Shen 9 620 Opublikowano 17 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2013 Takie tam z dzisiaj, Front Mission zafoliowane dorwałem w jakimś śmiesznym, polskim internetowym sklepiku który chyba nie wiedział co ma, zapłaciłem 1/3 tego co wołaja na ebay za nówke. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Piękne, aż ściągnąłem rom pierwszego FM na snesa. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 A co to za gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Jeden z ostatnich zakupów przynajmniej do czerwca . Bida w kraju bida. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Co tydzień jakaś gierka przychodzi, inna odchodzi - szkoda zachodu na umieszczanie tego wszystkiego. Ale ostatnim zakupem z dumą się pochwalę, gdyż jest to najpiękniejsza kieszonsolka na świecie: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Jeden z ostatnich zakupów przynajmniej do czerwca . Bida w kraju bida. lol fifa 11 z dużych konsol - nie masz na co kasy wydawać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 też chcęęęę. ładnie świeci? :3 ile dales? Takie tam z dzisiaj, Front Mission zafoliowane dorwałem w jakimś śmiesznym, polskim internetowym sklepiku który chyba nie wiedział co ma, zapłaciłem 1/3 tego co wołaja na ebay za nówke. .. .where. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Mieli tylko jedna sztuke, chcialem wziac wiecej <cebula> sklep sie nazywa menago Edytowane 19 grudnia 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MatekDM 1 299 Opublikowano 19 grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) A to moje ostatnie nabytki. Ta figurka jest ogromna i naprawdę dobrze wykonana, robi wrażenie na biurku. To z kolei kupiłem dziewczynie na prezent. Uwielbia Simsy, a ostatnio ma ogromną fazę na Nintendo, więc powinna być zachwycona Oczywiście w dalszej kolejności albo sobie kupię 3DSa, albo zbombarduje ją 3D Land, Zeldą i Mario Kartem Edytowane 19 grudnia 2013 przez Maciomaniak 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 ^ fajnie jest miec pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Pieniądze szczęścia nie dają, ale zakupy owszem Bardzo fajny wątek, ruszę tyłek i porobię fotki ostatnich zakupów. Piękny był tu na początku ból tyłków, ale moderacja usunęła i słusznie. Moim zdaniem w takich wątkach nie chodzi o chwalenie się, ale głównie o podzielenie się z innymi swoją radością z zakupów. Mnie sprawia radość oglądanie real fotek z konsolami, grami i gadżetami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 O właśnie, mam identyczne zdanie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Jak sie dorwie taki okaz jak Front Mission za bezcen to mozna sie pochwalic. Kolejny dość rzadki nabytek Edytowane 19 grudnia 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 PS4 zakupiona na premierę, pierwszy raz mi się to zdarzyło. Zwykle czekam aż konsola się rozkręci i wyjdzie sporo hitów. Ale raz na jakiś czas można zaszaleć. Padzik do split-screena i gierki. Starałem się nakarmić dobrymi tytułami każdą konsolę. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Ja to się zastanawiam po co ludzie kupują Knacka czy NFSa za 200zł, kiedy to na starej generacji tego typu gry w ogóle nie wzbudziłyby zainteresowania... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Ten NFS jest najlepszym Need for Speedem jaki wyszedł (równo z NFS: Porsche i przebił w moim rankingu pierwsze Most Wanted), mega miodny i mega grywalny, w dodatku świetnie wygląda. Absolutnie nie żałuję wydanej kasy. Na starej generacji ta gra nie wygląda tak dobrze i nie chodzi tak dobrze Kiedyś podobnie zagrywałem się w NFS II, też mnie wkręcił nieziemsko.Ale to taka offtopicowa dygresja Edytowane 19 grudnia 2013 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Lepszy od Hot Pursuit 2010? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Lepszy. Chociaż Hot Pursuit przeszedłem dwukrotnie na PC i sporo grałem na PS3, to uważam, że Rivals jest jeszcze lepszy No i pamiętam swego czasu ogromną rywalizację w demie HP, kiedy biliśmy rekordy Edytowane 19 grudnia 2013 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Ja bym powiedział że tak samo dobry. Wersja na PS4 wygląda rewelacyjnie. A co do Knacka to chciałem go samemu sprawdzić. W razie czego bym go szybko sprzedał. Ale gierka trafiła w mój gust i zostaje. Ciekawostka - w nowym CDA dali 2/10 i napisali że jest "odmóżdżający i nudny" Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Rivals świetny, jako nie-fan ścigałek polecam. Most Wanted ostatni się nie umywa modelem jazdy. BTW. W MW 2012 na PC grafika jest lepsza niż w Rivals. Most Wanted z modelem jazdy z Rivals też byłby dobry. 60 klatek robi swoje. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Ciekawostka - w nowym CDA dali 2/10 i napisali że jest "odmóżdżający i nudny" Nic dziwnego, nie wychowali się na takich grach na PSXie -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Fakt, w CDA jest pocisk za pociskiem w stronę Knacka, a w plusach dali: "eee...", "antyaliasing działa poprawnie", "teoretycznie można by odpalić Knacka dziecku, aby mieć pół godziny spokoju". Minusów cały zalew od góry do dołu. Za to o Rivals napisali, że to najlepszy NFS od lat i dostał 8, ale zebrał wiele pochwał. W tym sporo za model jazdy (który i w mojej opinii jest bardzo przyjemny). Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Zrobiłem zdjęcie na inne forum, a tam można też dawać nie-growe fotki. Będziecie musieli przeżyć płytkę. Po tym, jak turniej Quake Live na Dreamhacku się skończył, oglądnąłem sobie resztę turnieju Starcrafta 2 i nabrałem ochoty na tę grę. Raczej mi nie pójdzie, więc kupiłem sobie jedynkę. Też dobra Ace Combat X na PSP bardzo mi podszedł, więc kupiłem dwójkę. Oby też była dobra. Beaterator... Wiem, że Timbaland itepe. Ale ma tryb Studio, w którym to podobno całkiem przyjemna zabawka... Jeśli kupię sobie DS-a, to będę musiał obczaić też ten programik od Korga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 Taki piękny steelbox od dziewczyny na święta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 Dowiedz się jak możesz proszę gdzie znalazła ten steelbook bo jest piękny Sam bym taki sobie sprawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi