Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem jakieś 2 tygodnie temu z budżetowym "artbookiem" (był w cenie gry) ;) Myślę, że jak będę miał czas w drugiej połowie lipca, to może zrobię sobie maraton z grami w podobnych klimatach: Dragon's Crown, Torchlight i Crimson Alliance :)

1607zw7.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

55.

a w majtach pewnie 5

@Rayos fajny ten tv, ale to raczej do Ps2 czy Gacka bo na ps3/x360 nie dałbym rady grać kiedy nawet dobrze napisów nie widać.

Opublikowano

Gdzie kupujecie gry? Na ebay.com sa przyjemne ceny, ale wysylka już przyprawia o ból głowy.

Opublikowano

tylko z generowanych przez pinga linków z play-asia

Opublikowano

Ebay,Allegro,Play-Asia i Video Games Plus.

Był też i Amazon.com.uk ale od czasu zlikwidowania darmowej wysyłki to nie kupiłem tam żadnej gierki.

Bluber przypomniał mi o Zavvi i The Hut jeszcze.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Zavvi.com

Opublikowano

Dragon's Crown, Torchlight i Crimson Alliance :)

Dopisz do listy Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara.
Opublikowano

Na zavvi pobierają od razu kasę czy w momencie wysyłki? Dawno u nich nie zamawiałem i nie pamiętam jak to było. Wie ktoś?

Opublikowano

W momencie wysyłki.

Opublikowano

Ok. Dzięki wielkie za odpowiedź. W takim wypadku poleciał pre-orderek. :D

Opublikowano

tylko z generowanych przez pinga linków z play-asia

Dzięki temu mam na gry i czynsz. Dziękuje Wam kochani :))).

Opublikowano

Ale pamiętaj, że pierwsza zasada szpanowania hantlami brzmi - im więcej (ciężej) tym lepiej ;)

Dajesz Robert, ułóż mi plan ćwiczeń.

Opublikowano

Assassiny skonczone, czas sie wziac za kolejna serie. Murdered tanio było na zavvi to wzialem mimo slabych ocen, klimat mi odpowiada i obstawiam ze gra mi jednak siadzie.

s655e9.jpg

Opublikowano

14626356001_7c907a2b66_c.jpg

Gorące nabytki na upały.

Opublikowano

Ciekawy jestem tej Akiby, ale jeszcze się wstrzymam. Jedynka mi nie podeszłą, a tu z kolei boję się, że upakowali grę handheldową na normalną platformę i lepiej wyjdę na zakupie wersji Vitowej.

Opublikowano

Może niekoniecznie zakupy, ale... :sorcerer: KORALIKI FTW!

w8xj08.jpg

2qmhe78.jpg

2q03rdi.jpg

nf1izr.jpg

Zapomniałem, #tylkoNintendo <3

a5bzpd.jpg

hvuu4h.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Assassiny skonczone, czas sie wziac za kolejna serie. Murdered tanio było na zavvi to wzialem mimo slabych ocen, klimat mi odpowiada i obstawiam ze gra mi jednak siadzie.

http://oi59.tinypic.com/s655e9.jpg

Za ile wziąłeś MGS Legacy Collection? Nówka? Szacun za retailowego Wipeouta.

Opublikowano

Rayos - fajne, moja 7 letnia córka się tym bawi.

Opublikowano

Tak, zdaję sobie sprawę, że to zabawka dla dzieci, ale dla mnie to miła odskocznia od Origami :).

Opublikowano

odsłony trauma center na ds'a warte zagrania?

Opublikowano

Oczywiście. Tylko przygotuj ręcznik żeby wycierać pot z czoła podczas trudniejszych operacji.

Opublikowano

Za ile wziąłeś MGS Legacy Collection? Nówka? Szacun za retailowego Wipeouta.

Sam bym kupił to legacy collection, tylko nigdzie nie mogę znaleźć. Na allegro nie ma sklepy typu Ultima tez nie mają. A na zapytanie czy pojawi się wkrótce odpowiedź brzmi , że na razie nie.