Opublikowano 8 lutego 20178 l PSN: tednorek PS4 Pro Gry: Wiedzmin 3, Ratchet&Clank,Uncharted 4, Killzone Pozdrawiam
Opublikowano 9 lutego 20178 l Wracam do Królestwa Niebieskiego, fajnie by bylo miec kolegów z forumka na friendlist (juz wywalilem 50 randomów zeby miejsce zrobic) PSN : Velsu Gry: W S Z Y S T K O
Opublikowano 9 lutego 20178 l ja jestem grzybiarz i na psn i tu. Ale wlasnie podobnie jak Velius, sam już nie wiem kto jest z forum, a kto nie. Szkoda że nie macie nicków takich jak na forum:)
Opublikowano 10 lutego 20178 l tez musze zrobic selekcje bo mam pelno niekatywnych lub osoby ktorych nie kojrze
Opublikowano 10 lutego 20178 l Szkoda, ze w 1 poscie nie ma takiej listy. Ostatnio szukalem Pinga z ciekawosci i nic.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Moj PSN Nikobelic_POL Gry : Uncharted 4 ,Driveclub,Bloodborne,bf4 Glownie gram multi z kumplem w uncharted 4... Jak ktos chetny to zapraszac
Opublikowano 16 lutego 20178 l Rayos2 z gierek to póki co marnie, ale wiadomo, że trochę dojdzie ;) Bloodborne w drodz,e Ratchet w drodze, obecnie kręci się Driveclub. Dodawać mnie
Opublikowano 23 marca 20178 l PSN ID : drozdu7 gry: Driveclub, Killzone, Odrer 1886. W drodze U4 i Bloodborne :)
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Szyszek72 Na razie nie gram w żadnym trybie multi bo nic ciekawego nie ma dla mnie więc póki co gram w ukochanego Skyrim-a. Zapraszam do dodawania bo samemu to nudno a tak to popatrzy w co kto gra i pokomentuje Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez Kavka
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Dirt 4! Jeśli ktoś gra w Dirt 4 to dodajcie mnie proszę, bo nie ma z kim porównywać wyników w tabelach znajomych :) PSN ID: koczownik Dzięki :)
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Cześć.Grywam w różne gry na PS4 od rpg, przygodówki, strzelanki, platformówki po wyścigi.Gry które posiadam na ten czas nie licząc z plusa: Bloodborne, Dark Souls 3, Divinity, Uncharted 4, Wiedźmin 3, Batman Arkham Knight, DriveClub.Jeśli ktoś chętny aby czasami pograć, pogadać czy szuka pomocy w jakiejś grze mój psn id: hvast87 Zapraszam
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Chyba się tutaj nie dodawałem id: Danteveli_ Gierek cała masa, ale ostatnio Killing Floor 2, GR Wildlands a niedługo Uncharted 4 MP.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Id: meave641 Souls-like/diablo:) Edytowane 23 lipca 20177 l przez meave
Opublikowano 16 grudnia 20177 l PSD : Sedrrak Na razie chyba w nic ciekawego w multi nie gram, ale nigdy nie wiadomo
Opublikowano 2 marca 20187 l ID: AvengerGTR W multi gram bardzo okazjonalnie, więc dodanie do znajomych bardziej na zasadzie rankingów w różnych grach na Ps4 i Vicie. Jeśli komuś odpowiada takie coś, zapraszam do dodawania.
Opublikowano 9 marca 20187 l ID: Cirdanos Jak jest czas to pogrywam solo, czasem The Division albo Gwint z zona :).