saptis 620 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) też się zastanawiam nad tą edycją Blackilist. Warto? Ja kupilem w wydaniu The 5th Freedom Edition i przyznam, ze figurka prezentuje sie naprawde dobrze. Zestaw mozna kupic w dobrej cenie, wiec warto sie rozejrzec. Sama gra bardzo mi sie podobala, jestem fanem trylogii, wiec chetnie siegnalem po Blacklist bo w reckach czytalem, ze nie ma tam zadnych niepotrzebnych udziwnien tylko stary dobry Splinter Cell. Nie zawiodlem sie bo gra wciagnela mnie jak poprzednie czesci 1-3, wiec polecam ja kazdemu bo to definicja skradanki, do tego jest bardzo rozbudowana - jest cala masa gadzetow do odblokowania, wiec gra zapewnia zabawe na dlugie godziny. Szkoda byloby przegapic tak dobra gre, jesli podobala ci sie trylogia to siegnij po Blacklist. Edytowane 4 listopada 2014 przez saptis 2 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Janusze gejmingu łączmy sie 6 3 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) chwalisz się czy żalisz że masz raka? Edytowane 4 listopada 2014 przez Szejdj 1 1 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Widać jaką konsolę wybierają janusze Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Kubon też lubi coda, rak branży może wystąpić na każdej konsoli. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvstra 3 213 Opublikowano 4 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2014 sliczny kloc (naklejka juz zdjeta). i ten pad, o jezu 23 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 chwalisz się czy żalisz że masz raka? Cod'em akurat to sie chwale bo całkiem godny szpil, akurat na mój rozkład jazdy czyli praca + uczelnia = gdzieś 2 godzinki na granie akurat na multika. Co do PS4 niestety żałuje że zgrzeszyłem jedyny słuszny obóz MS, ale mam nadzieje że xbox będzie wyrozumiały i przyjmie mnie z otwartymi rękoma za niedługo Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_wawa 449 Opublikowano 4 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Dobra przyszła pora i na mnie. W niedzielę kupiłem sobie Xbonera po setnym problemie z online w DC. Byłem tak (pipi) głodny wyścigów, że nie wytrzymałem. Wstałem z sofy, ubrałem się i pojechałem do euro. Xbox będzie dla mnie uzupełnieniem PS4, głównie dla serii FORZA i mniej dla innych exów. Jak ogram to co mam, to też uraczę się Sunset Overdrive. Multiplatformy to tylko na PS4, gdzie mam dużo więcej znajomych. Teraz zagrywam się w FH2 i gra jest świetna. Co najważniejsze bogata w zawartość. Świetnie oddany klimat wybrzeża Morza Śródziemnego. Jednak moim zdaniem mimo, że model jazdy jest za(pipi)isty, to ten w DC jest jeszcze lepszy. Jeżeli chodzi o system, to w porównaniu do PS4 działa dużo wolniej, jednak jest to akceptowalne. PS4 szczególnie po aktualizacji zapierdala i ma się wrażenie, że wie co chcemy wcisnąć zanim to zrobimy. Fajny jest ten Snap czy tam wstaw z progresem achievementów, jednak działa to czasami mozolnie. Pad jest spoko ale po używaniu DS4 przez rok już takiego szału nie robi, tak jak to było z DS3 vs. pad od x360. Instalacja z płyty FH2 to kilkanaście minut do możliwości zagrania. W PS4 mamy kilkadziesiąt sekund... Ściągnięcie i instalacja np. Forza 5, to jakieś kilkanaście godzin do 100% (!). Dobrze, że chociaż w tle. Mimo to system jest udany i trafia w mój gust, jednak mogliby popracować nad optymalizacją. Cieszę się, że mogłem sobie pozwolić w tej generacji na posiadanie dwóch konsol, dzięki czemu nie będzie problemów i bólu dupy (vide CW), że w coś nie zagram. Edytowane 4 listopada 2014 przez Marcin_wawa 16 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 http://i.imgur.com/NvfaTOP.jpg Janusze gejmingu łączmy sie i jeszcze ta fifa obok Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 A pod spodem BF4 i Killzone no niestety takie gry własnie oferuje to marne ps4 1 Cytuj
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Dobra przyszła pora i na mnie. W niedzielę kupiłem sobie Xbonera po setnym problemie z online w DC. Byłem tak (pipi) głodny wyścigów, że nie wytrzymałem. Wstałem z sofy, ubrałem się i pojechałem do euro. Xbox będzie dla mnie uzupełnieniem PS4, głównie dla serii FORZA i mniej dla innych exów. Jak ogram to co mam, to też uraczę się Sunset Overdrive. Multiplatformy to tylko na PS4, gdzie mam dużo więcej znajomych. Teraz zagrywam się w FH2 i gra jest świetna. Co najważniejsze bogata w zawartość. Świetnie oddany klimat wybrzeża Morza Śródziemnego. Jednak moim zdaniem mimo, że model jazdy jest za(pipi)isty, to ten w DC jest jeszcze lepszy. Jeżeli chodzi o system, to w porównaniu do PS4 działa dużo wolniej, jednak jest to akceptowalne. PS4 szczególnie po aktualizacji zapierdala i ma się wrażenie, że wie co chcemy wcisnąć zanim to zrobimy. Fajny jest ten Snap czy tam wstaw z progresem achievementów, jednak działa to czasami mozolnie. Pad jest spoko ale po używaniu DS4 przez rok już takiego szału nie robi, tak jak to było z DS3 vs. pad od x360. Instalacja z płyty FH2 to kilkanaście minut do możliwości zagrania. W PS4 mamy kilkadziesiąt sekund... Ściągnięcie i instalacja np. Forza 5, to jakieś kilkanaście godzin do 100% (!). Dobrze, że chociaż w tle. Mimo to system jest udany i trafia w mój gust, jednak mogliby popracować nad optymalizacją. Cieszę się, że mogłem sobie pozwolić w tej generacji na posiadanie dwóch konsol, dzięki czemu nie będzie problemów i bólu dupy (vide CW), że w coś nie zagram. http://i.imgur.com/4NCFhjD.jpg Łap plusa za pilota od bravii 2 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Gratuluję dobrych wyborów, widzę, że coraz więcej zbłąkanych owieczek trafia do najwspanialszego obozu. Xbox - wyższa kultura konsolowości. Edytowane 4 listopada 2014 przez ping 2 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 To dziwne uczucie, kiedy gra na ps4 jest najlepszym system selleren xboksa one Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 ASUS ROG Matrix GTX 780 Ti. (...) że sama taka karta, to wydatek rzędu trzech tys. zł, zatem jest to równowartość PS4+XO. Powiedz mi, po co kupiłeś 780Ti, kiedy na rynku jest tańsza (i zauważalnie lepsza, szczególnie w wyższych rozdzielczościach) GTX 980 od Gigabyte'a, w dodatku za 2400? Ciekaw jestem reszty tego sprzętu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karmaster 362 Opublikowano 5 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 listopada 2014 Nadrabianie zaległości z psx: 19 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Guernica Cię nienawidzi. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Mimo oprawy i średnich ocen przy premierze zawsze lubiłem Koudelkę Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Nadrabianie zaległości z psx: http://i58.tinypic.com/28vx1ty.jpg To chyba nie Ty dałeś 96zł na allegro? Bo pozniej to juz na zlosc podbijałem. U mnie skromnie, ostatni dobry final, plus X-2 w które nigdy nie grałem 2 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 To chyba nie Ty dałeś 96zł na allegro? Bo pozniej to juz na zlosc podbijałem. jaka Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Raczej frajerstwo 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saptis 620 Opublikowano 6 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 listopada 2014 Nowego Call Of Duty co prawda nie mam, ale pokaze co ostatnio kupilem. Kilka dni temu otrzymalem w koncu przesylke z Clubu Nintendo - Game & Watch Ball, jest to reedycja pierwszego handhelda Nintendo wydanego w 1980 roku. Game & Watch jest zapakowany w fajne oldschoolowe pudelko, gierka troche mniejsza niz znane "ruskie jajka". Kolejnym zakupem byl Soundtrack z GTA: San Andreas.Juz od dluzszego czasu sie za nim rozgladalem i w koncu udalo mi sie go kupic, w zestawie znajduja sie trzy plyty. Pierwsza to plyta DVD, ktora zawiera filmik na silniku gry, ktory jest wprowadzeniem do historii z gry, na dwoch plytach CD znajduja sie wybrane piosenki ze stacji radiowych z gry - lacznie 23 piosenki, wiele bardzo fajnych utworow. 17 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi