Opublikowano 21 grudnia 201311 l Dostałem od mojej kadry Halo 4 na święta. Jestem co najmniej w szoku bo nie dość, że trafiły z grą to jeszcze jest to wersja angielska, więc BN minie pod znakiem Dragon's Dogma DA, Borderlands 2 i Halo 4 właśnie.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l lol fifa 11 z dużych konsol - nie masz na co kasy wydawać? Żaden LOL po prostu lubię pograć w łóżku w dobrą piłkę. A cena 49 zł skusiła. Więc żaden LOL. LOL 4u
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Sprawiłem sobie DmC i Dead Space 3. Tego drugiego zaliczyłem parę godzin temu ale zostawiłem sobie na Christmasy co-op i misje poboczne, tak samo jak całego DmC. A miałem grać w Arkham Origins...
Opublikowano 22 grudnia 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świąteczne łupy: Używany zestaw z dodatkowym wiilotem kupiony za ułamek ceny dla kobiety (dobry pretekst) na święta. A tu już zabawka bardziej dla mnie. W każdym razie - nie będę się teraz nudził.
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Ja po wyciągnięciu spod choinki Mario 3d World poszedłem za ciosem i kupiłem Lego City Undercover na WiiU z figurką http://www.ultima.pl/lego_city_undercover_edycja_limitowana_z_figurk/i13808/Fajnie bo załapałem się jeszcze na darmową wysyłkę kurierem (warunek to produkt za min 150 + dostępność w 24 h), po moim zamówieniu zmienili dostępność na 3-5 dni.
Opublikowano 30 grudnia 201311 l Miałem brać jakiś 27 calowy monitor do PC i WiiU, ale po świętach moje oszczędności zostały mocniej niż się spodziewałem wzmocnione, więc wziąłem 32 calowy tivik od sony. Można zaczynać przygodę. To będzie niesamowity sylwester.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Takie tam rpg z dzisiaj, paczka z usa przyjdzie i moja kolekcja gier z ds'a bedzie kompletna.
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Fantastyczne wydanie - zarówno jakościowo jak i merytorycznie, polecam każdemu.
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Gry na DSa zbieram od niedawna, więc mam ich dość mało (poniżej 50), zatem kupiłem sobie dzisiaj taki zestawik: Część będzie szła na handel, bo różnice między Rockmanami z zestawu są kosmetyczne, jest też kilka wypełniaczy, których raczej nie tknę (Brain Training), ale najbardziej się cieszę z Rockmanów, Inazumy (nigdy nie grałem), Tales of the Tempest i Mariana. Maple Story i Archaic Sealed Heat też ciekawie wyglądają. Rodzynem jest tu Kira Kira Music Hour - z jednej strony ciekawy tytuł, bo to gra muzyczna (mechaniką ciut przypominająca Elite Beat Agents), z drugiej ma zbyt dziewczeńską otoczkę.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Zależy. Czasem osobiście w losowych sklepach, innym razem Play-Asia, YesAsia, AmiAmi, eBay, Allegro. Kiedyś jeszcze sondox.com.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Nie mam pojecia co to za gierki bo nie czytam krzaczkow, ale niezle musza placic w kfc. Pokaz cala kolekcje, widzialem ze kupowales tez gierki z szaraka i czarnuli. W lutym podrzuce moja kolekcje gier z ds ktora jest kompletna.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Część będzie szła na handel, bo różnice między Rockmanami z zestawu są kosmetyczne, jest też kilka wypełniaczy, których raczej nie tknę (Brain Training), ale najbardziej się cieszę z Rockmanów, Inazumy (nigdy nie grałem), Tales of the Tempest i Mariana. Maple Story i Archaic Sealed Heat też ciekawie wyglądają. Rodzynem jest tu Kira Kira Music Hour - z jednej strony ciekawy tytuł, bo to gra muzyczna (mechaniką ciut przypominająca Elite Beat Agents), z drugiej ma zbyt dziewczeńską otoczkę. Daj znac jak będziesz sprzedawac Rockmany. Za ile byś je sobie życzył około?
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Nie więcej niż pięć dych od sztuki. Niedługo może wrzucę do stosownego tematu zalążek mojej DS-owej "kolekcji".
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Trzy skarby do kolekcji Nintendo i zaległości na PS3. A Metala już mam, ale ta nowa okładka strasznie mi się podoba. No i plakacik dają
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Dwie stówki. Niby drogo, ale przy cenie pierwszej części na N64 wychodzi tanio Gacuchowe perełki jeszcze można zdobyć w dobrym stanie i w cenach które nie powodują skrzywienia. Skręca mnie gdy widzę ceny Residenta 2 N64 i Gaiden na GBC.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Poluję na tego Paper Mario od dawna, ale ceny zabijają. Zazdroszczę. Zelda Minish Cap w pudełku to już w ogóle potwór z Loch Ness.
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Biednie dzisiaj, ale zbiory trzeba uzupełniać. Fullset X360 sam się nie zrobi .
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Biednie dzisiaj, ale zbiory trzeba uzupełniać. Fullset X360 sam się nie zrobi . Plus za podjęcie zebrania Fullseta, dużo masz ? Dużo brakuje ?