Figaro 8 206 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) Każdy uważa tę część za najlepszą w serii. Nie jest tajemnicą, że gra do dzisiaj trzyma swej ceny i rzadko pojawia się na allegro. A jak pojawia, to jest wielu licytujących. Nic dziwnego bo sporo ludu uważa ten tytuł za masterpiece. Pytanie brzmi - grał ktoś w tę część? Opinie? Czy faktycznie jest taka dobra? Zastanawiam się nad kupnem, ale cena trochę zaporowa... Z drugiej strony, czasem można poszaleć. Posiadać tak rzadką perełką, którą pożądam od lat... must feel good. Edytowane 21 listopada 2013 przez Figaro Cytuj
funditto 657 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Grałem, ale niestety już nie mam, jak dla mnie top 3 gier na Gamecube'a i jedna z najlepszych pozycji tamtej generacji. Nie ma co się zastanawiać, zdecydowanie więcej warta niż nowe hity, także warto nawet w cenie nowości. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Zgadzam się z przedmówcą gra jest fenomenalna dow(nene) którego nie zapominam a nie będę spoilował tym co nie grali. Gra wymasterowana spoczywa u mnie w kolekcji na półeczce. Mam z nią miłe wspomnienia a 100% robiłem za pierwszym podejściem. Nawet Mario & Luigi nie maja tak genialnego humoru. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 22 grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 grudnia 2013 Ehh, gra spoczywa w Top 5 moich najbardziej pożądanych gier ;p Oglądam filmiki i niedosłownie tarzam się po ziemi ze śmiechu. Te dialogi to najwyższa półka. Ten creepy komputer i Peach, oh man. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) Dobre jeszcze są spotkania z Bowserem Niesamowicie Nintendo tam parodiuje siebie humor to extra liga. Szkoda że nie ma VA naprawdę w tej pozycji byłby wskazany. Albo historia Luigiego normalnie jak to czytałem HEHHEHEHEHHEHE Edytowane 22 grudnia 2013 przez Xord Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 22 grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 grudnia 2013 No nie no, coś Ty, to by tylko wszystko popsuło. Ale to tylko moje zdanie. Strzelam że nie sprzedajesz? A może jednak? chrum. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Nie sprzedam nie realne. Inteligent System to jeden z moich N najbardziej lubianych teamów a wszystko zaczęło się od Advance Wars TTYD to majstersztyk nie ma takiej opcji by grę opchnąć. Ma jedna wadę jeden z poziomów jest nudnawy ale reszta to poezja. Przejście wszystkiego zajęło mi 99:59 dalej czas nie był mierzony już. Mam wszystkie badge lvl 99 i każda popierdółkę zebraną przepisy wykonane itd. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Świetna gra. Nigdy się z nią nie rozstanę. Piękne jest w niej to poczucie przeżywania wielkiej przygody. Zwiedzamy wiele różnorodnych światów i poznajemy pełno interesujących postaci. Walki są bardzo ciekawe i często zaskakujące, szczególnie te z bossami. Publczność i jej udział w walkach to świetny pomysł. No i oczywiscie wspomniany wcześniej humor. Gra pod tym względem jest zupełnie inna niż to co robi zwykle Nintendo. Czuć, że tą grę robili ludzie z jajami. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) To robiło N jeden z ich chyba najlepszych oddziałów mimo wszystko. To jak oni drwią z samych siebie z historii głównego bohatera itd. brak mi słów. Najlepsze jest wejście czerwonego smoka z czym wam się to kojarzy?? Wcześniej wspomniana historia Luigiego w książkach zbieranych podczas zabawy i questy aż dziw bierze że N nie umiało wypromować Cube ta gra zasługuje na remaster HD biorę w ciemno. Moja edycja gry to stan ideał nic nie jest poniszczone przez czas nawet 1 rysy płyta nie ma jak była ogrywana to przez 200 godzin w czytniku bo graliśmy z bratem. Edytowane 22 grudnia 2013 przez Xord Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Wiecie czy istnieje PAL w wersji players choice/bestseller? Cytuj
Xord 50 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Niestety ja nie wiem ale gra jest fenomenalna i warto ją mieć dziś bo nowe odsłony do pięt jej nie dorastają Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Na 99% jest tylko wersja NTSC. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Dokładnie..w Bestseller pojawił się chyba tylko w NTSC.. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 To dobrze, bo leci do mnie Paper Mario , a ze musiałem szybko reagować bo znalazłem w dobrej cenie to zapomniałem się spytać sprzedawcy czy to jakiś bestseller Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2014 Za ile wyrwałeś? Gra w moim top 3 najbardziej upragnionych gier. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 A dwie pozostałe to jakie gierki? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2014 Super Metroid i Zelda LTTP. No i jeszcze SMG 2. No i PM na N64. I parę innych. Mam dziwne pojęcie top 3 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Jakieś 200zl, druga i ostatnia GC gra na ktora tyle wydam, pierwsza to była Twin Snakes, nigdy nie posiadałem GC, wiec zamierzam nadrobic to przynajmniej tymi dwoma dobrymi tytułami (i paroma innymi tańszymi) Tez chciałbym mieć te dwa SNES klasyki ale za drogie się robią, najlepiej chyba będzie kupować już na WiiU żeby potem zaległości się nie robiły, a mieć dobra WiiU kolekcje za parę lat to pewnie tez będzie full wypas Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Mam i ja! Teraz tylko pytanie, czy ograc na Dolphin w pieknym 1080p czy na Wii z component, hmm 2 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Dolphin to genialny emu, ale nie ma to jak grać padem od Gacka ! 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Chyba pierwsza gra w życiu, którą kupiłem na premierę. Niestety w tamtym czasie jeszcze polegałem finansowo na rodzicach więc gry były u mnie w ciągłym obrocie: po przejściu sprzedałem Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Ile teraz trzeba wylozyc na uzywke tego? z 200zl? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 No 200zł to minimum, choć trzeba doliczyć jeszcze przesyłkę z zagranicy. Na Allegro dawno nie było tej odsłony. Na eBay bez problemu kupisz. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 3 września 2014 Autor Opublikowano 3 września 2014 Na allegro jest pewna pani, która tę grę jest w stanie sprowadzić. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 A co to zakazany towar ze trzeba przez kogos sprowadzac? :s Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi