Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

jezu ale piękne

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zrób więcej zdjęć tego artbooka co jest w środku.

Opublikowano

Jednak sie zdecydowalem, chociaz nie wiem czy dobrze zrobilem bo czasu malo a Divinity Original Sin mnie wciagnelo do reszty.

Sprzedawca w empiku mowil podczas wydawania "kozak gra, bardzo dobra".

ie2nep.jpg

Opublikowano

Mysle ze bedzie pan zadowolony. Wkrecilem sie bardziej niz w dark souls 2.

Opublikowano

Nadrabiania zaległości ciąg dalszy.

#tylkokolorzielony

DQQjZQl.jpg

Opublikowano

10636248_850547764985099_5327579540367641555467_850547791651763_229797885381876110785_850547811651761_225648289626779404

Mój tygodniowy dorobek :)  Oprócz gier wklejam zawartość arcade blocka. Tematyka growa więc pasuje tu bardziej niż w hyde parku:)  Jutro układam z klocków blanke wolałbym innego wojownika ze street fightera no ale cóż :D Tym razem za to trafiłem aż na 2 mariany w packu. Koszulka też niczego sobie. Magnesy na lodówkę z mazakiem genialne. Piszesz coś na magnesie a potem zmazujesz i można coś nowego zapisać. Drugi praktyczny gadżet po kostkach lodu z tetrisa :D

Opublikowano

Szykuje się w temacie wysyp Xenoblade :D

Opublikowano

Ja Xenoblade nie ruszam dopóki Xenosagi nie ukończę. Kurde ale ten Lords of the Fallen kusi, oj kusi. Pewnie kupię dopiero jak przejdę Evil Within, którego będę pewnie sprzedawał.

Opublikowano

@blantman, plus za koszulkę z HL i gadżet z P2 (właściwie co to konkretnie jest, jakiś breloczek??).

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dwie kolejne do kolekcji. 
Szczegolnie jestem happy z crasha tym bardziej że zdobyłem go w dziwnych okolicznosciach. Mianowicie braciak cioteczny wisiał mi 50zł, a okazało sie ze ma crasha bo kiedys mial plejaka :D

yEPx98J.jpg

Opublikowano

Rayman 2 GOTY. Najlepsza część.

Opublikowano

20141101_133145.jpg

tak z okazji dzisiejszego święta :(

propsuje tę legendarną markę playstation.

Opublikowano

Rayman 2 GOTY. Najlepsza część.

Chciałbym jeszcze spyro, ale nie wiem jak ja to zrobie :/

Opublikowano

też się na niego czaję, podobnie jak na pierwsze SH. Widziałem czasami ale wszystko w platynie a ja chce premierowe wydanie. Może się uda kiedyś :)

Opublikowano

@blantman, plus za koszulkę z HL i gadżet z P2 (właściwie co to konkretnie jest, jakiś breloczek??).

Nakładka na klucza trudno wyjaśnić :) Taka obudowa klucza fikuśna.

Opublikowano

też się na niego czaję, podobnie jak na pierwsze SH. Widziałem czasami ale wszystko w platynie a ja chce premierowe wydanie. Może się uda kiedyś :)

Albo ceny z kosmosu :/

Opublikowano

Pamiętam jak używki MGS3 Subsistence chodziły na aledrogo po 280 zł. Ceny uspokoiły się dopiero po wyjściu kolekcji hd na ps360.