Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

HD xD

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

ladne kubki, ale nie rozumiem fascynacji nimi ;) ot, naczynie do picia herbaty/kawy, nie ma sie czym rajcowac, chyba ze ktos chce polozyc sobie na szafce taki kubek i szpanowac. Nie zmienia to faktu ze sa sliczne i jako prezent bym chetnie przyjal ^^

Opublikowano

Ale w czym problem taki kubek sobie zamówić w Polsce? I to z takim artem jakim się chce?

Opublikowano

A dziś na biureczko zawitał spóźniony mesjasz:

idoxRskl.jpg

Opublikowano

udusze Cie za kubek z Okami HD i 25lecia Zeldy :D

zaraz mi tu na PW rzucaj link do sklepu gdzie to kupiles :DJa

Ja ci mogę po kosztach zrobić :)

Opublikowano

Mam sprzęt i resztki tuszu.
Jak coś to mogę wysłać z 10 kubków w cenie materiałów(czyli groszowe sprawy) do jednej osoby i ta osoba porozsyła reszcie.  :sorcerer: 

Aha. Tylko u mnie Kubki miałyby białą przestrzeń na dole/górze(czyt. są zaokrąglone na górnej i dolnej krawędzi).

W poniedziałek wypale jakiś wzór i wam wyślę foty. 

Opublikowano

Każdy wzór? Jakiś z chrono cross bym przytulił.

Opublikowano

Oprócz wypalaniem zajmuje się również grafiką, więc każdy :)

Pamiętajcie że nie robię to w celu zarobkowym, gdyż nie mam licencji na wykorzystywanie poszczególnych marek.

Opublikowano

Potrafisz zrobić taki kubek Zdunek? :)

ja potrafie zrobić dowolny wzór na kubek czy to z gier czy twoją mordkę, wystarczy wzór zanieść do jednej z "kubkowych drukarni" których jest cała masa (ceny 20-30zł - znacznie mniej niż 8 funtów) i ma sie kubek, nie tylko ładny ale z dokładnie takim wzorem jakiego sie pragnie

sam dla siebie i znajomych projektowałem wiele nadruków na kubki czy koszulki, znacznie lepsze rozwiązanie niż zabawa ze sprowadzaniem zza granicy za wysoką cene (zwłaszcza kubka który może sie potłuc)

Aha. Tylko u mnie Kubki miałyby białą przestrzeń na dole/górze(czyt. są zaokrąglone na górnej i dolnej krawędzi).

to typowe,ale wystarczy tak zaprojektować wzór żeby te pół centymetra białego na górze i na dole nie przeszkadzało

btw w jakim mieście pracujesz?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Mam sprzęt i resztki tuszu.

Jak coś to mogę wysłać z 10 kubków w cenie materiałów(czyli groszowe sprawy) do jednej osoby i ta osoba porozsyła reszcie.  :sorcerer: 

W poniedziałek wypale jakiś wzór i wam wyślę foty. 

To czekam w takim razie na foty, bo jestem zainteresowany :)

Opublikowano

Ja ci mogę po kosztach zrobić :)

powaga?ja sie pisze jak najbardziej :) na pw albo na imprezie na vicie sie zgadamy

Opublikowano

Kubek z Sir Danem Fortesque <3

Opublikowano

Zdunek ja też bym się pisał.

Opublikowano

Ewentualna grafika musi mieć okreslony rozmiar czy sam to ogarniesz zeby pasowało na kubek?

Opublikowano

Czekamy na przykladowe wypalenie, a potem jak widac rozkrecisz interes ;) Jak cos, to ja nadal chetnie rozesle po ludziach, wiec w razie czgo, sluze pod PW :)

Opublikowano

No jak z Krakowa jestes Rayos to mogę osobiście odebrać.

Opublikowano

Spotkanie sam na sam z bluberem?  :ninja:  najpierw niech nasz artysta zrobi swoje, potem sie bedziemy ugadywac

Opublikowano

Siemanko,
jestem teraz chory i leże w łóżeczku.
Troszeczkę się spóźnię z tymi kubeczkami :)

Opublikowano

Kula World, ale musiałem zabulić bo w internecie nigdzie nie ma :/ Poznikały z serwerów i chyba pierwszy raz w życiu nie żałuje kupienia gry i to na PSone gdzie jak wiadomo gdyby nie piractwo to nawet to forum nie przeciągało by tylu ludzi

Opublikowano

Siemanko,

jestem teraz chory i leże w łóżeczku.

Troszeczkę się spóźnię z tymi kubeczkami :)

czekamy :)