SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) Po podlaczeniu pod pada do PS4 graja za cicho Na X1 jest dobrze. Wynika to pewnie ze pad do X1 jest lepszym zrodlem dzwieku. A PS4 jest konsola bazowa. Nie rozumiem tego sformułowania, po prostu nie umiesz regulować suwaków Ja się zastanawiałem nad tymi sennheiser g4me zero tylko jeden recenzent mówił coś że niektóre urządzenie nie dostarczają mocy ? i nie mogą one pokazać prawdziwej mocy. Wprawdzie mówił o smartfonach ale zastanawiam się jak jest z konsolami Edytowane 27 września 2016 przez SG1-ZIELU Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) Moze byc podobnie Jak to suwakami? Daje w padzie na PS4 na max i slychac gre bo slychac. Wpinam pod Xa i musze zmniejszac bo wali po uszach. Co ty nie rozumiec? I cos mi sie wydaje ze to bedzie problem kazdych sluchawek przewodowych. Choc z ciekawosci sprawdzilbym Steele v2. Przewaga bezprzewodowych to pewnie mozliwosc regulacji glosnoscia. Czego nie uzyskamy w padzie na PS4. Bo daje max i huja slychac. Gdy podepne pod tv to wtedy jest miazga no ale zalezy mi na mikrofonie. Edytowane 27 września 2016 przez KoBik Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Moze byc podobnie Jak to suwakami? Daje w padzie na PS4 na max i slychac gre bo slychac. Wpinam pod Xa i musze zmniejszac bo wali po uszach. Co ty nie rozumiec? Oj przepraszam sądziłem że kupiłeś jakieś Sony a Ty zakupiłeś HyperX mój błąd Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Sporo się tu pisze o kozackich słuchawkach.Ja skusiłem się na wersję ekonomiczną, przedział poniżej 200pln Turtle Beach P12 dedykowane do PS4.Plusy: niska cena, dobra jakość wykonania, opcja podpięcia pod USB konsoli, pilot w kablu (głośność i podbicie bassu).Minusy: brak bezprzewodowości, "tylko" stereo.Przed zakupem poczytałem trochę opinii na zagranicznych stronach, P12 stawiane są jako wzór słuchawek w tym przedziale cenowym.Polecam ! Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Trochę offtop, ale zdecydowałem się na te Cloudy do Xa, zobaczymy jak wypadną do Gyrosów. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Na xone graja glosniej niz na PS4. Ja puscilem w obieg. Mialem brac Steelseries H ale mialem okazje potestowac Turtle Beach PX4 i .. to jest strzal w dyche jesli chodzi o PS4. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 podlaczylem sobie sluchawki do ps4, do pada. no i jakos tak dziwnie, bo gra czasem ma przez to lagi. to normalne? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Ok padlo na PX4 graja idealnie dla mnie. Wybor basu, potencjometr sadzi w czache. Glosnosc wedlug widzimisie. Wygodne i jednak nie wybieralbym juz sluchawek ze skora na padach bo poca sie uszy jak i glowa wokol nich. No polecam. Jakosc plastiku bardzo dobra. Nic nie trzeszczy, sa leciutkie no i bez kabli a to duzy plus. Edytowane 7 października 2016 przez KoBik Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 chcę kupić SONY PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 do PS4, ale czytam, że czasem pękają. Jak u was z wytrzymałością tych słuchawek? Sony bez problemu wymienia pęknięte na nowe? Trochę się boję. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Kup coś innego. Sony pękają. Słabo im tamten model wyszedł. Nic dziwnego że co jakiś czas wprowadzają nowy model. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Już nie wspominam o tym, że grają o wiele gorzej od czegokolwiek. Polecam Turtlesy.. 1 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) W tej cenie nic lepszego nie ma. Chodzi o sony bezprzewodowe. Edytowane 7 października 2016 przez sajmon34 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 No sony niby dedykowane, a nawet na pewno. Ja mam pierwszy Headset Pulse, już ten 5.1 i grają dość dobrze, czasami zgubią zasięg i zaczynają przerywać co mocno w(pipi)ia i już się zastanawiam nad zmianą na coś lepszego głownie przez to gubienie sygnału. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 W tej cenie nic lepszego nie ma. Chodzi o sony bezprzewodowe. Wole dolozyc i cieszyc sie basem ktorego w goldach to nie ma w ogole. Juz nie wspominam o smiesznej dlugosci pracy na baterii i mikrofonie ktorego jakosc to dno. Ale "kupie bo Sony" Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 No sony niby dedykowane, a nawet na pewno. Ja mam pierwszy Headset Pulse, już ten 5.1 i grają dość dobrze, czasami zgubią zasięg i zaczynają przerywać co mocno w(pipi)ia i już się zastanawiam nad zmianą na coś lepszego głownie przez to gubienie sygnału. A przypadkiem twój router nie jest za blisko konsoli ? też tak miałem i jak tylko oddaliłem router wszystko jest ok Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) W tej cenie nic lepszego nie ma. Chodzi o sony bezprzewodowe. Zgadzam się, używam goldów od roku i mogę je śmiało polecić. Jakość dźwięku i wykonanie są więcej niż zadowalające w tej cenie. Edytowane 8 października 2016 przez kes Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) @KoBik To jakie słuchawki polecisz (oczywiście bezprzewodowe) do kwoty ok 450zł ? px4 w Polsce już brak. Można zamówić z zagranicy. Edytowane 8 października 2016 przez sajmon34 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Nie wiem. Minusujo mnie randomy Ale serio mowiac. Stealth 400, 500, PX22 moze. Steelseries 9H choc te to chyba przewodowe. Stealthy maja duza zalete dzialania na baterii Edytowane 8 października 2016 przez KoBik Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Nie wiem. Minusujo mnie randomy Ale serio mowiac. Stealth 400, 500, PX22 moze. Steelseries 9H choc te to chyba przewodowe. Stealthy maja duza zalete dzialania na baterii Ja mam pytanie o mikrofon, czy da sie go wyrzucić, czy jest na stale przypięty(szpetny dosc)? To ile konkretnie da sie na nich pogiercowac ? Edytowane 8 października 2016 przez MEVEK Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Ładowałem w czwartek, trochę godzin już ograne - jakieś 10h ponad na pewno. Myślę, że do 16 spokojnie. Mikrofon jest na jack, spokojnie odpinasz. Parowanie z konsolą to 1 sekunda. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Turtle Beach Ear Force Stealth 400 są lepsze od Goldów ??? Jak wygląda sprawa z mikrofonem ? Wszystko cacy? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Cacy bardzo. Mikrofon w goldach to zwykla bieda. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Turtle Beach Ear Force Stealth 400 są lepsze od Goldów ??? Jak wygląda sprawa z mikrofonem ? Wszystko cacy? Nie wszystko cacy, zresztą masz o nich dyskusję parę stron wcześniej, albo wpisz sobie je w google "turtle beach stealth 400 broken" i przekonasz się o ich jakości Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 No pewno - ludzie rzucają sprzętem. Sam z siebie to złamać się nie ma prawa. Bez kitu ludzie, wierzycie we wszystko w internetach. Nie wiem co trzeba mieć, chyba porażenie mózgowe, żeby połamać pałąk w słuchawach np. W moim, życiu przewinęło się tyle słuchawek i nigdy nie było problemów z połamaniem czegoś. Chyba trzeba z pełnej pyzdy usiąść dupskiem na nich, nie wiem.. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Sajnon34 - osobiście odradzam zakup tych słuchawek, do niedawna posiadałem je wraz z sony 2.0, i o ile te "badziewne" jak je niektórzy nazywają od sony nadal są w bardzo dobrym stanie ( a posiadam je od premiery ) tak te od TB złamały się po kilku miesiącach, pękł pałąk nad lewą muszlą ( ta wysuwana część do powiększana pałąka ). Z tego co wyczytałem w internecie wiele osób skarżyło się na pękanie w tym samym miejscu właśnie. Co do mikrofonu w tych słuchawkach to znajomi często skarżyli się na jakość dźwięku, musiałem mieć mikrofon blisko twarzy by wszystko słyszeli , co dziwne bo w takim P4C ( za 90 zł ) także od TB taki problem nie występuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi