MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja wiem, ale nie będzie to to samo co na One. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mam nadzieję, że z prawilnym dashem. Mówcie wszyscy co chcecie, ale po dziś dzień uważam, że pierwszy dash - ten ze zdjęcia - to był najlepszy dash w historii konsol. Świetny, przejrzysty, wyraźny, klarowny. Później M$ wpadł na "genialny" pomysł jak uprzykrzyć życie graczom i zaczął wymyślać kolejne kretyńskie wersje dasha z awatarami i reklamami. Teraz doszło do abstrakcyjnej sytuacji, w której konsola potrafi mi się odpalać 1-2 minuty, bo ładuje wszystko co ma ładować, więc głównie reklamy i inne debilne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Miał tylko jedną wadę - potrafił straszliwie mulić (po wciśnięciu guide w trakcie gry). Ale tak, to jeden z moich ulubionych konsolowych dashów. Ostatki czasów 'siadasz i grasz', zanim zamieniły się we 'włączasz komputer i widzisz awarię sieci'. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 marcinwks - może masz za dużo na dysku rzeczy? Ja też tak miałem z moim starym fatem... Jak sprzedawałem, wyczyścił dysk i włączył się niemal z palca Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Też wspominam ciepło ten dash. IMO najlepszy w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 w 2006 ten dash + mozliwosc odpalenia wlasnej mp3 w pgr3 + ty w swiatowym rankingu i czlowiek czul next gena Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Rzeczy możliwe na oryginalnym Xboxie, faktycznie czuć next gena ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 czlowiek czul next gena ale tylko jak doplacil za wersje z HDMI Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ja zakupiłem kabel VGA na allegro pod monitor 22 cale i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ale tylko jak doplacil za wersje z HDMI HDMI pojawiło się dopiero w ~2007 roku, czyli dwa lata po premierze. Konsola kosztowała tyle samo, nie trzeba było dopłacać. Do poprzednich modeli można było wpiąć kabelek VGA/Component i cieszyć się grafą ostrą jak żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wybacz ping, to tak stare (i jeszce dobre) czasy ze nie pamietam takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Rzeczy możliwe na oryginalnym Xboxie, faktycznie czuć next gena ;f opowiedz mi jak odpalałeś swoje mp3 podczas przejażdżki w takim np. rallisport challenge 2 na oryginalnym xboxie miałem tę konsole 3 lata i sobie nie przypominam takiej funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na piracie to owszem, dało się, po zgraniu mp3 na dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 no na piracie to cuda sie dało robić ale on pisał o oryginalnym xboxowym dashu porównując do tego z 360 więc... Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Wybacz ping, to tak stare (i jeszce dobre) czasy ze nie pamietam takich rzeczy Wybaczam! Bałem się, że szkalujesz dobre imię platformy, która na nowo pokazała mi, że można cieszyć się grami! Na piracie to owszem, dało się, po zgraniu mp3 na dysk. Nie na piracie, tylko na oryginalnej grze. Nie MP3, tylko WMA. Jak ktoś miał nieprzerobioną konsolę, to w dashu ripował płytę na dysk, a w grze wybierał opcję custom soundtrack. Ba, nawet na pudełku od RC2 jest info o wsparciu custom soundtracków. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez ping 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Przed chwilą doszło - jedziemy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zakup sprzed miesiąca. Przebywam poza domem, to sam dopiero teraz to na oczy zobaczyłem, ale już nie rozkładałem kart i plakatów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dokładnie, ping. Nie miałem przerobionego Xboxa, a dobrze pamiętam słuchanie Nagłego Ataku Spawacza podczas pykania THPSa 3. Kermit, taki z ciebie xbot... Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 THPS3? W takim razie dzisiejsze zakupy na temat: THPS3 i THP8 na Xboksa - trójkę da się kupić na allegro, ale nie pojawia się zbyt często, z kolei ósemki nigdy nie widziałem. Wersję PS2 jasne, ale Xboksowej - niet. Oprócz tego Blinx 2 w fabrycznej folii. Jest też みんな大好き塊魂, czyli druga część Katamari na PS2, japońskie wydanie Exhumed/Powerslave na pierwszego pleja, Dreamcastowy Buggy Heat, MGS4, kilka gratów na famicoma (Pooyan, Route 16, Solomon's Key, Wrecking Crew), no i prawdziwie męski, różowiutki DS Lite w pięknym stanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 japońskie wydanie Exhumed/Powerslave na pierwszego pleja, o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Co za dzień, Mama odwiedziła mnie i przywiozła mi parę rzeczy z "uzywaka" kupione za grosze PSOne, brakowało mi kontrolerów do mojego oryginalnego PS1, wiec zapasowa konsolka pójdzie do szafy Waga ciężka, wraz z kontrolerem typu S, kiedyś tez kupiłem za grosze ale się pozbyłem, ta zostawię se jako pokaz dzieła Jak czyściłem (zawsze używane starsze rzeczy muszę wyczyścić bo inaczej źle się czuje to trzymać) to znalazłem pod konsola takie coś, nie wiem jaki to modchip, brakuje mi AV kabla żeby sprawdzić czy działa konsola Jak zawsze musi być #tylkonintendo, Halo 4 nie wiem kiedy ogram, ale chciałem mieć do kolekcji głównych Halo gier No i niezaplanowany kup dnia, z WiiU jeszcze mialem troche poczekac, ale znalazlem oferte w dobrej cenie, 12 letnia dziewczyna odpaliła to parę razy i na tyle się to skończyło, Wii U Premium 32gbPC-WiiU = Ultimate Combo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 brawo po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Mój nowy nabytek, jeszcze dokupiłem pokemon Black pudłowe wersja Eu ale nie załapał sie na to zdj:) Sorka za jakośc Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Piękny sprzęcik, piękne gry, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Pierwsze wrazenia niesamowite, nie wiedzialem ze ta konsolka w praniu wypadnie tak genialnie, sterowanie, interfejs wszystko jest swietnie wyważone pod uzytkownika. To moje pierwsze nintendo w sumie ale na ten moment jestem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi