Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie czasy, tylko jedna firma daje w bundlach uczciwe, pudełkowe wersje. Co prawda z upierdliwym żółtym znaczkiem, ale zawsze to pudełko.

Opublikowano (edytowane)

Wbwvpyt.jpg

Byłem dzisiaj sprawdzić co tam w Media Markt słychać. Zobaczyłem jedno samotne Ni No Kuni, więc postanowiłem przygarnąć. :) Cena: 39,90.

P.S. Dotknąłem też pudełka z Xboxem One i popatrzyłem na gierki do Jednego ułożone w dziale PSP. Mam nadzieję że nie zrobiłem nic złego. :X

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 4
Gość DonSterydo
Opublikowano

Wirus-X przedostał się już do krwiobiegu. Radzę regularnie sprawdzać czy w ciągu najbliższych dni skóra nie nabiera zielonkawego odcienia ;)

Opublikowano

Dowód i ewentualnie zaświadczenie o zarobkach jeżeli nigdy nic nie brałeś na raty. Da się na cztery. Możesz spróbować tez online wziąć na raty, ale bardzo często wnioski odrzucają.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Najczęściej zaświadczenie o zarobkach/wyciąg z konta bankowego zaświadczający otrzymane wypłaty i dane zakładu pracy.

@Mazzeo: niby beka bo to nie to samo co pudełka ale rynek piecykowy zdominowany jest w większości przez digitale więc się nie dziwię,że zamiast zdjęć sterty pudeł są fotki biblioteki na Steam/GoG itd. Samemu też w większości kupuję na pieca digitale i jak się uda to coś pudełkowego. Co poradzić takie czasy.

Edytowane przez Paliodor
  • Plusik 1
Opublikowano

EOT

Aaaa, taki chu,j. Tera się nie wywiniesz. Rozwiń proszę, dlaczego jesteśmy cebulakami. Bo lubimy popatrzeć, co ciekawego kupujemy?

Opublikowano (edytowane)

Moje ostatnie skromne zakupy czyli dodatkowy padzik do 360 i najprawilniejsza wersja mojego kochanego Skyrima.

IMG_20140908_005714_zps1e80462e.jpg

Edytowane przez MYSZa7
  • Plusik 2