Faka 3 991 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 A są w ogóle jakieś dobre słuchawki do 400 zł z 7.1 działającym na PS4 (te sony platinum to nie chcę, badziewie)? Miałem brać tego Arctis 5, ale jak się dowiedziałem, że dts 7.1 nie działa na PS4 no to zdziwko trochę Cytuj
WisnieR 2 731 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) Nie żadne po jacku nie mają dźwięku przestrzennego. Tylko te z AMP mixem lub oficjalne. Edytowane 4 stycznia 2019 przez WisnieR Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) Dodam też że żadne słuchawki podłączone przez usb poza oficjalnymi nie obsługują dźwięku przestrzennego na ps4. 7.1 działa tylko kiedy podłączymy słuchawki przez optyk z czym wiąże się konieczność posiadania ps4 fat lub pro. Edytowane 4 stycznia 2019 przez kes Cytuj
Milo 56 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 W dniu 4.01.2019 o 16:02, kes napisał: Dodam też że żadne słuchawki podłączone przez usb poza oficjalnymi nie obsługują dźwięku przestrzennego na ps4. 7.1 działa tylko kiedy podłączymy słuchawki przez optyk z czym wiąże się konieczność posiadania ps4 fat lub pro. Nie prawda, istnieje inne wyjście chociaż mam PS4 Fat to i tak mam podłączone słuchawki przez optyka. ale z TV przepuszcza sygnał dalej i mam DD na słuchawkach. Oczywiście musi być wyjście optyczne w TV Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Godzinę temu, Milo napisał: Nie prawda, istnieje inne wyjście chociaż mam PS4 Fat to i tak mam podłączone słuchawki przez optyka. ale z TV przepuszcza sygnał dalej i mam DD na słuchawkach. Oczywiście musi być wyjście optyczne w TV Mikrofon działa? Cytuj
Milo 56 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 24 minuty temu, kes napisał: Mikrofon działa? Nie używam, ale pewnie by działał ponieważ w moich słuchawkach akurat jest równiez Bluetooth wiec można sparować z PS4 Cytuj
jaro 77 Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 19 godzin temu, Milo napisał: Nie używam, ale pewnie by działał ponieważ w moich słuchawkach akurat jest równiez Bluetooth wiec można sparować z PS4 Na bank w takiej konfiguracji mikrofon CI nie będzie działał. Mikrofonu nie puścisz przez optyka tak samo po BT nie puścisz. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 20 minut temu, jaro napisał: Na bank w takiej konfiguracji mikrofon CI nie będzie działał. Mikrofonu nie puścisz przez optyka tak samo po BT nie puścisz. Szczerze nie próbowałem i nie zależy mi na mikrofonie, ale jeżeli komuś zależy na DD 5.1 lub DTS, a ma ps4 slim to da się uzyskać bez HDMI to tylko trzeba mieć wyjście optyczne w tv Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 Ja mając tb elite 800 mogę podłączyć optyk pod tv i będę miał mic, poprostu stacje przez usb podłączam do plejki i to właśnie po usb idzie mic. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 21 stycznia 2019 Opublikowano 21 stycznia 2019 Czy miał ktoś słuchawki Steelseries arctis pro, Asus Strix 7.1, Razer Thresher Ultimate lub Astro A50 i może podzielić sie wrażeniami? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 21 stycznia 2019 Opublikowano 21 stycznia 2019 Tutaj tylko posiadacze Turtle Beach 800 i służę mała pomocą bez wrażeń Mogłoby się wydawać się że kanał "Tech Legend" to zwykła papka marketingowa ale sprawdza się wyśmienicie i wielu innych przypadkach typu TV pod gaming, 4K, soundbar, słuchawki,laptopy, tablety, lustrzanki,smartfony czy headsety bezprzewodowe po kablu itp Na dodatek bardzo wiarygodna w miarę pomocna i co ważne na bieżąco aktualizowana. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 (edytowane) No z ciekawości zajrzałem na soundbary i troszku śmiesznie bo model mniejszy od mojego jest na liście a mojego wcale nie ma dlatego w słuchawkach biore pod uwage top 5 a decyzje ustalam pod swoje preferencje Słuchawki od sony odpadają w przedbiegach po tym jak w 7.1 w kupionych jeszcze za żywota ps3 tydzień po gwarancji zobaczyłem popękany pałąk(no ale przynajmniej teraz mają wyjątkowy design... poklejone sylikonem na gorąco) Nie mam pojęcia co wziąść, wiem tylko że bezprzewodowe(jakbym brał po kablu to steelseries pro z DAC) a tak to wersja bez kabla jest droższa i bez przetwornika więc tak cieńko Edytowane 22 stycznia 2019 przez grabipl Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 20 godzin temu, grabipl napisał: Czy miał ktoś słuchawki Steelseries arctis pro, Asus Strix 7.1, Razer Thresher Ultimate lub Astro A50 i może podzielić sie wrażeniami? Ja mam Arctis Pro świetny sprzęt pod każdym względem. Wcześniej miałem Arctis 7 byłem bardzo zadowolony tak długo jak ich używałem tak Arctis Pro to co najmniej klasa wyżej jeśli chodzi o jakość dźwięku (szczególnie na ps4) i feautery. To są słuchawki wszystko mające; jakość wykonania top noch, Hi Res Audio, najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o baterię a GameDac to prawdziwy game changer. Nie wiem czy to wszystko usprawiedliwia cenę jaką przyjdzie nam za nie zapłacić ale jeśli budżet pozwala to śmiało nie ma lepszych słuchawek do ps4 na rynku. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 Oni tak poważnie stawiają wyżej Gold i Platinum od Turtle Beach? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 (edytowane) Co do Arctis Pro takie wnioski w ciemno od profesjonalnych muzyków. I tak przy okazji, Arctis Pro z dac obsługują pełne 7.1 na ps4 ? Edytowane 22 stycznia 2019 przez Oldboy Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 4 minuty temu, Oldboy napisał: Co do Arctis Pro takie wnioski w ciemno od profesjonalnych muzyków. I tak przy okazji, Arctis Pro z dac obsługują pełne 7.1 na ps4 ? Jeśli pełne=wirtualne to tak obsługuje zarówno wersja wireless jak i wired+dac. 1 Cytuj
dw7 0 Opublikowano 23 stycznia 2019 Opublikowano 23 stycznia 2019 Siema, Mam pytanie dotyczące słuchawek Solo Beats 3 i ich nie działających słuchawek w połączeniu z PS4.Słuchawki, które posiadam są bezprzewodowe, żeby zadziałały z PS4 muszę podpinać je na kabel, w którym jest mikrofon. Słuchawki działają, gorzej z mikrofonem. W opcjach "devices" mam wszystko pokonfigurowane, tylko jeżeli chcę przetestować mikrofon mam tylko "Pik" i później nic się nie dzieje. Czytałem, że kabel z iphone nie chce współpracować z PS4 i z DS4. Filmiki, na których jest pokazany tip, żeby słuchawki współpracowały, czyli szybkie odpięcie i wpięcie "dzeka" do DS nie działa. Macie jakiś pomysł, żeby mikrofon z tymi słuchawkami zadziałał? Specjalny kabel trzeba kupić? Jak tak to jaki? Dzięki z góry za odpowiedź! :) Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 23 stycznia 2019 Opublikowano 23 stycznia 2019 (edytowane) W dniu 22.01.2019 o 13:22, kes napisał: Ja mam Arctis Pro świetny sprzęt pod każdym względem. Wcześniej miałem Arctis 7 byłem bardzo zadowolony tak długo jak ich używałem tak Arctis Pro to co najmniej klasa wyżej jeśli chodzi o jakość dźwięku (szczególnie na ps4) i feautery. To są słuchawki wszystko mające; jakość wykonania top noch, Hi Res Audio, najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o baterię a GameDac to prawdziwy game changer. Nie wiem czy to wszystko usprawiedliwia cenę jaką przyjdzie nam za nie zapłacić ale jeśli budżet pozwala to śmiało nie ma lepszych słuchawek do ps4 na rynku. Rozumiem, że masz wersje z GameDAC? Brałem je też pod uwage, ale z tego co wyczytałem to hi-res nie działa pod ps4 i dopiero podpinając pod PC wykorzysta swój potencjał w 100%, do tego ten kabel z wiszącym GameDACiem ze słuchawek średnio mi sie widzi... Wybór słuchawek zawęziłem do Steelseries Pro Wireless i do tych samych tyle że z... GameDAC(200zł + - nie robi mi już różnicy) mimo że są na kablu. Wybór nigdy jeszcze nie był tak trudny Edytowane 24 stycznia 2019 przez grabipl Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 stycznia 2019 Opublikowano 23 stycznia 2019 Pro wireless tylko i wyłącznie 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 23 stycznia 2019 Opublikowano 23 stycznia 2019 4 godziny temu, grabipl napisał: Rozumiem, że masz wersje z GameDAC? Brałem je też pod uwage, ale z tego co wyczytałem to to hi-res nie nie działa pod ps4 i dopiero podpinając pod PC wykorzysta swój potencjał w 100%, do tego ten kabel z wiszącym GameDACiem ze słuchawek średnio mi sie widzi... Wybór słuchawek zawęziłem do Steelseries Pro Wireless i do tych samych tyle że z... GameDAC(200zł + - nie robi mi już różnicy) mimo że są na kablu. Wybór nigdy jeszcze nie był tak trudny Ja mam Arctis Pro Wireless i to jest headset zgoła taki sam co Arctis Pro + GameDac (którego role pełni Transmitter Base Station) tylko bez kabla. 1 Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 24 stycznia 2019 Opublikowano 24 stycznia 2019 Ok, dzięki chłopaki. Już zamawiam wersje wireless Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Czy te słuchawki PDP Afterglow Lvl 3 to się nadają do czegoś, czy nawet sobie nie zawracać głowy nimi? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 Panowie dziecko w drodze i potrzebuje lada moment zakupić słuchawki do PS4, przedział cenowy od 1000 do 2,500zl. Zależy mi na jak najbardziej hi res opcji. Widziałem kilka modeli na necie w okolicach 1500zl ale nie wiem czy będą kompatybilne z konsolą. Dobrze jakby były bezprzewodowe, dobry bas i dźwięk przestrzenny. Cytuj
milupl 620 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Koledzy, podłączał ktoś goldy 2.0 do oleda lg b8 przez bluetooth ( w ogóle można?). Chodzi mi o to że podłączam adapter do usb tv i mam dzwięk z TV w słuchawkach. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 33 minuty temu, milupl napisał: mam dzwięk z TV w słuchawkach. To chyba dobrze co nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi