Opublikowano 1 marca 20187 l A ja z drugiej strony, jakieś słuchawki do 180zł? Nie bede na nich grał codziennie, beda uzywane sporadycznie do online i imprezy, wiec nie zalezy mi na zadnych dolby digital surround i dzwieku 16.1
Opublikowano 1 marca 20187 l 12 godzin temu, snoopdogg_tg napisał: A ja z drugiej strony, jakieś słuchawki do 180zł? Nie bede na nich grał codziennie, beda uzywane sporadycznie do online i imprezy, wiec nie zalezy mi na zadnych dolby digital surround i dzwieku 16.1 https://www.x-kom.pl/p/263509-sluchawki-przewodowe-steelseries-siberia-x300-headset-pc-ps4-xbox-one.html coś takiego bym Ci polecił
Opublikowano 12 marca 20187 l Ktoś z Was używa Steelseries Arctis 7. Planuje je kupić, ale są głosy w necie, że na PS4 jest bardzo cichy mikrofon, a nie ukrywam, że zależy mi na komunikacji, żeby inni mnie dobrze słyszeli.
Opublikowano 13 marca 20187 l 9 godzin temu, Matriks_1111 napisał: A co to się stało, że X300 sprzedałeś? jednak coś bezprzewodowego potrzebuje za dużo grałem na goldach i przyzwyczaiłem się do braku kabli. Co do X300 to za ta cenę naprawdę świetnie grają
Opublikowano 14 marca 20187 l W dniu 1.03.2018 o 02:23, snoopdogg_tg napisał: A ja z drugiej strony, jakieś słuchawki do 180zł? Nie bede na nich grał codziennie, beda uzywane sporadycznie do online i imprezy, wiec nie zalezy mi na zadnych dolby digital surround i dzwieku 16.1 Xyperx cloud np. Jedynki
Opublikowano 14 marca 20187 l 7 godzin temu, jaro napisał: jednak coś bezprzewodowego potrzebuje za dużo grałem na goldach i przyzwyczaiłem się do braku kabli. Co do X300 to za ta cenę naprawdę świetnie grają Właśnie się nad nimi zastanawiałem, bo jest promo na 199 zł i zastanawiałem się czy warto z nich skorzystać. Podpinałeś je do pada? I do tego dwa ważne pytania - czy mikrofon dobrze zbiera i jak z wykonaniem plastików, bo słyszałem że ponoć strasznie trzeszczą?
Opublikowano 14 marca 20187 l 3 godziny temu, Matriks_1111 napisał: Właśnie się nad nimi zastanawiałem, bo jest promo na 199 zł i zastanawiałem się czy warto z nich skorzystać. Podpinałeś je do pada? I do tego dwa ważne pytania - czy mikrofon dobrze zbiera i jak z wykonaniem plastików, bo słyszałem że ponoć strasznie trzeszczą? za 149zl sa w xkomie. Co do mikrofonu to ludzie mi mówili ze cicho mnie słychać, a co do jakości wykonania to jak dla mnie rewelacja nic nie skrzypi itp
Opublikowano 14 marca 20187 l Godzinę temu, Matriks_1111 napisał: No to ujnia. Chyba jednak trzeba się pochylić nad HyperX Cloud Aplha Nie bierz alpha, bierz Cloud II wydaje mi się że te z karta dźwiękowa są lepsze
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Rozglądam sie za bezprzewodowym headsetem, zmieniło sie cos w tej kwestii czy dalej jedyne słuszne opcje to Astro a50, Turtle Beach Elite 800 i Siberia 800 ? Jak wyglada sprawa z Sony Platinum Headset warto ? Widziałem też że odświeżyli Goldy ale pewnie w kwestii dźwięku takie same jak stary model ? Astro nie chce bo mi sie nie podobają xD Siberie miałem bardzo fajny headset ale rozłączał się co chwile jedyny minus to brak BT
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 17 godzin temu, kubson napisał: Rozglądam sie za bezprzewodowym headsetem, zmieniło sie cos w tej kwestii czy dalej jedyne słuszne opcje to Astro a50, Turtle Beach Elite 800 i Siberia 800 ? Jak wyglada sprawa z Sony Platinum Headset warto ? Widziałem też że odświeżyli Goldy ale pewnie w kwestii dźwięku takie same jak stary model ? Astro nie chce bo mi sie nie podobają xD Siberie miałem bardzo fajny headset ale rozłączał się co chwile jedyny minus to brak BT ja mam teraz Siberie 840 i nic mi nie rozłącza no i mają BT
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Do tej pory używałem HS, który był w zestawie z PS4, ale niestety coś się mi psuje i nie słyszę innych. Jest jakiś tani zamiennik tej słuchaweczki?
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Dzięki, chociaż trochę ciężko znaleźć ten model, ale poszukam jeszcze.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 53 minuty temu, agst napisał: Dzięki, chociaż trochę ciężko znaleźć ten model, ale poszukam jeszcze. faktycznie, to możesz tego kupić podobna jakość http://allegro.pl/pdp-sluchawki-ps4-afterglow-lvl-1-chat-headset-i7067601858.html Ewentualnie trochę droższa opcja od TB http://allegro.pl/turtle-beach-recon-chat-headset-ps4-ps4-pro-and-i7309225877.html ten P4C którego wcześniej polecałem jest spoko bo nie męczy ucha, ten ma podobną budowę i pewnie będzie tak samo Edytowane 14 czerwca 20186 l przez Figuś
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Zepsuły mi się te oryginalne słuchawki, które były razem z konsolą. Pytanie czy słuchawke samochodową Plactronic można podłaczy do PS4 ?
Opublikowano 3 lipca 20186 l Posiada ktoś te słuchawki dedykowane PS4 od soniacza? Muszę zakupić jakieś słuchawki bo przy odrzutowcu grać się odechciewa.
Opublikowano 3 lipca 20186 l Teraz, SpacierShark123 napisał: Posiada ktoś te słuchawki dedykowane PS4 od soniacza? Muszę zakupić jakieś słuchawki bo przy odrzutowcu grać się odechciewa. Nie bierz ich.
Opublikowano 3 lipca 20186 l Kurde , naprawdę te ps4 pro momentami jest tak głośne że grać się odechciewa. Czyli trzeba będzie szukać speca od wymiany wentylatorów albo szukać na wymianę XoneX i kupić ps4pro z nowej rewizji.