kasuro 34 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Jakiś czas temu zakupiłem nowy projektor. Ładnie ustawiłem na polce i podłączyłem ps3. Problem mianowicie jest taki ze obraz wyświetlany jest zbyt wysoko co nie wygodnie się ogląda czy gra. Warunki mam jakie mam i projekto narazie musi stać tam gdzie stoi. Aby obraz był wyświetlany niżej muszę po tył projektora podstawić pudełko od DVD , czyli w tym momencie jest lekkko sprzęt pochylony do przodu .... I ogląda się lepiej. Do czego zmierzam, wiem ze przechylony projektor na bok lewo prawo nie jest zbyt dobrym rozwizaniem dla niego, natomiast jak to się ma w jej sytuacji. Na wielu salach widziałem tak pochylony sprzęt, wole zapytać tu niż w RTV AGD gdzie go zakupiłem. Dzięki za podpowiedzi. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 będzie działać bez problemu, nie wolno obracać na boki, gdyż zaburza to cyrkulację powietrza nagrzanego przez lampę, jednak pozycje góra/dół zapewniają spokojną pracę. tyczy się to również pracy do góry nogami, chyba, że sama instrukcja powie inaczej (rzadkość). 1 Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 27 listopada 2013 Autor Opublikowano 27 listopada 2013 I o to mi chodziło, dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi