Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnio kupilem troche gier:

20141029_163612.jpg

Najwiecej na 3DS - nie mam co prawda jeszcze samej konsoli, ale czekam na New 3DS i chce miec najbardziej interesujace mnie tytuly. Ponadto wczoraj kupilem The Walking Dead Season 2 - podobno premiera wersji na PS4 ma byc dopiero w piatek, ale u mnie juz normalnie mozna kupic. PS4 tez jeszcze nie mam, ale bylo dobre promo, wiec kupilem.
Metroida na NDS kupilem bo chcialem miec to demo, to taka ciekawostka - demo na carcie. Bayonette kupilem na premiere i do tego oczywiscie  Pro Controller.

Wszystkie gry poza Metroidem kupilem nowe w folii bo uzywanych raczej nie kupuje.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Dałbym plusa, ale 10/10 dla Dead Space 3

Opublikowano

Ostatnio kupilem troche gier:

https://lh3.googleusercontent.com/-slkx9HJaMr0/VFEKIIJF2gI/AAAAAAAABls/7hl2lxp6PCs/s912/20141029_163612.jpg

Najwiecej na 3DS - nie mam co prawda jeszcze samej konsoli, ale czekam na New 3DS i chce miec najbardziej interesujace mnie tytuly. Ponadto wczoraj kupilem The Walking Dead Season 2 - podobno premiera wersji na PS4 ma byc dopiero w piatek, ale u mnie juz normalnie mozna kupic. PS4 tez jeszcze nie mam, ale bylo dobre promo, wiec kupilem.

Metroida na NDS kupilem bo chcialem miec to demo, to taka ciekawostka - demo na carcie. Bayonette kupilem na premiere i do tego oczywiscie  Pro Controller.

Wszystkie gry poza Metroidem kupilem nowe w folii bo uzywanych raczej nie kupuje.

Warto sie brac za walking dead na ps4? 200 zl za dwa sezony to komplet?

Opublikowano

Ja chyba jednak jestem pudelkowym purysta bo mnie te niemieckie pegi na cwierc okladki odrzuca.

Opublikowano

ja mam ochotę sprzedać zakupioną używkę Valkyrii z niewielką skazą na instrukcji i z tyły okładki i kupić jeszcze raz, ale nówkę w stanie idealnym. 

to jest już chyba jakaś choroba. 

Opublikowano

Warto sie brac za walking dead na ps4? 200 zl za dwa sezony to komplet?

To jest drugi sezon, nie ma wydania z pierwszym i drugim na jednej plycie.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

84kUETH.jpg

W takim razie ja też dowalę swoje zakupy z ostatnich paru tygodni. 3 tytuły tj. The Evil Within, Diablo 3 i The Last Story, zostały zakupione tutaj, na forumku. <3 Dziękuję sprzedającym. :)

Bayo oczywiście nówka kupiona w sklepie KiG. Pro Controllera kupiłem dużo wcześniej, więc mam, gram i jest świetnie. ;)

P.S. Fachowo podczas używania flasha w aparacie świeci się mózg. Sam zostałem tym efektem zaskoczony. :D

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Piękne zakupy chłopaki!

Opublikowano

No dobra, zabawa zaczęła się, teraz na całego : 

XBOX ONE Sunset Overdrive Bungle  :banderas:

Pierwsze wrażenia :

Konsola wydaje się "solidniejsza" od PS4 - nic nie trzeszczy wszystko jest masywnie zbudowane

Pad goty , świetnie leży w dłoniach, gałki jak na razie najlepsze na jakich grałem.

Wibracje w triggerach to mistrzostwo świata - czuć każdego buraka rozkwaszanego pod kołami ^^

Na plusy też :

Duracele dołączone do zestawu.

"Normalny" headset 

Power brick

Kabelek HDMI 1.4

Minusem natomiast jest zdrapka na SO dodawana do zestawu - tutaj wolałbym pudełko i kto wie może ją jeszcze sprzedam.

W końcu uruchamiam konsolę i czuję że otacza mnie światło, do konsoli dopływa internet i mogę grać w każdej chwili z ludźmi oświeconymi wyższą kulturą konsowości™* 

*w sub1080p ;P

Fotki:

15473409789_0e5e6b7f19_z.jpg

15474416710_8944c8f81a_z.jpg

15474071197_b8f42b5315_z.jpg

PS: Klapki mogą plusować za moje goty szafki ^^ lub za multiplatformowość - jak kto woli.

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Wyglada jak Xero :sorcerer:

Czarny sie prezentuje lepiej IMHO.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Chwileczkę, taki piękny sprzęcik w podłym, białym pudełku? A gdzie to?

91zwT3JrMpL._SL1500_.jpg

Opublikowano

To co postawiłem to karton od akcesoriów , myślałem że nikt nie zauważy różnicy xD

Opublikowano

Fajne to wonderbook?

Kupiłem to z myślą o chrześniaku [emoji322] wylicytowałem za 30 zł + Przesyłka. Dla dzieciaków bardzo fajna zabawka ale niewiele tytułów na to chyba wgl wyszło

Opublikowano

Obrzydliwy gust filmowy.

Opublikowano

Scarface i Fight Club ujdą.

Opublikowano

lucky number slevin spoko.

Opublikowano

Zara najlepsza scena z długopisem eheheh

Pierwsza zasada fajt clap, nie mów o fajt clap

Ale klasa z tą siekierą, a scena z wizytówkami jaka bekowa

jenifer lorenz dobra dup.a nie? eheheh

najpierw plny, później rządzisz, na końcu dup.y eheheheh

Opublikowano

Say Hello to my little friend!

I lewak zmasakrowany.  8)

a FC podobał mi się tylko ze względu na motyw schizofrenii i nihilizmu, oraz w jaki sposób potęga charakteru jednostki może wpływać na prostych ludzi :sir: 

Opublikowano

Media Expert - zamówiłem z odbiorem do sklepu za 0zł.

Co jest dziwne to to że dzisiaj cena była o 100zł wyższa niż wczoraj.

Opublikowano

bang

91f2ua.jpg

24mamfq.jpg