Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kirby jest fajne grając z dziećmi, jest to idealny przykład gry dziecko+rodzic, chociaż moje maluchy po paru planszach wymiękły i teraz gram sam z widownią. 

Opublikowano

Nic wielkiego, ale cieszę się, że wreszcie po miesiącu dotarło. Pierwsza gra pudełkowa kupiona od niespełna roku... Wszystko inne to digital.

ppAMxDX.jpg

Tęsknię za poprzednimi generacjami... Teraz nawet gdybym staruszka PS3 kupił oraz 3DSa, które mam w planach, to i tak biblioteka gier sprowadziłaby się tylko do garstki tytułów. Ech.

Opublikowano

Ja juz gram, gra jest MOCNO ulepszona w stosunku do 1. czesci.

Opublikowano

Szkoda że nie znam japońskiego, jest kilka gier z ds'a ktore przez to mnie omina.

Opublikowano

Ja też nie znam i nie robię z tego problemu. ;p

Oczywiście cierpi na tym fabuła zwykle, ale w przypadku gier, w które ja gram i tak niewielka to strata. Jedynie jeśli chodzi o Endless Frontier, to szkoda dialogów między postaciami, gdyż te w oryginale bywały całkiem zabawne.

Gameplay jednak do opanowania. Strategie turowe ogarnąłem, to i RPGa ogarnę, szczególnie, że i tak jest on do bólu liniowy.

Opublikowano

Bez fabuły, dla samej napierdalanki to w bijatyki moge grac, tak to nie dla mnie ;/

Coś dla duszy i coś do splita przy piwku.

1o1v8m.jpg

Opublikowano

się pochwalę też(sorry za jakość, zdjęcia robione arcade stickiem + mam słabe oświetlenie w swojej 'rupieciarnii' )

OsjSWM2.jpg

jedyna słuszna wersja Tekkena 3 (czyli japońska) + FFVII dzięki któremu...

l4cI4HW.jpg

mam w końcu te 3 rpgi na PSX'a do ktorych mam największy sentyment(co oczywiście nie znaczy że są najlepsze!)

Opublikowano

Propsy za FFIX, najlepsza gra z serii, szkoda że teraz skupiają się na jakimś futurystycznym guwnie zamiast dać coś w klimatach 9.

Opublikowano

Też za mną chodzi od jakiegoś czasu FF9 - na Allegro  trzyma się stały pułap cenowy - czyli okrągła stówka.

Opublikowano

Jako,że wczoraj w końcu doszła moja ostatnia paczka to wrzucam fotkę moich łowów z  1,5miesiaca:
4dcJgO8.jpg
Wyszło multiplatformowo i artbookowo.
Najbardziej się cieszę z Sakury Taisen 2 Limited Edition i artbooka z pracami Kazumy Kaneko pochodzącymi z wczesnych megatenów (Shin Megami Tensei 1/2,Persona 1/2, Devil Summoner itd).

Sakurę wyrwałem na Allegro w dobrej cenie nawet taniej wyszło niż z Ebay co jest niezłym zaskoczeniem. Artbook zaś był licytacją, a jako, że nikt się o niego nie bił to spróbowałem szczęścia i jako jedyny obstawiłem minimalną cenę i się udało:D

ZoE HD to zaś jedyna gra od baaaardzo dawna jaką kupiłem w stacjonarnym sklepie. Akurat byłem w MM i zobaczyłem na półce tę składankę za 30zł,a skoro była na mojej liście "do kupienia" to decyzja była szybka.
Devil Summoner to cóż, kolejny megaten do kolekcji.Miałem brać Strange Journey ale była promo na Play-Asia na DSa więc wybrałem jego.

Opublikowano

Propsy za FFIX, najlepsza gra z serii, szkoda że teraz skupiają się na jakimś futurystycznym guwnie zamiast dać coś w klimatach 9.

bez kitu. sam ciągle marze o jakimś FF w baśniowych klimatach, z czarnymi magami i statkami powietrznymi i do tego trzymającą się  kupy fabułą. szkoda że pewnie nie uświadczymy czegoś takiego, bo SE myśli że teraz gry akcji z bishonenami są cool.

Edytowane przez Mace

Opublikowano

amerykańska też ujdzie :P. bo jest w NTSC a wersja NTSC chodzi dużo szybciej niż PAL. (w NTSC 60 klatek a w PALu  50, w przypadku tej gry widać ogromną rożnice).

Opublikowano

No właśnie zastanawiałem się o co mogło chodzić, skoro wersja amerykańska też chodziła w 60 FPS-ach, a miała być tylko japońska. :P

Opublikowano

Ostatnio tylko:

DSC_0009-1.jpg

DSC_0010-1.jpg

Ale mam jeszcze kilka/-naście pozycji "na oku". :D

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ahhhhh. To będą dłuuugie godziny grania / platynowania w uwielbianym przeze mnie klimacie post apokalipsy..

20140531_144119.jpg

Opublikowano

Pamiętaj żeby często zapisywać. :) Freezów w trzeciej części bałem się bardziej niż zgrai supermutantów.

Opublikowano

Piątek zaserwował mi kopa w twarz, ale przynajmniej poniedziałek dobrze się zaczął :P

10p3yc9.jpg

Opublikowano

DonSterydo gdzie kupowales i za ile? Też będę chciał kupić te dwa tytuły tyle że pewnie w późniejszym czasie. :P

Opublikowano

Ahhhhh. To będą dłuuugie godziny grania / platynowania w uwielbianym przeze mnie klimacie post apokalipsy..

20140531_144119.jpg

Nie żebym był złośliwy, ale... powodzenia. Gry od Bethesdy na PS3, do tego trzeba mieć stalowe nerwy.

Opublikowano

DonSterydo gdzie kupowales i za ile? Też będę chciał kupić te dwa tytuły tyle że pewnie w późniejszym czasie. :P

Kupiłem z Amazona - wyszło mnie 29 GBP z przesyłką. Złodzieje z Alior przeliczyli mi 1 GBP na 5.49 PLN i wyszło 160 zł, czyli uśredniając po 80 zł za grę z przesyłką. Na rachunku z Amazon znalazłem, że oni przeliczają po 5.13 PLN więc to samo mogłem kupić za 150 zł z przesyłką.

Opublikowano

Ok dzięki. Tak myślałem że z amazona. Też będę u nich brał, a z tym przelicznikiem to niestety różnie bywa. Szkoda też że nie ma już darmowej przesyłki.

Opublikowano

Zakupy z ubiegłego tygodnia

2ex58nl.jpg

14aeccw.jpg

Opublikowano

No cóż. Oszczędzać to ja nigdy nie potrafiłem, chociaż miałem ten hajs przeznaczyć na coś innego, to skusiłem się na dobrą ofertę i kupiłem taki zestaw: 

vabkpdiw7tac.jpg