Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Myślałem, że kody wrzucają O_o To ile dałeś? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 195 z darmowa wysylka do paczkomatu, po uwzglednieniu kuponu -20zl z allegro Kod tez jest, w boxie z gra na 1 postac z 2 sezonu jakby gra nie byla w boxie to bym nie wzial. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Ten czarny pasek "Tylko na Xbox One" mogliby sobie odpuścić. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Kupony z allegro mnie niszczą finansowo Sunset Overdrive z empika dzisiaj odebrany (ponad tydzień po premierze...), ale cena była spoko (212zł), a po prostu musiałem mieć tę grę w boxie, DAT OKŁADKA. Tylko Xbox. kupony z allegro? myślałem że on jest tylko jednorazowy, ale po twoim poscie zerknąłem na aplikację mobilną i dostałem kolejny -30zł ;o a jak napisałeś że do pada dodają pudełko KI a nie sam kod to już wiem na co go wykorzystam btw Garden Warfare jest w EA Access, nie wiem czy wiesz? Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 @Figaro: masz Famicoma? Czy tak tylko do kolekcji:) Chciałbym, ale boleśnie drogi. Więc teraz próbuję na własną rękę dowiedzieć się, czy faktycznie niektóre pegasusy odtwarzają gry famicomu. Zobaczymy co wyjdzie z tego Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 kupony z allegro? myślałem że on jest tylko jednorazowy, ale po twoim poscie zerknąłem na aplikację mobilną i dostałem kolejny -30zł ;o a jak napisałeś że do pada dodają pudełko KI a nie sam kod to już wiem na co go wykorzystam Ten kupon na 30 zł jest na buty i ciuch ONLY Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Chciałbym, ale boleśnie drogi. Więc teraz próbuję na własną rękę dowiedzieć się, czy faktycznie niektóre pegasusy odtwarzają gry famicomu. Zobaczymy co wyjdzie z tego moj pegasus odpalil FF1 na famicom Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Chciałbym, ale boleśnie drogi. Więc teraz próbuję na własną rękę dowiedzieć się, czy faktycznie niektóre pegasusy odtwarzają gry famicomu. Zobaczymy co wyjdzie z tego A czemu mialby nie odpalic, przeciez to klony famicoma. Ja na swoim odpalalem pirackie giereczki, gry na fami oraz przy pomocy przejsciowki gry na NESa (naszego i amerykanskiego). Jedyne co moze bolec, to w czesci giereczek gorsza jakosc obrazu/dzwieku. Nie wiem jak jest z tymi bardziej zaawansowanymi grami na fami, co maja na carcie dodatkowe chipy itp. Sadze, ze z nimi moze byc problem. Istnieje szansa, ze ping wie cos wiecej na ten temat. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Dzięki za odpowiedzi. Niestety, te nowsze pegazy rzadziej odtwarzają gry z Famicomu. Mam jeden, ale nie mam do niego na chwilę obecną dostępu. moj pegasus odpalil FF1 na famicom Dalej go masz? Czy jest na sprzedaż? Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 moja pierwsza konsola, prezent na urodziny 23 lata temu co do dzis dziala, ostatnie co bym sprzedal 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 9 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2014 A czemu mialby nie odpalic, przeciez to klony famicoma. Ja na swoim odpalalem pirackie giereczki, gry na fami oraz przy pomocy przejsciowki gry na NESa (naszego i amerykanskiego). Jedyne co moze bolec, to w czesci giereczek gorsza jakosc obrazu/dzwieku. Nie wiem jak jest z tymi bardziej zaawansowanymi grami na fami, co maja na carcie dodatkowe chipy itp. Sadze, ze z nimi moze byc problem. Istnieje szansa, ze ping wie cos wiecej na ten temat. Niestety większość obecnie produkowanych klonów to byle gó.wna - zrobiłem kiedyś testy funstation, na około 50 przetestowanych cartów Famicomowych ruszyły ze dwa, z czego jeden z przekłamaniami w grafice. Stary dobry pegazus z porządnymi bebechami odpali prawie wszystko, wprawdzie gry działają wyraźnie wolniej (50hz vs. 60hz) ale jest to dobra opcja tymczasowa jak ktoś nie może ogarnąć famicoma. A co do samego Famiego, najlepiej brać nieco droższą wersję AV, bo jakość obrazu po kablu antenowym nie powala, no i wszystko będzie w czerni i bieli, chyba że telewizor obsługuje sygnał NTSC po antenie (mój nowy kineskopowiec obsługuje NTSC ale tylko po scarcie, więc konsole z US/JP na wejściu antenowym odpadają). Chyba że ktoś ma smykałkę do lutowania, to zawsze starego Famicoma może zmodować wyprowadzając kabelki chinch. Nie powie, że zna tylko, że ma Rzuciłem okiem na artykuł, miałem wrażenie, że większość została przepisana słowo w słowo z innych tego typu rankingów. No i jak zobaczyłem, że autor pisze w kontekście gier na Segę Saturn o kartridżach to mi wici opadły . Do tego rozbicie tekstu na 17 stron... Takie teksty powinny pisać osoby, które w tym siedzą, a nie przepisują newsy z portalu na portal. Większość stuffu, o którym było pisane to rzeczy niedostępne dla zwykłego śmiertelnika, devowe carty/płyty nie powinny trafić do takiego rankingu. A wracając do tematu, zrobiłem sobie mały prezent: 17 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Bayonetta to must-have dla kazdego posiadacza Wii U ! Co to za wydanie ? - widze, ze ma jakies wyciecie obok logo drugiej czesci. 2 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 To fałd skórny mojej grubej ręki, standardowe special edition z jedynką na pokładzie . Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Hahaha wycięcie obok loga hahaha Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Ej, serio ktos wiedzial, ze to reka? Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) Przecież ku.rwa palec z paznokciem widać Edytowane 10 listopada 2014 przez Figaro Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Ej, serio ktos wiedzial, ze to reka? hahahaha, zobaczyłem ją dopiero jak Ping to napisał Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Szkoda, ze poprzednia strona tematu sie skonczyla. Siedze i smieje sie do monitora... Strach zdjecie z kawalkiem nogi wstawiac - co sie bedzie wtedy dzialo... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 10 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) Trochę dobrego z różnych dziedzin elektronicznej rozrywki w tym 2 niespodziewane nabytki, ale takie okazje się często nie trafiają: EDYTA: Poprzednia strona - EPIC XDXDXDXDXD Edytowane 10 listopada 2014 przez DonSterydo 12 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) Hahaha wycięcie obok loga hahaha Niektore pudelka z grami sa dodatkowo zapakowane w fajne tekturowe opakowania jak np. GTA Vice City na PC i maja takie wciecie na pudelku: Edytowane 10 listopada 2014 przez saptis 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi