Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

knfro06xtd82.jpg

Kupony z allegro mnie niszczą finansowo :/ Sunset Overdrive z empika dzisiaj odebrany (ponad tydzień po premierze...), ale cena była spoko (212zł), a po prostu musiałem mieć tę grę w boxie, DAT OKŁADKA.

Tylko Xbox.

kupony z allegro? myślałem że on jest tylko jednorazowy, ale po twoim poscie zerknąłem na aplikację mobilną i dostałem kolejny -30zł ;o a jak napisałeś że do pada dodają pudełko KI a nie sam kod to już wiem na co go wykorzystam :)

btw Garden Warfare jest w EA Access, nie wiem czy wiesz?

Opublikowano

@Figaro: masz Famicoma? Czy tak tylko do kolekcji:)

Chciałbym, ale boleśnie drogi. Więc teraz próbuję na własną rękę dowiedzieć się, czy faktycznie niektóre pegasusy odtwarzają gry famicomu. Zobaczymy co wyjdzie z tego :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

kupony z allegro? myślałem że on jest tylko jednorazowy, ale po twoim poscie zerknąłem na aplikację mobilną i dostałem kolejny -30zł ;o a jak napisałeś że do pada dodają pudełko KI a nie sam kod to już wiem na co go wykorzystam :)

Ten kupon na 30 zł jest na buty i ciuch ONLY :P

Opublikowano

Chciałbym, ale boleśnie drogi. Więc teraz próbuję na własną rękę dowiedzieć się, czy faktycznie niektóre pegasusy odtwarzają gry famicomu. Zobaczymy co wyjdzie z tego :)

moj pegasus odpalil FF1 na famicom

Opublikowano

A czemu mialby nie odpalic, przeciez to klony famicoma. Ja na swoim odpalalem pirackie giereczki, gry na fami oraz przy pomocy przejsciowki gry na NESa (naszego i amerykanskiego). Jedyne co moze bolec, to w czesci giereczek gorsza jakosc obrazu/dzwieku. Nie wiem jak jest z tymi bardziej zaawansowanymi grami na fami, co maja na carcie dodatkowe chipy itp. Sadze, ze z nimi moze byc problem. Istnieje szansa, ze ping wie cos wiecej na ten temat.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Niestety, te nowsze pegazy rzadziej odtwarzają gry z Famicomu. Mam jeden, ale nie mam do niego na chwilę obecną dostępu.

moj pegasus odpalil FF1 na famicom

Dalej go masz? Czy jest na sprzedaż?

Opublikowano (edytowane)

Hahaha wycięcie obok loga hahaha

Niektore pudelka z grami sa dodatkowo zapakowane w fajne tekturowe opakowania jak np. GTA Vice City na PC i maja takie wciecie na pudelku:

$_57.JPG

Edytowane przez saptis
  • Plusik 3