blantman 5 780 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wolałbym Ryu ale cieszę się że wreszcie mario trafiłem i to 2 razy. Chris sprawdź w google arcade block 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 1 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 tak na szybko nieplanowane zakupy dnia (kto takich nie ma) następna do kolekcji PS1 (bez kabli, 13zl) TV CRT, chyba 14" (30zl) 6 sportowych gier (16zl za wszystko, pudelka w stanie idealnym, wiec jak nie patrzeć to i tak dobre na wymianę zniszczonych) = pełno fun fun 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Co to za biurko / stolik masz? Poka w całości Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (pipi)a też sobie musze strzelić taki telewizorek, najlepiej sony do ps2 i psxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak znajde Sony 14" to tez wymienie hehe, za(pipi)iscie sie tak gra przy biurku Co to za biurko / stolik masz? Poka w całości http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50251133/ nozki potem sam se wybierasz w IKEA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (pipi) też sobie musze strzelić taki telewizorek, najlepiej sony do ps2 i psxa Hehe u mnie najlepiej bo w kąciku retro mam philipsa na którym grałem na swoim pierwszym play station które chyba dostałem na komunie. nigdy go nie zamienie No chyba ze sie rozje.bie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 2 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Yeah! GOTY przybyło do mojego konsolowego królestwa. To u mnie taka świecka tradycja, co roku o tej porze kupuję kodzika. Tak, dziś jestem Januszem gejmingu i cebulakiem. I dobrze mi z tym! 17 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Niestety serii Call of Duty od edycji MW2 mówię stanowczo NIE! Myślę, że tamta część była apogeum tego co dało się wycisnąć z tej serii, póki nie wrócą do II wojny światowej albo czegoś w tych klimatach będę na nich wieszał psy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jeszcze na najgorszą platformę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Aux, a ja Cię szanowałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Gierka za 110$ w normalnej edycji...nice Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) To jak ? Cod'a już nie wolno kupić czy nie wolno go kupić na konsolę Sony? Edytowane 3 Listopada 2014 przez Krizz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 034 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie wolno. Każdy zakup trzeba teraz konsultować z radą etyki forum psxextreme. A ja to serdecznie pier.dolę i gram w to co mi się podoba. Aux gratuluję zakupu, sam wciągnę swoją kopię, jak już się z Ghostem uporam. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ping jaki rak branzy Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 A ja to serdecznie pier.dolę i gram w to co mi się podoba. +1000 Dzięki za plusika, na Ciebie zawsze można liczyć. Forumowi pieniacze kiedyś dorosną (lub nie) i zrozumieją że prawdziwy gracz gra sobie w co mu przyjdzie ochota, bez patrzenia na trendy, antytrendy itd. Gram bo lubię i już. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ping jaki rak branzy Lepsze to, niż kierowanie się dziwną modą typu "nie kupujemy gier od dużych wydawców, bo są duzi i zarabiają pieniądze, a to jest niefajne". A ambitne gierki z nietuzinkową fabułą też kupuję. Podejrzewam, że w ciągu miesiąca więcej niż niektórzy w ciągu roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) jakie trendy je.baj coda, bedzie zgoda Edytowane 3 Listopada 2014 przez maciucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ping jak desperacko probuje odciagnac forumowiczow od prawdy, a mianowicie od tego ze jest achievementowa dziwka i granie samo w sobie nie sprawia mu zadnej frajdy. Rak branży. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Czyli można grać we wszystko jak sprawia ci to frajdę ale zbieranie achievementów to rak branży <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ani tak, ani tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) CoD to rak branży, ze swoimi corocznymi edycjami i mappackami do każdej edycji na silniku Quake III a dwóch typów, twórców marki wyje,bali na bruk bo nie chcieli uczestniczyć w tej farsie Edytowane 3 Listopada 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) cod jest jak mac donald - smakuje wszystkim jest odgrzewanym kotletem z przyprawami, każdy wie, że jest niezdrowy, ale nikt się nie przejmuje, że firma niszczy ziemie tak jak acti niszczy branże grową. Jest mała grupka ludzi, którzy widzą co się dzieje i stawiają jawny sprzeciw takim praktykom i nie kupują w makdonaldzie czy gierek od acti, ale niestety jest zalewana przez głupią mase, która kieruje się swoimi egoistycznymi pobudkami aby mieć troche funu na chwile. Rak branży. Edytowane 3 Listopada 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Ping jak desperacko probuje odciagnac forumowiczow od prawdy, a mianowicie od tego ze jest achievementowa dziwka i granie samo w sobie nie sprawia mu zadnej frajdy. Rak branży. LOL TYPIE ZOBACZ JAKIE MAM RATIO 50% PRAWDZIWY DZIWKA ACZIWMENTOWA MA CO NAJMNIEJ 80% NIE ZNASZ NIE OCENIAJ Swoją drogą acziwmenty to zbawienie i jednocześnie rak branży. Zbawienie, bo można się pobawić dłużej gierką, albo sięgnąć po coś, czego by się nie tknęło. Rak, bo kolejna dostawa jRPGów łypie na mnie z półeczki, a wiem, że nie zagram w nie w najbliższym czasie bo trzeba dziwczyć . Edytowane 3 Listopada 2014 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Casuale jak plusuja raka branzy xDDDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi