Opublikowano 29 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio kupilem troche gier:Najwiecej na 3DS - nie mam co prawda jeszcze samej konsoli, ale czekam na New 3DS i chce miec najbardziej interesujace mnie tytuly. Ponadto wczoraj kupilem The Walking Dead Season 2 - podobno premiera wersji na PS4 ma byc dopiero w piatek, ale u mnie juz normalnie mozna kupic. PS4 tez jeszcze nie mam, ale bylo dobre promo, wiec kupilem.Metroida na NDS kupilem bo chcialem miec to demo, to taka ciekawostka - demo na carcie. Bayonette kupilem na premiere i do tego oczywiscie Pro Controller. Wszystkie gry poza Metroidem kupilem nowe w folii bo uzywanych raczej nie kupuje.
Opublikowano 29 października 201410 l Ostatnio kupilem troche gier: https://lh3.googleusercontent.com/-slkx9HJaMr0/VFEKIIJF2gI/AAAAAAAABls/7hl2lxp6PCs/s912/20141029_163612.jpg Najwiecej na 3DS - nie mam co prawda jeszcze samej konsoli, ale czekam na New 3DS i chce miec najbardziej interesujace mnie tytuly. Ponadto wczoraj kupilem The Walking Dead Season 2 - podobno premiera wersji na PS4 ma byc dopiero w piatek, ale u mnie juz normalnie mozna kupic. PS4 tez jeszcze nie mam, ale bylo dobre promo, wiec kupilem. Metroida na NDS kupilem bo chcialem miec to demo, to taka ciekawostka - demo na carcie. Bayonette kupilem na premiere i do tego oczywiscie Pro Controller. Wszystkie gry poza Metroidem kupilem nowe w folii bo uzywanych raczej nie kupuje. Warto sie brac za walking dead na ps4? 200 zl za dwa sezony to komplet?
Opublikowano 29 października 201410 l Ja chyba jednak jestem pudelkowym purysta bo mnie te niemieckie pegi na cwierc okladki odrzuca.
Opublikowano 29 października 201410 l ja mam ochotę sprzedać zakupioną używkę Valkyrii z niewielką skazą na instrukcji i z tyły okładki i kupić jeszcze raz, ale nówkę w stanie idealnym. to jest już chyba jakaś choroba.
Opublikowano 29 października 201410 l Warto sie brac za walking dead na ps4? 200 zl za dwa sezony to komplet? To jest drugi sezon, nie ma wydania z pierwszym i drugim na jednej plycie. Edytowane 29 października 201410 l przez saptis
Opublikowano 29 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W takim razie ja też dowalę swoje zakupy z ostatnich paru tygodni. 3 tytuły tj. The Evil Within, Diablo 3 i The Last Story, zostały zakupione tutaj, na forumku. <3 Dziękuję sprzedającym. Bayo oczywiście nówka kupiona w sklepie KiG. Pro Controllera kupiłem dużo wcześniej, więc mam, gram i jest świetnie. P.S. Fachowo podczas używania flasha w aparacie świeci się mózg. Sam zostałem tym efektem zaskoczony. Edytowane 29 października 201410 l przez ireniqs
Opublikowano 29 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No dobra, zabawa zaczęła się, teraz na całego : XBOX ONE Sunset Overdrive Bungle Pierwsze wrażenia : Konsola wydaje się "solidniejsza" od PS4 - nic nie trzeszczy wszystko jest masywnie zbudowane Pad goty , świetnie leży w dłoniach, gałki jak na razie najlepsze na jakich grałem. Wibracje w triggerach to mistrzostwo świata - czuć każdego buraka rozkwaszanego pod kołami Na plusy też : Duracele dołączone do zestawu. "Normalny" headset Power brick Kabelek HDMI 1.4 Minusem natomiast jest zdrapka na SO dodawana do zestawu - tutaj wolałbym pudełko i kto wie może ją jeszcze sprzedam. W końcu uruchamiam konsolę i czuję że otacza mnie światło, do konsoli dopływa internet i mogę grać w każdej chwili z ludźmi oświeconymi wyższą kulturą konsowości™* *w sub1080p ;P Fotki: PS: Klapki mogą plusować za moje goty szafki lub za multiplatformowość - jak kto woli. Edytowane 29 października 201410 l przez Krizz
Opublikowano 29 października 201410 l Wyglada jak Xero Czarny sie prezentuje lepiej IMHO. Edytowane 29 października 201410 l przez Velius
Opublikowano 29 października 201410 l Chwileczkę, taki piękny sprzęcik w podłym, białym pudełku? A gdzie to?
Opublikowano 29 października 201410 l To co postawiłem to karton od akcesoriów , myślałem że nikt nie zauważy różnicy xD
Opublikowano 29 października 201410 l Fajne to wonderbook? Kupiłem to z myślą o chrześniaku [emoji322] wylicytowałem za 30 zł + Przesyłka. Dla dzieciaków bardzo fajna zabawka ale niewiele tytułów na to chyba wgl wyszło
Opublikowano 29 października 201410 l Zara najlepsza scena z długopisem eheheh Pierwsza zasada fajt clap, nie mów o fajt clap Ale klasa z tą siekierą, a scena z wizytówkami jaka bekowa jenifer lorenz dobra dup.a nie? eheheh najpierw plny, później rządzisz, na końcu dup.y eheheheh
Opublikowano 29 października 201410 l Say Hello to my little friend! I lewak zmasakrowany. 8) a FC podobał mi się tylko ze względu na motyw schizofrenii i nihilizmu, oraz w jaki sposób potęga charakteru jednostki może wpływać na prostych ludzi
Opublikowano 29 października 201410 l No dobra, zabawa zaczęła się, teraz na całego : XBOX ONE Sunset Overdrive Bungle Gdzie dorwałes?
Opublikowano 29 października 201410 l Media Expert - zamówiłem z odbiorem do sklepu za 0zł. Co jest dziwne to to że dzisiaj cena była o 100zł wyższa niż wczoraj.