Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadrabiania zaległości ciąg dalszy, w tym roku to już raczej nie ma szans żebym ograł wszystko co chce na ps3.

Nigdy nie grałem w żadnego assassina, kolekcje wyrwałem dość tanio, gdybym mial kupowac osobno to by wyszlo duzo drozej.

2dccuc3.jpg

Opublikowano

Asasyny fajne, zwłaszcza dwójka i Brother, U1 klasyk. Napisz później swoje wrażenia z zakupionych gierek.

Ja nabyłem kolejne kubki od anglika oraz akcesoria do Gacka w pudełkach.

uYCCzji.jpg

6tC4hC6.png

• Plusik 5
Opublikowano

Dużo, ok. 170zł bez wysyłki. Można samemu sobie taki zrobić tanim kosztem, ale ja mam bzika na punkcie Gacka i zbieram oryginalne akcesoria. Goły kabel jest czasem na Allegro za 150zł.

Opublikowano

Daje rade jak najbardziej. Jak lubisz mroczne klimaty w grach to się nie zawiedziesz. Klimat to zdecydowanie najmocniejszy punkt tej pozycji, no może oprócz Pattona, który wypadł rewelcyjnie jako główny hiroł. Gra do wyrwania na alledrogo w granicach 30zł, więc wstyd grze nie dać szansy.

Opublikowano

Jedyną wadą the darkness jest sterowanie, które jest tak nieudolne, że trzeba grać z autoaimem. Nie umiem powiedzieć dokładnie co jest źle, ale ma to związek z różnicą czułości na osiach OX i OY.

Opublikowano

Robiło sie combosy tym elektrycznym karabinkiem. Jedynka tez była dobra, przy pierwszym ataku t-rexa zszedłem prawie na zawał.

Potem seria trafiła na xboxa i to był smutny koniec.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dwie świeżynki dopiero co rozpakowane z folii... teraz trzeba te wszystkie gry na Wii i WiiU zacząć przechodzić :P

2ywzdld.jpg

• Plusik 5