Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark_Pharmacist:

Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. :(

Jedynka nie wyszla w PALu.

No tak, ale wersja japońska też nie wyszła w PALu więc ze słownikiem nie pogra ;).

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Sorry za jakość ale nie ogarniam aparatu w telefonie, raz foty żyleta a czasem taka s(pipi)ina.
Ze Star Ocean jestem najbardziej zadowolony, beyond dzieki uprzejmosci allegro kosztowal 30zl. Black flag nie wiem czy otwierac, jakos mnie srednio ciagnie po ac3.

2v1u5ip.jpg

Edytowane przez Guernica
  • Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

Dla statków niby wziąłem, ale jak sobie przypominam jak s(pipi)one bylo sterowanie w ac3 i sciaganie na siebie uwagi calego miasta o byle guwno to mi sie odechciewa. Mam backlog ustawiony wg wlasnych preferencji i black flag jest ostatnie.

Edytowane przez Guernica
Opublikowano

Że ty tych assassinów nie rzuciłeś jeszcze w piz,du. Jak odpaliłem po dwójce Brotherhood, to pod koniec już spływałem z fotela, tak się nudziłem.

Opublikowano (edytowane)

Lipa pisz wrażenia ( głównie chodzi mi o grafę xD ) z NBA

Ja też podobnie ja Guernica mam niesmak po AC III i Black Flag już nie ruszyłem. Pewnie kupie Unite, zwlaszcza ze UBI wraca do korzeni. Jestem skłonny wystawić 10-/10 dla Ezio i AC II. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam czy tu bija?

Białe kruki (przynajmniej jeden). Zwei jest w stanie idealnym, jakby pachniala nowoscia. Gosc ktory mi to sprzedal twierdzil ze kiedys odfoliowal i schowal na strych i stan igła. Faktycznie wyglada jak nowka, w szoku jestem.

10ii6og.jpg

Edytowane przez Velius
  • Plusik 5
Opublikowano

Dobra ja też wrzucę z tego tygodnia , niby słabo , ale 3 duże tytuły , więc jest trochę do grania. Mam takie braki z tej zeszłej generacji ,że szkoda gadać mam w co grać przez najbliższe 2 lata . 
25675w8.jpg

• Plusik 2