Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno naszłą mnie chęć na zakup pakietu z konsolą i RE4 - niestety skutecznie powstrzymała mnie cena takiego zestawu - na Ebayu wołają za to 1500 zeta, Wind Waker Pak niewiele tańszy.

http://www.ebay.pl/itm/CONSOLE-GAMECUBE-RESIDENT-EVIL-4-PACK-LIMITED-EDITION-NUOVA-NEW-GAME-CUBE-/390769298193?pt=Console&hash=item5afbaa4b11&_uhb=1

@Rayos > Czarny taki poważny się wydaje i pasuje do innych sprzętów. Ciekawe czy sprzedaż Gacka byłaby lepsza, gdyby Ninny promowało sprzęt czarnym kolorem.

@Guernica > Bierz GC, jest niby wsteczna kompatybilność w Wii, ale warto mieć poczciwą kostkę w kolekcji. Tylko gry drogie w (pipi) :(

@Nemesis > No, niektórzy przeginają z cenami na eBay. Nikt tego nie kupi w tej cenie. BTW, gościu ma fajne gry i konsole w sklepie. Myślę że trafisz ten zestaw na Allegro lub Tablicy.

@Bansai > Dzięki <smyra po jajkach> Residenty mam wszystkie na Gacka <wypina dumnie pierś> Zostały mi jeszcze do upolowania Pikminy, Viewtifule, F-Zero i jRPGi. Czyli droga przez mękę :)

Skoro już zebrało się tu bractwo Gamecuba to mam do was pytanie, może ktoś wie i mi wytłumaczy.

Dlaczego niektóre exy nie mają tego znaczka na okładce? Przykłady: MGS Twin Snakes, REmake, RE Zero.

3Ggd6Gm.jpg

Najnowszy zakup dedykuję panu Emtebe który pozwolił sobie rozśmieszyć forumkowych rycerzy Nintendo :) Poniżej najlepsze fragmenty, całość jest tutaj:

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3116257

Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Ale Wy jesteście ślepi. Nawet mi Was nie żal.

Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami.

Zawsze marzyłem o tym paku i w końcu mam, jaram się strasznie!

http://oi58.tinypic.com/2mdmpur.jpg

Będzie służył jako zapasowy. Chcę dokupić kiedyś fioletowego i czarnego. Gierka zafoliowana i tak zostanie, mam już RE4 z polskiej dystrybucji. Ale na razie odpuszczam Gamecuba, muszę w końcu upolować pierwszego Xboxa w pudle. Chcę mieć całą szóstą generację na szafie. Gacucha kupiłem od znajomego kolekcjonera za 500zł i flaszkę, kolega płakał jak sprzedawał.

To co, będzie lizanko? :blum1:

Godny zakup :). Wolę lizać dupsko innym nintendowcom, niż robić z siebie błazna i sprzedawać gierki na pchlim targu za 150% ceny rynkowej.

Dlaczego niektóre exy nie mają tego znaczka na okładce? Przykłady: MGS Twin Snakes, REmake, RE Zero.

3Ggd6Gm.jpg

kiedys sam sie nad tym zastanawialem ale tak jest tylko w EU, bo w USA te gry maja znaczek only for

jezu co ja bym dał za reedycje kostki w hd i zeby te gry śmigały ładnie na hdtv :(

Zbyt dużego wyboru nie ma, oczywistą opcją jest seria Madden jeśli zależy Ci na realistycznym odwzorowaniu dyscypliny. W europie wyszedł jeszcze Blood Bowl w którego nie grałem i dwie arcade'owe części Blitz: The League - jak dla mnie zbyt arcade'owe (choć w NFL Street się zagrywałem).

Więcej jest tego w USA, ale niestety z region lockiem - seria NCAA Football to trochę taki Madden, ale gra się ciut luźniej, Backyard Football dla dzieciaków (crap), no  i Black College Football Xperience, ale ponoć też straszliwy syf.

Ogólnie na pierwszym miejscu bym postawił Maddena, na drugim NCAA. Jeśli chodzi o gameplay to najlepiej mi się latało w Maddenie 09, choć 11-tka też niczego sobie. Fani sportu są w zasadzie skazani na EA.

Blood Bowl to planszówka. Nie zapominajmy o Madden Arcade, które świetnie się sprawdza do gry z kumplem obok :)!

Pochwalę się i ja
33krono.jpg

34g6pgi.jpg

Oczywiście chodzi o Xenoblade (reszta to gry kupowane jakiś czas temu i jako bonus do zdjęcia bo zazwyczaj część jest na półce ;)).
Polowałem na tę grę bardzo długo.
W zeszłe wakacje lokalnym MM była właśnie ta wersja za 190 zł i jej nie kupiłem kiedy kilka dni później po nią wróciłem już koś ją chapnął :( Od tego czasu przeczesywałem ebay (rzadziej allegro) i amazon licząc na jakąś sensowną cenę. Jak wiadomo gry Nintendo nie tanieją - nie takie, więc obecnie za takiego bundla krzyczą sobie 400-600 zł (więcej niż dałem za Wii). Jakimś cudem ostatnio na ebayu kolo z UK sprzedawał po 250 zł nówki. Tym raze się długo nie zastanawiałem ;)
Kurde, chyba z ani jedną grą nie miałem takich przygód.
Na bundlu zależało mi dla pada bo nie potrafię znieść sterowania ruchowego (zaraza tej generacji), a sam pad kosztuje 100 zł.
Pad jest naprawdę spoko więc tym bardziej się cieszę.
Koniec.

• Plusik 8