Opublikowano 31 października 201410 l Jednak sie zdecydowalem, chociaz nie wiem czy dobrze zrobilem bo czasu malo a Divinity Original Sin mnie wciagnelo do reszty. Sprzedawca w empiku mowil podczas wydawania "kozak gra, bardzo dobra".
Opublikowano 31 października 201410 l Mysle ze bedzie pan zadowolony. Wkrecilem sie bardziej niz w dark souls 2.
Opublikowano 31 października 201410 l Mój tygodniowy dorobek Oprócz gier wklejam zawartość arcade blocka. Tematyka growa więc pasuje tu bardziej niż w hyde parku:) Jutro układam z klocków blanke wolałbym innego wojownika ze street fightera no ale cóż Tym razem za to trafiłem aż na 2 mariany w packu. Koszulka też niczego sobie. Magnesy na lodówkę z mazakiem genialne. Piszesz coś na magnesie a potem zmazujesz i można coś nowego zapisać. Drugi praktyczny gadżet po kostkach lodu z tetrisa
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ja Xenoblade nie ruszam dopóki Xenosagi nie ukończę. Kurde ale ten Lords of the Fallen kusi, oj kusi. Pewnie kupię dopiero jak przejdę Evil Within, którego będę pewnie sprzedawał.
Opublikowano 1 listopada 201410 l @blantman, plus za koszulkę z HL i gadżet z P2 (właściwie co to konkretnie jest, jakiś breloczek??).
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie kolejne do kolekcji. Szczegolnie jestem happy z crasha tym bardziej że zdobyłem go w dziwnych okolicznosciach. Mianowicie braciak cioteczny wisiał mi 50zł, a okazało sie ze ma crasha bo kiedys mial plejaka
Opublikowano 1 listopada 201410 l tak z okazji dzisiejszego święta propsuje tę legendarną markę playstation.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Rayman 2 GOTY. Najlepsza część. Chciałbym jeszcze spyro, ale nie wiem jak ja to zrobie
Opublikowano 1 listopada 201410 l też się na niego czaję, podobnie jak na pierwsze SH. Widziałem czasami ale wszystko w platynie a ja chce premierowe wydanie. Może się uda kiedyś
Opublikowano 1 listopada 201410 l @blantman, plus za koszulkę z HL i gadżet z P2 (właściwie co to konkretnie jest, jakiś breloczek??). Nakładka na klucza trudno wyjaśnić Taka obudowa klucza fikuśna.
Opublikowano 1 listopada 201410 l też się na niego czaję, podobnie jak na pierwsze SH. Widziałem czasami ale wszystko w platynie a ja chce premierowe wydanie. Może się uda kiedyś Albo ceny z kosmosu
Opublikowano 1 listopada 201410 l Pamiętam jak używki MGS3 Subsistence chodziły na aledrogo po 280 zł. Ceny uspokoiły się dopiero po wyjściu kolekcji hd na ps360.