Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sword Art Online: Hollow Fragment

Disgaea 4

Hyperdimension Neptunia Re:birth 1

Danganronpa 2

Velocity 2x

Arcana Heart 3

Natural Doctrine

Murasaki Baby

Firefly Diary

Freedom Wars

Oreshika 2

Tales of Hearts R

Senran Kagura

Z tych ciekawszych, do końca tego roku. Pewnie o czymś zapomniałem.

• Plusik 3
Opublikowano

ile dales Rayos? Vita ma swietne gry - jak sie lubi indyki i japonszczyzne to konsola rewelacja, przeciez rozpiska kopEra to wiekszosc mast have'y, taki gloryfikowany ps4 przy tej liscie moze sie schowac

Opublikowano

Mi z tej listy powyżej zależy głównie na Oreshika,Danganpora2 i może Disgaea4. Obadałbym też Senran Kagura bo taka dawka fan service'u to pewnie dobra odtrutka na "poważniejsze" klimaty. No i do tego całkiem sporo gierek jakie wyszły.

Tak jak już w temacie Vity jesteśmy to czy do 400zikos da się kupić konsolkę, która nie będzie zajechana jak jakaś stara kobyła i posłuży bez żadnych niespodzianek?

Opublikowano (edytowane)

440zl za? liczysz te gry juz z avansa? jaka memorka?

440 za Vita + 8 GB + Killzone: Najemnik + Etui.

dodaj do tego 55 zł za gierki z Avansu, wychodzi

495 za Vita + 8 GB + Killzone: Najemnij + Etui + Rayman Legends + Everybody's Golf + Fifa 13 + Little Deviants

Chyba nie taka zła cena? :)

Koper, siur, mi 8 styknie póki co

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Za 400zł kupisz vitkę w bdb stanie z kartą pamięci 8gb, a jak się postarasz to z 16.

Dobrze wiedzieć, kto wie to może wpadnie ten sprzęcik prędzej niż myślę. Bo chętnie bym pyknął znowu w Personę 4 ale wolałbym już sprawdzić tą P4Golden i mieć powiew lekkiej świeżości i nowinek.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano (edytowane)

Piękna i nieskazitelnie biała bestia, bez żadnych zbędnych dodatków. Sam seks.

IMG_20140826_1931291_zps415fb30c.jpg

Tylko (pipi)a nie ma wifi.

Edytowane przez MYSZa7
  • Plusik 8
Opublikowano

Ostatnio miałem slimkę to chodziła podobnie co teraz ten Jasper. Dla mnie chodzi w miarę spoko, może to już przyzywczajenie do PS4, która do najcichszych konsol nie należy, ale jak się grę uruchomi to jakaś masakra jest xD

Opublikowano

W sumie to żadnych. No może polskie Gearsy. Chce sobie popykać znowu w Forzę Horizon, bo w najbliższym czasie obejdę się smakiem jeśli chodzi o dwójeczkę na One.  No i chyba rozważę zakup Skyrima Legendary Edition, bo w dodatki nie grałem, a na dodatek gra chodzi o niebo lepiej niż na PS3.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja ostatnio swoją prawilnie kablem do neta podłączyłem bo moduł wifi (ten doczepiany) już praktycznie w ogóle się nie łączył i mogę powiedzieć, że co kabel to kabel :)

Ostatnio gram w Horizon i powiem Ci, że możesz w dwójkę na X360 inwestować. Jedynka nic się oprawą nie zestarzała, a fun nieziemski.

• Plusik 1
Opublikowano

Mysza, a FH2 nie wychodzi czasem też na X360? Wtedy nie musisz obejść się smakiem. ;)