Koleś88 335 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 nie ma takiego modelu jest model 800 a nie zaden P800. Swojego czasu nówki w Xkomie były na promo za 599zł więc jak masz możliwość poczekac to pewnie jeszcze sie pojawia No na pudełku jest napisane P800, więc chyba są. Pewnie niczym się nie różnią poza pudełkiem ale no taki model jest na opakowaniu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 40 minut temu, Koleś88 napisał: No na pudełku jest napisane P800, więc chyba są. Pewnie niczym się nie różnią poza pudełkiem ale no taki model jest na opakowaniu. To "P" oznacza inne opakowanie. Słuchawki są dokładnie takie same. Cytat The Siberia 800 packaged for Playstation The Siberia P800 is our award winning Siberia 800 packaged for Playstation. It has all the same features and is compatible with PC, Mac, Xbox One, and PS4. Źródło: https://steelseries.com/gaming-headsets/siberia-p800 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 No tak myślałem, ze to samo ale po prostu taki model jest na opakowaniu, dlatego o taki pytałem. Nie było tematu, kupione h wireless. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 15 godzin temu, Koleś88 napisał: No tak myślałem, ze to samo ale po prostu taki model jest na opakowaniu, dlatego o taki pytałem. Nie było tematu, kupione h wireless. czyli też ten sam model, tylko wypuszczony kilka lat temu Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 czyli też ten sam model, tylko wypuszczony kilka lat temu Tak, ale za 370zł, w idealnym stanie i gwarancja 6miesiecy więc chyba spoko Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Z innej beczki, orientuje się ktoś, czy jest możliwość wymuszenia Bluetooth Audio na PS4? Jest przecież masa słuchawek z mikrofonami na BT, gdzieś w necie obiło mi się o uszy, że trzeba by jakiegoś donga do tego używać :> Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Hejo. Macie jakies sprawdzone ustawienia do astro a50? Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 Ktoś orientuje się, czy te nowe Goldy Sony są kompatybilne również z PS3? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 oczywiście że nie są 1 Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 45 minut temu, Figaro napisał: oczywiście że nie są Jednak bullshit panie Figaro - działają z PS3: Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 Ja jestem godniejszy zaufania. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 października 2019 Opublikowano 24 października 2019 znajde cos lepszego od tych nowych Goldow w podobnym przedziale cenowych (widze ze na allegro za 300 sa)? w starych juz nie ma jak kleic tego pałąka a czarny piatek za pasem. Moze byc na kablu byle byl dobry bass i pozycjonowanie przeciwnika. Cytuj
WisnieR 2 731 Opublikowano 24 października 2019 Opublikowano 24 października 2019 Każde inne na kablu będą lepsze od tych goldów. One wygrywają w tej klasie cenowej tylko tym, że są w pełni bezprzewodowe z PS. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 24 października 2019 Opublikowano 24 października 2019 Powiem szczerze ze mam od msc goldy i wiekszosc osob narzeka ze slysza mnie jakby ze studni.Jak mi sie rozladuja i przechodze na hyperx to jest roznica niebo a ziemia wiec mikrofon do doopy.Inna kwesta ze w goldach mikrofon wbudowany a w hyperx na pałąku blisko ust.Kupilem je mega okazyjnie z sypiacymi sie padami ale znalazlem zamienniki na alli za 2dychy i sa jak nowe a bateria te 5h trzyma wiec ujdzie. Wygoda jest za(pipi)ista do rl na party mi pasuja, ale jakbym mial dac za nie 300 czy 400(chyba tyle na start kosztowaly) to bym baardzo żałował.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 24 października 2019 Opublikowano 24 października 2019 Mikrofon do d#py, to wiadomo do dawna. Te stare miały lepszy, ale też bez rewelacji. No i tak jak piszesz - dźwięk ze studni. Ostatnio kumpel sobie takie sprawił, to faktycznie tak go było słychać, ale ogólnie dźwięk czytelny i zrozumiały, więc tragedii nie ma - po prostu lepiej za pomocą tego micro nie nagrywać komentarzy do filmików wrzucanych na YT Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 24 października 2019 Opublikowano 24 października 2019 No mnie to yebie jak mnie slysza, ważne że słyszą a jednak granie w skillowe multi bez placzacego sie między analogami kabla to mega wygoda.Tak po prawdzie to nawet nie mam tej apki do presetow i w nic poza rl na nich nie gralem ale dzwiek vss wypada bardzo fajne.Teraz plague tale jako ze ma swietny ost pykne sobie na goldach i zobaczymy na co je stac.Nie jestem audiofilem aczkolwiek mialem astro z mixampembezdyskusyjnie no1) turtlesy px5 steelseries syberia 800 i kilka innych wiec będę miał porownanie jak wypadają na tle konkurencji premium. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 października 2019 Opublikowano 24 października 2019 Goldy i słuchanie na nich muzy? O panie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 października 2019 Opublikowano 24 października 2019 (edytowane) Mi chyba w tych starych brak bassu najbardziej przeszkadza...jeszcze teraz mam wrażenie że wgl się zużyły i bardziej piszą niż grają przy wybuchach. A może ma ktoś Arctic 5 albo jakieś z tej serii?? Przeglądałem na szybko YT i dużo osób chwili również Logitech G9 coś tam...widzę że ciężko będzie się na coś zdecydować do 400 zł Edytowane 24 października 2019 przez Szymek Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 W dziale HD coś mało osób zagląda, może tutaj ktoś mi doradzi. Myślę nad radiówkami. Może ktoś miał styczność z tym sprzętem. Nie gram w multi wiec nie muszę mieć majka. Zależy mi na wygodzie i aby działały z każdym sprzętem (tv, różne konsole). Nie jestem audiofilem. Te słuchawki podłączamy pod TV i to wsio? To radio działa? Będę używał z ok 3 m https://www.x-kom.pl/p/443478-sluchawki-bezprzewodowe-sennheiser-rs-165.html#Specyfikacja Cytuj
Guli27 4 Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 (edytowane) Czy ta opcja działa tylko w jakichś konkretnych słuchawkach? Używam 10letnich sennheiserów hd 555 i praktycznie nic to nie daję, może z 10% a grając ze znajomymi, daję grę na 100%, żeby słyszeć dobrze kroki, ich przyciszam na maxa, a i tak są zdecydowanie za głośno (nie chcę ich całkiem wyciszyć tylko tak o 40%) jeszcze, żeby to miało ręce i nogi. Podobny te goldy od sony mogą przyciszać imprezę, działa to dobrze czy średnio? Bo miałem zamawiać Hyperx Alpha, ale wtedy nie przyciszę imprezy ps Czy da się podpiąć i czy coś to zmienia, by np. takie hypery podłączyć pod wejście optyczne (ps4 slim) ? Edytowane 29 listopada 2019 przez Guli27 Cytuj
Pizol87 0 Opublikowano 1 grudnia 2019 Opublikowano 1 grudnia 2019 Witam czy da radę podłączyć taki zestaw pod ps4 i czy będzie działał mikrofon przez bluetooth. Po kablu do pada działa. ADAPTER CREATIVE BT-W2 BLUETOOTH + SONY WH-1000XM3. Kupilem sluchawki ale zacząłem zastanawiać się nad tym adapterem. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 17 godzin temu, Pizol87 napisał: Witam czy da radę podłączyć taki zestaw pod ps4 i czy będzie działał mikrofon przez bluetooth. Po kablu do pada działa. ADAPTER CREATIVE BT-W2 BLUETOOTH + SONY WH-1000XM3. Kupilem sluchawki ale zacząłem zastanawiać się nad tym adapterem. nie zadziała Ci to Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Z tego co czytam to PS4 wykrywa tego dongla jako HS pod USB. Zadziała jeśli podłączony mic obsługuje Bluetooth aptX-LL oraz FastStream. https://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=126731 Trochę żal że firmy 3rd party muszą zapewniać wsparcie słuchawek pod BT. Cytuj
Arcadius3 0 Opublikowano 4 grudnia 2019 Opublikowano 4 grudnia 2019 Pytanko do forumowiczów, wiecie jak to wszystko podłączyć (Ps4 + Wireless Headset + Bass shaker) żeby to wszystko działało ? . Jak włączę słuchawki to PS4 odcina inne źródła wyjścia dźwięku i głośnik bass shaker nie działa. Jedynie jak mi się udało podłączyć to rozgałęźnik na padzie na 2 wyjścia, słuchawki i bass shaker, niby działa ale headset nie daje w takim podłączeniu przestrzennego dźwięku. Sprawdzałem jeszcze przez wyjście optyczne ale też nie działa po włączeniu słuchawek, ma ktoś jakiś pomysł jak to ogarnąć ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi