Opublikowano 16 kwietnia 201411 l Ja kupilem ta z Ryu za 59,99zl, wiec podejrzewam, ze wszystkie sa w tej cenie.
Opublikowano 16 kwietnia 201411 l Zakupy z ostatnich dwóch tygodni. W końcu dorwałem Zelde i VLR. A najbardziej dumny jestem z Metal Gear na NESa . Edytowane 16 kwietnia 201411 l przez Afroman
Opublikowano 16 kwietnia 201411 l Za niecałe 100zł z przesyłką. Niestety sama gra bez pudełka i instrukcji. Ale wszystko jest w stanie idealnym, etykieta jest jak nowa.
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Gra się nawet nieźle, jak na możliwości NESa i pada z dwoma przyciskami. No i fajnie wygląda razem z nowszymi grami z serii .
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Szkoda było nie kupić za 3 dniówki na zmywaku Edytowane 17 kwietnia 201411 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Ciekawe co to takiego. Do obrazków polecam imgur albo fotosik. No spoko, nbox recorder i PS4 to dobre sprzęty, gratulacje! Edytowane 17 kwietnia 201411 l przez aux
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Wczorajszy zakup, do tego kupiłem na promocji w robocie za 244zł, oczywiście nowa
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Cena rewelacyjna. Sprzęciwo jest konkretne, OLED wymiata. Wciąż mam nadzieję że Sony się obudzi i podejmie walkę z Nintendo.
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Tyle to bym mogl dac za vite, bo gierki z plusa sie kurzą, nie było wiecej sztuk w tej cenie? ;p
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Cena rewelacyjna. Sprzęciwo jest konkretne, OLED wymiata. Wciąż mam nadzieję że Sony się obudzi i podejmie walkę z Nintendo. Też cały czas żyję nadzieją, bo jak na razie to lekko jestem zawiedziony tym sprzętem.
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Ja gram więcej na Vicie niż na 3dsie, na dodatek dużo więcej teraz wychodzi gier na tę pierwszą. Nie rozumiem jaki wy macie problem z tą konsolą, może nie orientujecie się ile wyszło już gier? Edytowane 18 kwietnia 201411 l przez KopEr
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Wczorajszy zakup, do tego kupiłem na promocji w robocie za 244zł, oczywiście nowa Też chcę za tyle! Gdzie dają za półdarmo??
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Ja gram więcej na Vicie niż na 3dsie, na dodatek dużo więcej teraz wychodzi gier na tę pierwszą. Nie rozumiem jaki wy macie problem z tą konsolą, może nie orientujecie się ile wyszło już gier? Ale mnie nie jarają indyki, no sorry, tak już mam. W jakiegoś platformera bym zagrał, może kupię Sly Trilogy, jak znajdę w dobrej cenie.
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Cena w sam raz jak za tą konsolę.A gier znów aż tyle nie ma. Nie liczę przecież indyków z PC i innych portów itd.
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Ale mnie nie jarają indyki, no sorry, tak już mam. W jakiegoś platformera bym zagrał, może kupię Sly Trilogy, jak znajdę w dobrej cenie. Dejm man, to tak jakbyś napisał, ze nie jara cię muzyka nie wyprodukowana za grube miliony. Dziwne, wiadomo, że jakas konkretna gra ci moze nie podejść, ale winic grę za to, że jest 'niezależna' i od razu ja skreslac jest słabe.
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Ale większość indyków to takie uproszczone, dość prymitywne gierki. Pograłbym w jakieś slashery, platformery lub wyścigi pokroju Crash tag team racing. O to mi głównie chodzi.
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Ale większość indyków to takie uproszczone, dość prymitywne gierki. Pograłbym w jakieś slashery, platformery lub wyścigi pokroju Crash tag team racing. O to mi głównie chodzi. xD No mało jest indie gier w tpp z voice actingiem i chu,jowym scenariuszem. Edytowane 19 kwietnia 201411 l przez mate5
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Ale większość indyków to takie uproszczone, dość prymitywne gierki.Sugerujesz, że indie niczym się nie różnią od wysokobudżetowych "AAA" ?
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l To Ty nie rozumiesz, że gra musi być open world z bezsensownymi znajdźkami, żeby była uważana za AAA?