźwięku, jakości odcięcia od świata zewnętrznego i jakości samego mikrofonu. O samej wygodzie nie wspominam. Miazga jednym słowem. Jeśli miałby kupować kiedyś kolejne to chyba tylko HyperX. Edytowane 21 września 20168 l przez KoBik
Opublikowano 21 września 20168 l A czemu miałby nie działać? Normalnie po jacku łączysz z padem i elo
Opublikowano 21 września 20168 l Jack są nawet specjalnie dedykowane dla One. http://www.hyperxgaming.com/pl/headsets/cloud
Opublikowano 21 września 20168 l One mają tylko opcje Jack? Pytam, bo pewnie bateria w padzie szybko zdycha.
Opublikowano 22 września 20168 l W dniu 21.09.2016 o 15:10, bluber napisał(a): A czemu miałby nie działać? Normalnie po jacku łączysz z padem i elo słuchawki do pada jak zwierze?
Opublikowano 22 września 20168 l No nie widzę ziomuś. Ale nie jestem za podłączaniem słuchawek do pada bo obciąża i tak już chujową baterię w tym padzie. A ma to HyperX w ogólne osobno regulację głośność chata i gry?
Opublikowano 22 września 20168 l A bo ja myślałem, że mówisz o XO. Tam baterie trzymają z słuchawkami spokojnie 20-25h
Opublikowano 22 września 20168 l Te cloudy to przebrandowane Takstary. Bardzo dobre słuchawki w za(pipi)istej cenie. One mają w sobie, a przynajmniej starsza wersja miały karte dźwiękową usb, którą wpinało się w konsole, a do niej jacka od słuchawek. Oczywiście jak komuś zależy na bezprzewodowych to niestety imo nie ma nic lepszego do Steelseries H wireless. Edytowane 22 września 20168 l przez Starh
Opublikowano 23 września 20168 l Wpinam w tv lub amplituner. Jesli wpinam w pada to dzwiek jest huyowszy wiec nie polecam. Sluchawki tylko po kablu, zadne bezprzewodowki mnie nie interesuja. Tak jak pisze Starh branding Takstarow ale imo rewelka w tych cenach.
Opublikowano 23 września 20168 l W dniu 23.09.2016 o 02:03, KoBik napisał(a): Wpinam w tv lub amplituner. Jesli wpinam w pada to dzwiek jest huyowszy wiec nie polecam. Sluchawki tylko po kablu, zadne bezprzewodowki mnie nie interesuja. Tak jak pisze Starh branding Takstarow ale imo rewelka w tych cenach. Ale jak wpinasz do amplitunera albo do TV to działa mikrofon z konsolą? Czy są to słuchawki dla ludzi antyspolecznych ? I co z tą osobną regulacja chata i gry są osobne suwaki na kablu?
Opublikowano 23 września 20168 l Sam się zacząłem zastanawiać nad nimi do Xone, jak oceniasz komfort grania?
Opublikowano 23 września 20168 l Czat jeszcze ogarne bo chorobska mnie roz(pipi)alo i nawet nie sprawdzilem ale konsola chciala zebym do niej gadal wiec chyba dziala. Jest pilocik w kablu do off/on i suwak glosnosci. Komfort Mustangu to cos pieknego 4h ciaglego grania i nie chce sie ich sciagac z glowy
Opublikowano 23 września 20168 l Pomyślę jeszcze, ale brzmi zachęcająco. Na dniach wychodzi Sennheiser GSP 300 i poczekam na opinie o nim.
Opublikowano 23 września 20168 l Mialem Senki jakies studyjne kiedys ale srednio bylem zadowolony. W tych czuje sie idealnie. Nie jestem tez jakims super ekspertem czy audiofilem ale troche tych sluchawek juz sie przewinelo. I czesto mniej znana marka wypada lepiej niz przehajpowana. Edytowane 23 września 20168 l przez KoBik
Opublikowano 23 września 20168 l Uzywam drugi rok Turtle Beach PX4. Niesamowity headset. Dziala wysmienicie 5.1 Dolby Digital, bezprzewodowe, 15 godzin baterii i wszystko reszta na plus. Teraz mozna wyrwac za 599 zl. 2 lata temu placilem okolo 700 stow.
Opublikowano 26 września 20168 l Ktos cos o steelseries? Ktores dzialaja na PS4? Chodzi glownie o mikrofon.
Opublikowano 27 września 20168 l Po podlaczeniu pod pada do PS4 graja za cicho Na X1 jest dobrze. Wynika to pewnie ze pad do X1 jest lepszym zrodlem dzwieku. A PS4 jest konsola bazowa.