Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mate5
Opublikowano

> ma silnego kompa

> kupuje dark souls ii na konsolę

Co ty odpier.dalasz?

Opublikowano

Silnym to bym go nie nazwał, 6 lat ma i Titanfall leci wszystko na minimalnych. Po 8h w robocie przed kompem jednak wole sie (pipi)nac na kanapie i grac na tv, plus za 20 funtów zal bylo nie brac.

Gość yaczes
Opublikowano

Wiekszosc ogralem na piratach, a teraz chce miec na polce ;]

Spadl mi skill w rzutach za 3 w Sports Resorcie :<

Mialem 34 chyba, a teraz 24 ://///

Chciałby,m zobaczyć jak czołowy maczomen i spartakus forumka napie.rdala na nintendo. Musi to świetnie wyglądać.

Wyglada tak jak w moim avatarze.

Poza tym mad world to chyba najbrutalniejsza gra na konsole. Przecinanie przez odbyt symulujac ruch przecinania przez odbyt goty.

Gość yaczes
Opublikowano

Miałem sprawdzić na 5 minut czy działa, a skończyło się na godzinnym posiedzeniu. Blue king is back :)

46167481460220474932.jpg

PRZYPADEK...?

350pe74.jpg

Opublikowano (edytowane)

Musze w koncu kupic MadWorlda ;/ I takie pytanie na boku, lepiej miec DK CR na Wii (60fps) czy wersje 3D na 3DSa (30fps) czy obie na raz? :D bo mam na Wii i nie wiem czy puscic i kupic wersje na 3DSa ew dokupic ;) 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

Odnośnie DKCR:

No właśnie, wersja na Wii lepsza. BTW, mam obie wersje i wole grać na 3DSie :)

Edytowane przez aux
Opublikowano

Mój dobry kolega rownież mi to powiedział że wersja na wii lepsza ale komfort z grania i przyjemność stoją po stronie 3ds'a,