Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Skromnie bo większość tego co chce ograć już mam.

730zdv.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

SH2? 1st time? Zazdroszczę. :)

Choć nie, to wersja hd, to tak mniej jednak. 

Opublikowano

Dwojka dawno temu i to tak na szybko, chce przejsc jeszcze raz zaglebiajac sie w fabule. W trojke nie grałem.

Opublikowano

grałeś bez znajomości jedynki? co za januszostwo.

Opublikowano

A to spoko, bo edycja hd sporo zawodzi.

url.png

nie wiem czy wraz z patchem naprawiono mgłę, ale SH3 wciąż mocno odstaje od oryginału. 

Opublikowano
  W dniu 11.09.2014 o 21:17, tk___tk napisał(a):

grałeś bez znajomości jedynki? co za januszostwo.

Jedynke ogralem dwa razy na szaraku, wczoraj jeszcze kupilem na ps3.
Opublikowano

Wez przetlumacz 428, chce w to zagrac ;(

Opublikowano

Wyszło na PSP, więc jest pewne prawdopodobieństwo, że ktoś się za to weźmie. 428 w sumie bardziej do kolekcji, niż do grania. Machnąłem kiedyś platynę, sprzedałem dalej i stwierdziłem, że odkupię jak stanieje.

Opublikowano

Fun! Fun! Pingu

Opublikowano

Rozumiem ze Pingu będziesz dodawał teraz do każdego zakupowego zdjęcia :) . Taka wizytówka.

Opublikowano

Zobaczymy. Liczę na to, że produkcja będzie prawdziwym wyciskaczem łez, a dzięki PocketStation (gra z nim współpracuje) będę mógł zabrać pingwinka wszedzie.

Opublikowano

Te karty bez pudelek tez na regalach trzymasz?

Opublikowano

Nie, golasy przechowuję w szufladach/plastikowych pojemnikach, układane rządkami. Oczywiście szukanie odpowiedniej gry to męka jak masz kilkaset cartów, ale wciąż nie ogarnąłem rozsądnej metody na oznaczanie gier. Myślałem o zrobieniu naklejek na brzegi - w przypadku SFC zdałoby egzamin, przy N64 już niestety nie. Pomysł upadł, bo znalezienie arkuszy samoprzylepnych z klejem, który nie będzie zostawiał śladów i jednocześnie trzymał się carta jest niemożliwe.

Dobrą opcją jest wprowadzenie zakładek oddzielających karty, wtedy układa się wszystko alfabetycznie, jednak trzeba by było przerabiać szuflady robiąc w nich 'rynienki' na gry.

Z SMD jest ciut łatwiej, bo etykieta gierki nachodzi na brzeg więc widać co się bierze. Przy takim Famicomie z kolei większość nie ma 'brzegów', a carty mają różne kształty i kolory.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

myslalem, ze zakupie dopiero w 2015 ale jednak dzieki kochanej zonie trafila pod dach szybciej

GjGruif.jpg?1?3863

Opublikowano

Ten Pingu mnie rozbraja :D

Widzę, że Sen no Kiseki II na Vitkę zakupiony. Szkoda,że nikt pewnie tej serii nie przetłumaczy na ang bo chętnie bym w to zagrał. Demko wersji na PS3 bardzo mi się podobało.

Opublikowano

To jedynka, a za loadingi powinien im ktoś dać klapsa. Przynajmniej na Vicie :/...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Hejka :)  Z racji tego, że w tym tygodniu musiałem wybrać moje jedyne 3 dni urlopu udało mi się pójść na wtorkowy targ staroci. Za poniższe zakupy zapłaciłem 4.50 funta :D każda gra była po 50 pensów czyli ok 2,50 zł. Gość miał też tony gier na x360, ps3, wii , DS i 3DS ale nie będę wydawał za dużo kasy( bo muszę w końcu kupić nextgena) więc ktoś inny ucieszy się z między innymi GoWów w steelbookach czy np kolekcjonerki Deus Ex na 360. 

Kiedyś obiecałem sobie, że będę zbierał gry o tematyce WRC.Także dzisiaj do kolekcji doszło Pierwsze V-Rally i Rally Championship Kocham te gry, szkoda, że dziś jest  taka chvjoza w temacie rajdów na konsolach.Spencer dawaj nowe Rally Sports Challenge :P

20140916_101505.jpg

GT3 oczywiście w prawilnej czerwieni :)

20140916_101708.jpg

jedna z moich ukochanych gier, może dzięki niej wyciągnę dziadka xboxa z szafy 

20140916_101736.jpg

materiał podglądowy psx i trochę ps2, z drugiej strony pan miał jakieś 5 razy więcej gier na nowsze konsole, także było w czym wybierać. Ceny na PS360 i Wii od 2,50 do 10 funtów.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ehh, obłowiłbym się na takim targu :)

GT3 Oryginalnie tylko w czerwonym pudełku wyszło ?

Opublikowano

nie, właśnie na nie polowałem bo wszystkie które spotkałem do tej pory było tylko w czarnym ;) 

Opublikowano

Trójka musi być w czerwonym, czwórka w białym. Inaczej kolekcja się nie liczy :)

Opublikowano

Wszystkie giery na psx byly po 50p? Dalo sie znalesc jakies wartosciowe jeszcze czy tylko same "become a milionare", snooker i milion fif?

Opublikowano

tak :) Sporo tego było ale żadnych białych kruków. Niestety większość to gry sportowe. Wierz mi, że gdyby tam leżał jakiś Silent Hill, Resident czy Vagrant Story to bym go wziął :P Analogicznie z grami na Nintendo- na straganach czy sklepach dla biedaków nie uświadczysz nic z Mario, Zeldą czy Luigim chyba że te olimpiady.

Opublikowano

q69nwquek43h_t.jpg

Zakupy z ostatniego miesiąca. Na górze #vitaniemagier, niżej #xboxnikogo i na samym dole perełka z gba w absolutnie idealnym stanie, która kosztowała zdecydowanie zbyt dużo.