Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wolałbym Ryu ale cieszę się że wreszcie mario trafiłem i to 2 razy.  Chris sprawdź w google arcade block :)

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

OwuOoOB.jpg

tak na szybko nieplanowane zakupy dnia (kto takich nie ma)

następna do kolekcji PS1 (bez kabli, 13zl)

TV CRT, chyba 14" (30zl)

6 sportowych gier (16zl za wszystko, pudelka w stanie idealnym, wiec jak nie patrzeć to i tak dobre na wymianę zniszczonych) 

= pełno fun fun

Opublikowano

(pipi)a też sobie musze strzelić taki telewizorek, najlepiej sony do ps2 i psxa

Opublikowano

(pipi) też sobie musze strzelić taki telewizorek, najlepiej sony do ps2 i psxa

Hehe u mnie najlepiej bo w kąciku retro mam philipsa na którym grałem na swoim pierwszym play station które chyba dostałem na komunie. nigdy go nie zamienie :D

No chyba ze sie rozje.bie

Opublikowano

m2aL1SI.jpg

iy7VQTb.jpg

Opublikowano

Yeah! GOTY przybyło do mojego konsolowego królestwa. To u mnie taka świecka tradycja, co roku o tej porze kupuję kodzika. Tak, dziś jestem Januszem gejmingu i cebulakiem. I dobrze mi z tym!

54emut.jpg

Opublikowano

Niestety serii Call of Duty od edycji MW2 mówię stanowczo NIE! Myślę, że tamta część była apogeum tego co dało się wycisnąć z tej serii, póki nie wrócą do II wojny światowej albo czegoś w tych klimatach będę na nich wieszał psy.

Opublikowano

Jeszcze na najgorszą platformę ;/

Opublikowano

To jak ? Cod'a już nie wolno kupić czy nie wolno go kupić na konsolę Sony? 

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Nie wolno. Każdy zakup trzeba teraz konsultować z radą etyki forum psxextreme.

A ja to serdecznie pier.dolę i gram w to co mi się podoba. Aux gratuluję zakupu, sam wciągnę swoją kopię, jak już się z Ghostem uporam.

Opublikowano

A ja to serdecznie pier.dolę i gram w to co mi się podoba.

+1000

Dzięki za plusika, na Ciebie zawsze można liczyć. Forumowi pieniacze kiedyś dorosną (lub nie) i zrozumieją że prawdziwy gracz gra sobie w co mu przyjdzie ochota, bez patrzenia na trendy, antytrendy itd. Gram bo lubię i już.

Opublikowano

ping jaki rak branzy

Lepsze to, niż kierowanie się dziwną modą typu "nie kupujemy gier od dużych wydawców, bo są duzi i zarabiają pieniądze, a to jest niefajne".

A ambitne gierki z nietuzinkową fabułą też kupuję. Podejrzewam, że w ciągu miesiąca więcej niż niektórzy w ciągu roku.

Opublikowano

jakie trendy

je.baj coda, bedzie zgoda

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ping jak desperacko probuje odciagnac forumowiczow od prawdy, a mianowicie od tego ze jest achievementowa dziwka i granie samo w sobie nie sprawia mu zadnej frajdy. 

Rak branży. 

Opublikowano

Czyli można grać we wszystko jak sprawia ci to frajdę ale zbieranie achievementów to rak branży <ok> 

Opublikowano

Ani tak, ani tak. 

Opublikowano

CoD to rak branży, ze swoimi corocznymi edycjami i mappackami do każdej edycji na silniku Quake III a dwóch typów, twórców marki wyje,bali na bruk bo nie chcieli uczestniczyć w tej farsie :)

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

cod jest jak mac donald - smakuje wszystkim jest odgrzewanym kotletem z przyprawami, każdy wie, że jest niezdrowy, ale nikt się nie przejmuje, że firma niszczy ziemie tak jak acti niszczy branże grową. Jest mała grupka ludzi, którzy widzą co się dzieje i stawiają jawny sprzeciw takim praktykom i nie kupują w makdonaldzie czy gierek od acti, ale niestety jest zalewana przez głupią mase, która kieruje się swoimi egoistycznymi pobudkami aby mieć troche funu na chwile.

Rak branży.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ping jak desperacko probuje odciagnac forumowiczow od prawdy, a mianowicie od tego ze jest achievementowa dziwka i granie samo w sobie nie sprawia mu zadnej frajdy. 

Rak branży. 

LOL TYPIE ZOBACZ JAKIE MAM RATIO 50% PRAWDZIWY DZIWKA ACZIWMENTOWA MA CO NAJMNIEJ 80% NIE ZNASZ NIE OCENIAJ :taknieco:

Swoją drogą acziwmenty to zbawienie i jednocześnie rak branży. Zbawienie, bo można się pobawić dłużej gierką, albo sięgnąć po coś, czego by się nie tknęło. Rak, bo kolejna dostawa jRPGów łypie na mnie z półeczki, a wiem, że nie zagram w nie w najbliższym czasie bo trzeba dziwczyć :(.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Casuale jak plusuja raka branzy xDDDDD