Gość _Be_ Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Śmiesznie bo akurat parę dni temu też kupiłem Bullego bo na PC wersja jest beznadziejnie zopytmalizowana, a to jedna z moich ulubionych gier na ps2. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 ping, masz nayebane we łbie, w pozytywnym tego słowa znaczeniu Props. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 (edytowane) Co to za gierki na N64? Widzę chyba Mario Tennis. Edytowane 16 marca 2014 przez Figaro Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Mario Tennis, Mario Golf i Pokemon Stadium 2. Kiedyś wyprzedałem całą kolekcję N64, a miałem praktycznie wszystkie hity. Teraz powoli zaczynam odbudowywać zbiory. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 @Labtec: ogromny plus za MGSa i złotą Zeldę. @Ping: co to za gierka w lewym dolnym rogu? Są tam jakieś samoloty z tego co widzę,czyżby jakiś Ace Combat? A ten SD Gundam na 3DSa to niezły okaz biorąc pod uwagę, że to jedyna odsłona serii jaka wyszła na ten sprzęt. W porównaniu do dorobku na PS2/PSP platforma Nintendo wypada pod tym względem bardzo słabo. Ale pewnie sprzedaż o tym zadecydowała. W sumie aż dziwne, że jeszcze nie wyszło nic z SD Gundam G Gen na PS3. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 (edytowane) To Air Land Battle, starusieńka (1995) turówka na hexach. Lubię gry wydane na początku panowania danej platformy, bo nie znający jeszcze sprzętu developerzy często musieli iść na dziwne kompromisy plus czuć klimat poprzedniej generacji. Ace Combaty mam już wszystkie. Na PS3 z kolei jest kilka innych "turówek z robotami". Jeden z Super Robot Taisenów już do mnie leci. Wrzucam dzisiejsze mocno retro zakupy: Dwie gierki do Xboksowego fullsetu, GrimGrimoire od Vanillaware, kompletny RR4 (dotychczas miałem tylko komplet PAL i japońskiego golasa) i parę innych pierdów. Kupiłem Kensei w nadziei, że to ta tekkenopodobna mordoklepka, okazało się, że wypuszczono boks o podobnej nazwie. Edytowane 17 marca 2014 przez ping Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 (edytowane) Kenzan i tak najlepszy. Gdzie ty te wszystkie gry kupujesz ? Edytowane 17 marca 2014 przez saptis Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 17 marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 marca 2014 (edytowane) Kiedyś, gdy byłem mały i głupi - to pozbyłem się swoich gier na PSX'a by dołożyć pieniądze do kupna PSP. Kiedyś był to dla mnie genialny pomysł, a dzisiaj jak tak na to popatrzę, to łezka w oku się kręci. No ale postanowiłem, że odbuduję swoją kolekcję gier na PSX'a. I tak na przestrzeni ostatnich miesięcy zakupiłem to: Niektóre gry mają lekko popękane pudełka, inne są w stanie idealnym. Ale najważniejsze, że wszystko jest kompletne. Instrukcje, okładki, wkładki, a do niektórych gier są dodatki. Np. mapy do GTA czy plakat z Subaru do Colina. Gry takie jak Total NBA '98 i GTA2 są ze mną odkąd miałem pierwszego PSX'a. Za resztę gier zapłaciłem jakieś 50 - 60 zł. Tyle co nic. Upolowałem prawdziwe okazje. Kilka razy łapałem się za głowę, że na przykład na allegro można wylicytować idealne GTA za... Niecałe 5 zł czy Colina za 6 zł O_o Mega okazje schwytałem. PS. A wiecie gdzie został zakupiony RR: Type 4? Siostra mi kupiła w ciucholandzie za... 5 zł Mieli tam taki koszyk z rozmaitościami, a w nim gra na PSX. A do tego wszystkiego jest jeszcze motor napędowy: Edytowane 17 marca 2014 przez Emtebe 13 Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 ping full set na x360 to ile pudełek? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Uwzględniając wydania na różne regiony, które mają osobne listy achievementów to będzie jakieś 1400-1500 gier. Najgorzej będzie złapać koreańskie wydania niektórych gier, bo ani nie znam języka, ani nie mam już nikogo w Korei do pomocy w poszukiwaniach. Do końca roku chcę przekroczyć 600 pudeł na X360. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 a jak zbierzesz full seta to pochwalisz sie w koncu hobby przed realnym swiatem i bedziesz uprawiac sex ze zdzirowata blondi w legginsach na rozrzuconych pudelach z gier? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Na wizyty zdzirowatych blondi w legginsach mam osobny pokój . Nie zamierzam robić coming outu. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Szczerze mowiac to wyobrazam sobie, ze kiedy ping zbierze kolekcje, bedzie skakal z trampoliny do sejfu wypelnionego pudelkami. Jak sknerus mak kwacz. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Kiedyś, gdy byłem mały i głupi - to pozbyłem się swoich gier na PSX'a by dołożyć pieniądze do kupna PSP. Kiedyś był to dla mnie genialny pomysł, a dzisiaj jak tak na to popatrzę, to łezka w oku się kręci. No ale postanowiłem, że odbuduję swoją kolekcję gier na PSX'a. I tak na przestrzeni ostatnich miesięcy zakupiłem to: http://i.imgur.com/IpV2LB1.jpg Niektóre gry mają lekko popękane pudełka, inne są w stanie idealnym. Ale najważniejsze, że wszystko jest kompletne. Instrukcje, okładki, wkładki, a do niektórych gier są dodatki. Np. mapy do GTA czy plakat z Subaru do Colina. Gry takie jak Total NBA '98 i GTA2 są ze mną odkąd miałem pierwszego PSX'a. Za resztę gier zapłaciłem jakieś 50 - 60 zł. Tyle co nic. Upolowałem prawdziwe okazje. Kilka razy łapałem się za głowę, że na przykład na allegro można wylicytować idealne GTA za... Niecałe 5 zł czy Colina za 6 zł O_o Mega okazje schwytałem. PS. A wiecie gdzie został zakupiony RR: Type 4? Siostra mi kupiła w ciucholandzie za... 5 zł Mieli tam taki koszyk z rozmaitościami, a w nim gra na PSX. A do tego wszystkiego jest jeszcze motor napędowy: http://i.imgur.com/XPTKWAu.jpg Za głowe to sie złapiesz jak bedziesz chciał kupić na allegro crasha lub residenta Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Już się łapałem, co chwila dodaje te gry do obserwowanych, ale ceny cały czas bardzo wysokie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Powiększyłem sobie zaległości kolekcję gier na WiiU o 2 nowe nabytki. I jeszcze ZombiU w drodze. Nawet magnesy dostałem, mimo, że na stronie sklepu nie było o tym informacji. Tak o pana dbają. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Te okładki emanują taką zaje.bistoscią konsolową, że aż miło popatrzeć. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 W którym sklepie takie fajne bonusy? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 W ultimie, ale nie jestem pewien, czy dodają to do każdego zamówienia Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Te okładki emanują taką zaje.bistoscią konsolową, że aż miło popatrzeć. Bluber nie tylko okładki, uwierz mi że gierki też. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 no nie grałem jeszcze na wju, ale mam taki zamiar hyhy. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 Na rozgrzewkę przed Second Sonem. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 (edytowane) Zaraz napisze, ze to zony. Co do tego dema to nie dalbym za to 120 zl..... Niech wiedza, ze ludzie nie chca ich platnego dema ! Edytowane 19 marca 2014 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi