Velius 5 709 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Narazie mam przerwe od 3DS bo sune na vicie i PS4 wyszlo ale 3DS jest wart kazdych pieniedzy jezeli zalezy Ci na miodnych grach. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 1 grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 grudnia 2013 No właśnie chciałbym troszeczkę odpocząć od kolejnych części Killzone'a, Crysisa, Call of Duty, Gran Turismo, Uncharted czy Battlefieldów, albo Assassin's Creedów. To bez wątpienia wspaniałe gry (czy to w singlu czy w multi), ale mam ochotę na coś innego. Taki powiew świeżości. A zawsze byłem zagorzałym zwolennikiem produkcji "dla dorosłych" i nie wyobrażałem sobie np. kupić konsoli Nintendo, na której nie ma GTA czy Maxa Payne'a. Czas jednak odwrócić to wszystko i ten 3DS mnie bardzo kusi. Już Wii U okazało się na tyle wartościowym kąskiem, że z chęcią dokupię kilka gierek i spróbuję pograć na tym sprzęcie trochę dłużej. Cytuj
Gość Sycho141 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 kupić konsoli Nintendo, na której nie ma GTA czy Maxa Payne'a. Na DSa wyszło GTA Chinatown Wars i możesz w nie normalnie zagrać na 3DSie. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 2 grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 grudnia 2013 No tak, to GTA ograłem na PSP i później na telefonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi