Skocz do zawartości

Spis posiadaczy PS4

Featured Replies

Opublikowano

PSN: tednorek

PS4 Pro Gry: Wiedzmin 3, Ratchet&Clank,Uncharted 4, Killzone

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 518
  • Wyświetleń 255,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pomyślałem, że warto będzie zobaczyć co tam się zmieniło u Sony     PSN ID: MatekDM   Gry: The Last of Us, DriveClub, The Order: 1886, FIFA15

• MustangNox   Driveclub i The Last of Us na start, a z czasem dołączą kolejne exy i remastery w ramach nadrabiania kluczowych tytułów PlayStation 

• PSN ID: Szynolski7   Gry: CoD: Ghosts, Assasins Creed 4: Black Flag

Opublikowano

Wracam do Królestwa Niebieskiego, fajnie by bylo miec kolegów z forumka na friendlist (juz wywalilem 50 randomów zeby miejsce zrobic)

PSN : Velsu

Gry: W S Z Y S  T K O

Opublikowano

DODAWAC!!!

XM16E1__PL (podwójny "_")

Opublikowano

ja jestem grzybiarz i na psn i tu. Ale wlasnie podobnie jak Velius, sam już nie wiem kto jest z forum, a kto nie. Szkoda że nie macie nicków takich jak na forum:)

Opublikowano

tez musze zrobic selekcje bo mam pelno niekatywnych lub osoby ktorych nie kojrze 

Opublikowano

Szkoda, ze w 1 poscie nie ma takiej listy. Ostatnio szukalem Pinga z ciekawosci i nic.

Opublikowano

Moj PSN Nikobelic_POL

Gry : Uncharted 4 ,Driveclub,Bloodborne,bf4

Glownie gram multi z kumplem w uncharted 4...

Jak ktos chetny to zapraszac

Opublikowano

Rayos2

z gierek to póki co marnie, ale wiadomo, że trochę dojdzie ;) Bloodborne w drodz,e Ratchet w drodze, obecnie kręci się Driveclub. Dodawać mnie :lapka: 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PSN ID : drozdu7

gry: Driveclub, Killzone, Odrer 1886. W drodze U4 i Bloodborne :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szyszek72

Na razie nie gram w żadnym trybie multi bo nic ciekawego nie ma dla mnie więc póki co gram w ukochanego Skyrim-a.

Zapraszam do dodawania bo samemu to nudno a tak to popatrzy w co kto gra i pokomentuje :P

Edytowane przez Kavka

Opublikowano

Dirt 4! Jeśli ktoś gra w Dirt 4 to dodajcie mnie proszę, bo nie ma z kim porównywać wyników w tabelach znajomych :)

PSN ID: koczownik

Dzięki :)

Opublikowano

Cześć.

Grywam w różne gry na PS4 od rpg, przygodówki, strzelanki, platformówki po wyścigi.
Gry które posiadam na ten czas nie licząc z plusa: Bloodborne, Dark Souls 3, Divinity, Uncharted 4, Wiedźmin 3, Batman Arkham Knight, DriveClub.
Jeśli ktoś chętny aby czasami pograć, pogadać czy szuka pomocy w jakiejś grze mój psn id: hvast87

Zapraszam

Opublikowano

Chyba się tutaj nie dodawałem

id: Danteveli_

Gierek cała masa, ale ostatnio Killing Floor 2, GR Wildlands  a niedługo Uncharted 4 MP.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

PSD : Sedrrak

Na razie chyba w nic ciekawego w multi nie gram, ale nigdy nie wiadomo :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ID: AvengerGTR

W multi gram bardzo okazjonalnie, więc dodanie do znajomych bardziej na zasadzie rankingów w różnych grach na Ps4 i Vicie. Jeśli komuś odpowiada takie coś, zapraszam do dodawania.