artex 28 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 zakup z piątku , Splinter dla zegarka , a Obcy za 99zł w empiku , aż żal było nie skorzystać 5 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 też się zastanawiam nad tą edycją Blackilist. Warto? Cytuj
artex 28 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 zegarek jak z ben-tena , ale mój jest w naprawie to na razie ten noszę , a grę i tak chciałem bo nie ma nic podobnego do dema ground zero. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 COD jest za(pipi)isty, reszta niech ogrywa indyki i inne ujostwa niewarte zachodu. 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Ja kupiłem tę edycje splintera za 60zł więc warto nawet jak nic tam nie ma. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Janusz dobrze mówi. Polać mu! Cytuj
zagul 326 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 60 zł, na jaką platformę ? Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 ps3, jakaś promocja na ultimie była. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 jestem januszem i zeby nie bylo ta cudowna kolekcja czeka juz na dysku 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 3 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 listopada 2014 Wiemy doskonale jak to jest z tą obecną generacja.... Pod względem mocy obliczeniowej klęczy i ssie niczym Nyomi Marcela, opcjonalnie inna Sasza Grej przy 4tym dublu. Jednakże pamięć podpowiada mi jak to było dawniej. Jak prezentował się pierwszy Resistance (bardzo dobrze, choć bez rewelacji), a jak wyglądał fantastycznie Killzone Drugi. Natomiast konkretny wizualnie SF Ex III ni jak nie zawalczył z olśniewającym TTT w segmencie grafiki. Zatem liczę, że i ta generacja przyniesie ambrozje dla oczu, bowiem zero-jedynkowy pazur już pokazała (FM5, inFamous:SS, ShadowFall, Ryse). Choć teraz wiele (zbyt wiele) rozbija się o liczby, a mityczne combo fHD+60 k/s dostępne jest głównie dla reedycji (i to nie wszystkich), oraz indyków, czasami smacznych, ale....Stąd też, wychodząc przeciwnością ograniczeń sprzętowych na przeciw, sprezentowałem swojemu PC nowe serce - ASUS ROG Matrix GTX 780 Ti.Dalej konsole są mi bliższe, ale żaden gracz nie pogardzi komputerem master race.A ludzie już psioczący, że Wiesiek nie będzie hulał na konsolach w takiej jakości jakby gracze sobie tego życzyli, także ci, którzy będą prowadzić wojnę na cyferki (wszak na komputerze da się) niech pamiętają, że sama taka karta, to wydatek rzędu trzech tys. zł, zatem jest to równowartość PS4+XO.Obudową zająłem się sam. Nocą efekt przykuwa uwagę. 13 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Ewidentnie chcesz w ryja 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Wszystko cacy tylko to odpustowe podświetlenie No ale co kto woli. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 3 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) Sylvanie, piękny futurystyczny zestaw, życzę by posłużył Ci jak najdłużej i żebyś mógł rozkoszować się 4K oraz betonowymi 60fps! A tymczasem do mnie zleciało siedem paczuszek ze wspaniałej Ameryki, więc możecie zobaczyć jak stołuje się rak branży: Na pierwszy rzut Januszowskie zakupy, tak, cieszę się z gry w Call of Duty. Dwójeczkę pożyczyłem kiedyś mojej ex, jednak po zakończeniu naszej znajomości nie pokwapiła się, by oddać moje rzeczy. Dobry zwyczaj, nie pożyczaj, nawet własnej babie. Czerwone krzyżyki na pudełkach od gier stawiam ja (pewnie ich nie widać na zdjęciach) - jest to sygnał, że box nadaje się do wymiany, na dniach zamówię konkretną dostawę pustych pudełek i będę wypier.dalał na śmietnik te, które są połamane, bądź tak oklejone naklejkami, że nie ma szans na doprowadzenie ich do porządku. Hail of the Chimp wzięte jako ex, który nie wyszedł poza USA. Tutaj odrobina gratów. NBA Street 2 to moja ukochana koszykówka "tamtej" genereacji, o dziwo na półce jej brakowało. To samo z THPS 2X, który jest grą WSPANIAŁĄ, ale niestety poza Stany nie wyszła - remake THPS1+2 na jednej płycie, plus bonusowe levele. Dalej mamy obie Xenosagi i Castlevanię w stanie idealnym, z czego jestem zadowolony bo na allegro sami oszuści z porysowanymi płytami. Cool Boarders łyknięte z szacunku do serii, choć wciąż poluję na japońską wersję o nazwie Code Alien, ponoć całkowicie inna gra. Oprócz tego SD Gundam, factory sealed. Możecie się śmiać ze Stuarta, ale to zawsze lekki platformerek, za którymi tęsknie. Gwoździem programu jest tu oczywiście Wild Arms i Parasite Eve, w idealnym stanie, zero rys, kompletne premierowe wydania, coś pięknego. Mmmm jakie te rpgi pyszne. Oh jaki to wspaniały klasyk! Zero rys! Ahhhh jaka wspaniała instrukcja, wciąć pachnąca lekką nutą farby drukarskiej! Edytowane 3 listopada 2014 przez ping 23 Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Mów i wstawiaj co chcesz ale nastepne call of duty jest niewybaczalne. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Parasite Eve i Wild arms, jeden z moich pierwszych jrpg. Remake Xenosagi chetnie bym zobaczyl, nie ograłem za czasów ps2, nawet nie wiem czemu ;/ Duzo dobroci Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Mów i wstawiaj co chcesz ale nastepne call of duty jest niewybaczalne. Brakuje mi już tylko Advanced Warfare, więc fota wkrótce, chyba że zassam w edistro. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Z nowymi sterownikami od nvidia masz opcje 4k z downsamoling do 1080p, polecam sie pobawic Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) Wiemy doskonale jak to jest z tą obecną generacja.... Pod względem mocy obliczeniowej klęczy i ssie niczym Nyomi Marcela, opcjonalnie inna Sasza Grej przy 4tym dublu. Jednakże pamięć podpowiada mi jak to było dawniej. Jak prezentował się pierwszy Resistance (bardzo dobrze, choć bez rewelacji), a jak wyglądał fantastycznie Killzone Drugi. Natomiast konkretny wizualnie SF Ex III ni jak nie zawalczył z olśniewającym TTT w segmencie grafiki. Zatem liczę, że i ta generacja przyniesie ambrozje dla oczu, bowiem zero-jedynkowy pazur już pokazała (FM5, inFamous:SS, ShadowFall, Ryse). Choć teraz wiele (zbyt wiele) rozbija się o liczby, a mityczne combo fHD+60 k/s dostępne jest głównie dla reedycji (i to nie wszystkich), oraz indyków, czasami smacznych, ale....Stąd też, wychodząc przeciwnością ograniczeń sprzętowych na przeciw, sprezentowałem swojemu PC nowe serce - ASUS ROG Matrix GTX 780 Ti. Dalej konsole są mi bliższe, ale żaden gracz nie pogardzi komputerem master race. A ludzie już psioczący, że Wiesiek nie będzie hulał na konsolach w takiej jakości jakby gracze sobie tego życzyli, także ci, którzy będą prowadzić wojnę na cyferki (wszak na komputerze da się) niech pamiętają, że sama taka karta, to wydatek rzędu trzech tys. zł, zatem jest to równowartość PS4+XO. Obudową zająłem się sam. Nocą efekt przykuwa uwagę. Nie lubię jak komp się świeci jak choinka, ale jak kto woli. Za resztę szacun Sylvan. Sam w przyszłym roku zmienię kartę graficzną. Później z kompem daję sobie spokój na stałe (w sensie: więcej nie wkładam w niego kasy no chyba że na dysk twardy). Edytowane 3 listopada 2014 przez ireniqs 2 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Hail of the Chimp wzięte jako ex Kupujesz tyle gier, że nawet nie wiesz, jaki mają tytuł. Za dużo kasiory, w głowie się wywraca. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Oczywiście błąd, chodziło o Hail to the Chimp [*]. A do wywracania się w głowie daleka droga na szczęście. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) ping to chyba tylko kupujesz aby na półke postawić do kolekcji? bo nie chce mi sie wierzyć, że będzie jeszcze grał w te tytuły po tylu latach edit: tak pamiętam pisałeś o tym, ale sam sobie tak tłumaczysz przyznaj sie, po prostu lubisz gry kupować Edytowane 3 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) Było już wałkowane kilka razy w tym temacie . Po prostu lubię mieć wybór - mam ochotę na crapa, odpalam crapa, mam ochotę na hit, odpalam hit. Nie muszę latać po sklepach czy nerwowo czekać na wysyłkę jakiejś gierki. A w przypadku X360 chcę mieć fullsecik, bo bardzo szanuję tę platformę - dzięki niej wróciłem do gier wideo po przerwie. Do tego zbieranie gierek sprawia mi fun, to tak jak zbieranie znaczków - też nie poliżesz każdego, czy filmów, czy jakichkolwiek innych przedmiotów martwych. Póki nie wadzi mi to w życiu prywatnym, nie widzę problemu. Edytowane 3 listopada 2014 przez ping 4 Cytuj
Kosmos 2 749 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Trzeba kupować pudełka, póki jeszcze są na rynku. Pudełka z psxa wyglądają świetnie. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Sa wspaniale, ustepuja tylko dreamcastowi w palu. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Lepsze to, niż kierowanie się dziwną modą typu "nie kupujemy gier od dużych wydawców, bo są duzi i zarabiają pieniądze, a to jest niefajne". BLUBER RAGE! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi