Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj bylem w kinie. Jak dla mnie, to plakat nie klamal: na ten moment najlepszy film tego roku. Tutaj wszystko ociera sie o ideal: Rezyseria, aktorstwo, efekty specjalne, scenariusz, DZWIEK ! (pod tym wzgledem oskar). Polecam kazdemu, bez wzgledu, czy ktos jest fanem F1, czy nie.  9.5/10

http://www.youtube.com/watch?v=-KBxxaVE6cE

Edytowane przez Shagohad

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj bylem w kinie. Jak dla mnie, to plakat nie klamal: na ten moment najlepszy film tego roku. Tutaj wszystko ociera sie o ideal: Rezyseria, aktorstwo, efekty specjalne, scenariusz, DZWIEK ! (pod

• eeee... tam...., film jest tylko dobry, dużo większe wrażenie zrobił na mnie film o sennie

Opublikowano

Byłem na premierze w kinie, zbił mnie z nóg ten film. 

A najlepsze, że obok mnie siedziała babka i w pewnym momencie filmu zaczęła szlochać  :sweat:

Opublikowano

Kolejny z filmów, na który poszedłem w ciemno, trochę z braku laku i się nie rozczarowałem. Montaż, zdjęcia, muza - coś fantastycznego. A jak już się Ktoś orientuje chociaż trochę w wyścigach F1, to jest to dla niego wizualny orgazm. Świetny film, warto obejrzeć.

Opublikowano

Już sam początek filmu i narracja dwóch bohaterów, prezentująca po krótce genezę "konfliktu" Hunta i Laudy. (pipi)a, ten film jest tak nieziemsko zagrany że tylko "Labirynt" go przebija ! A montaż, dźwięk i strona techniczna to poezja. I tak jak nie lubię OST od Zimmera, tak main theme do Rush jest mocarny. Na prawdę, ten film TRZEBA obejrzeć w kinie:

http://www.youtube.com/watch?v=ws-2FeNC4Z4

Opublikowano
  • Autor

Ja o tym filnie nie wiedzialem nic. Wiedzialem tylko, ze o F1 i jakis dwoch gosciach, nei mialem pojecia kim oni byli naprawde. Takie pojscie na slepo, bo fajny plakat. Mistrzstwo. Po prostu MISTRZOSTWO !!

Opublikowano

Krótko, jako gosc, ktory interesuje sie troche okołotematycznie Formula 1, wystawiam ocene 10/10. Konkretniejszego filmu o wyscigach, sobie nie moglem wyobrazic.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, kompletnie nie znam się na F1, ale mam chęć wybrać się na coś sensownego. Warto zaatakować Wyścig?

Opublikowano

To jest film dla wszystkich.

Sam byłem na nim z 2 kumplami którzy nie mają pojęcia o F1 (ja mam fioła) i bawili się przednio, a że ja prawie miałem orgazm to już inna sprawa :D.

Atakuj śmiało ;).

Opublikowano

eeee... tam...., film jest tylko dobry, dużo większe wrażenie zrobił na mnie film o sennie

O A.Sennie do dokument a to jest Fabuła więc lekka różnica jest. Nie jest tak nudny.

Opublikowano

eeee... tam...., film jest tylko dobry, dużo większe wrażenie zrobił na mnie film o sennie

O A.Sennie do dokument a to jest Fabuła więc lekka różnica jest. Nie jest tak nudny.

aha czyli w dokumencie nie ma fabuły tak?

Opublikowano

Jestem niemal pewien, że ussr pisząc "fabuła" miał na myśli "film fabularny".

Opublikowano

No przyjemnie się to oglądało, do strony audio-wizualnej nie ma co się czepić, Bruhl bardzo dobry, ale wku.rwiał mnie trochę jego akcent. Tylko szkoda, że film strasznie płytki, ot obejrzeć i na drugi dzień już nie pamietać co się ogladało. 6/10.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

rola Daniel Brühl przekozacka, zdecydowanie moj faworyt  filmu. nie przepadam za dużymi dziećmi, a takim byl ten drugi :)

ocena byłaby i wyższa, ale pani Olivia Wilde grała troszeczkę za krotko :( a jest na czym oko zawiesić. chyba jeszcze do niej wrócę w innych pozycjach takich, jak: miedzy wierszami, tron, deadfall.

Edytowane przez MEVEK

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

W koncu dorwalem swoja kopie na Blu-Ray. To jest przyklad filmu idealnego, pod kazdym wzgledem. Az zal, ze zostal tak olany przy Oskarach.

Opublikowano

Rowniez jestem zachwycony Rush. Na BD sa jakies ciekawe dodatki?

Opublikowano
  • Autor

W tej wersji, co ja zakupilem nie ma niestety zadnych dodatkow. Nie mam pojecia czy sa inne. Nie mniej jakosc video, dzwieku to poezja.