Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ile kosztuje taki Soundtrack? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Ja dalem 1€, wygralem szybka auckje na eBayu, zwykle ten soundtrack chodzi po 10€. Stan plyt bardzo dobry, tekturka na rogach troche powycierana, ale wyglada dobrze. Edytowane 6 Listopada 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 3DS nie dla mnie no ale... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jakis czas temu pozbylem sie swojego PSX'a i PSone wraz z grami. Zal mi bylo ale teraz mam mocne postanowienie zebrania najbardziej interesujacych mnie gier. Paczka z konsola wlasnie przyszla - az mi sie lapy trzesly przy pierwszym uruchomieniu. Konsole dorwalem w rewelacyjnym stanie wraz z kartonem (ten jest "troche" podniszczony ale i tak cieszy taki zestaw). Oby listonosz wyrobil sie jeszcze z dostarczeniem gier przed weekendem... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak widzę to zdjęcie to historia janusza z ps2 i locoroco mi się od razu kojarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Taki mieszany zestawik...musialem sobie odkupic Wii mario bo zdarzyl mu sie przykry wypadek podczas przeprowadzki. Zdjecie wyglada jakbym robil pralką...sorry za jakosc, odbiore lustrzanke od tescia to zaczne cykac jak nalezy. Z mniej rozpoznawalnych jest tam Audio CD jednego z obecnie moich ulubionych kompozytorow, Hiroyuki Sawano ktory kleci melodyjki do filmow i gier, manga Attack on Titan (hell yeah) i legends of war patton bo slyszalem ze gra nie najgorsza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jakis czas temu pozbylem sie swojego PSX'a i PSone wraz z grami. Zal mi bylo ale teraz mam mocne postanowienie zebrania najbardziej interesujacych mnie gier. Paczka z konsola wlasnie przyszla - az mi sie lapy trzesly przy pierwszym uruchomieniu. Konsole dorwalem w rewelacyjnym stanie wraz z kartonem (ten jest "troche" podniszczony ale i tak cieszy taki zestaw). Oby listonosz wyrobil sie jeszcze z dostarczeniem gier przed weekendem... http://i62.tinypic.com/21e4zzr.jpg karta jest dedykowana do PSone? czy domyślna od szaraka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 cale szczescie do PSone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Taki mieszany zestawik...musialem sobie odkupic Wii mario bo zdarzyl mu sie przykry wypadek podczas przeprowadzki. Zdjecie wyglada jakbym robil pralką...sorry za jakosc, odbiore lustrzanke od tescia to zaczne cykac jak nalezy. Z mniej rozpoznawalnych jest tam Audio CD jednego z obecnie moich ulubionych kompozytorow, Hiroyuki Sawano ktory kleci melodyjki do filmow i gier, manga Attack on Titan (hell yeah) i legends of war patton bo slyszalem ze łatwa platyna http://i61.tinypic.com/4hxx1i.jpg Marianik fajowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KUBUŚ 49 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Zakupy październikowe, podsumowanie:, Edytowane 6 Listopada 2014 przez KUBUŚ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xtomashx 162 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 271 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 piękności <3 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Mniejszego obrazka się nie dało? Mmm, Tearaway, super gierka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ciesz się, że pewien użytkownik jest zbanowany! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Alez sie zdziwilem jak sie okazalo ze kurier potrafi pojawic sie kolo 17, dokładam do poprzedniego zdjecia zatem! Edytowane 6 Listopada 2014 przez Velius 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Velius, zbankrutujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 E tam, pozbede sie zbednych zawalajacych miejsce kolorowych kolekcjonerek z innych konsol i w ich miejsce nabede wiecej stuffu na NDS i 3DS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 ogladalem wlasnie Attack on Titan pare dni temu....2 noce zarwalem bo nie moglem przestac ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Moj wymarzony zestaw Dreamcastowy jeszcze do mnie nie dotarl, ale jest epicki. Jaram sie oporowo ;] Jak sobie porownam ceny gier na Dreamcasta do cen gier na PS4, to od razu pojawia mi sie usmiech na twarzy. Sega Dreamcast - to jest to! Dreamcast z 4 padami, 2 VMU, gry [Virtua Fighter, Shadow Man, Jet Set Radio, Ready 2 Rumble, THPS 2, Tomb Raider Chronicles, Hidden & Dangerous, Crazy Taxi, Quake III Arena, Sega Rally, Dragons Blood, Virtua Tennis, Space Channel 5, Vigilante 8, oraz Ferrari F355 Challenge ;] Najnowoczesniejsza konsola roku 1999 Edytowane 7 Listopada 2014 przez Yabollek007 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 7 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dreamcast? Super! Będzie ocean plusików A do mnie dotarły Splinterki. Jeszcze tylko dwie części z GBA i będzie komplecik. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wyglądają jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A do mnie dotarły Splinterki. Jeszcze tylko dwie części z GBA i będzie komplecik. Pamietaj o tych ktore ukazaly sie na N-Gage. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Oraz o różnych wersjach Double Agent. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Pamietaj o tych ktore ukazaly sie na N-Gage. Ale ja zbieram tylko na normalne platformy, a nie na dziwactwa dla retro-onanów :sexkonik: Nie no, żart. N-Gage jest spoko, tylko gierki trudno dostępne. Kiedyś wpadnie do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi